inzercia, predaj, predám, bazár

Plyšový vankúšik valec Mamas & Papas

Kategória: Kojenecké potreby

Vankúšik s hebkým plyšovým povrchom podnecuje bábätko k hre na brušku. Pre malé dojča, ktoré trávi väčšinu dňa aj noci ležaním na chrbte, je dôležité, aby trávil niekoľkokrát denne čas ležaním na brušku a takzvaným "pasením koníčkov".

Vankúšik ponúka dieťaťu rôzne textúry a bezpečné skúmanie, jednotlivé časti vankúšika jemne hrkajú, pískajú či šuštia; po stlačený hviezdičky vydáva jemnú melódiu.
Súčasťou je aj roztomilá hračka v podobe krália.
Vankúšik môže neskôr slúžiť aj ako krásna dekorácia v detskej izbe.
Rozmery: 41 x 20 x 20 cm
Vhodné pre deti od narodenia.
Plyšový vankúšik valec Mamas & Papas
Podobné inzeráty
Mamas&Papas valec/vankúšik
Vankúšik s hebkým plyšovým povrchom podnecuje bábätko k hre na brušku. Pre malé dojča, ktoré trávi väčšinu dňa aj noci ležaním na chrbte, je dôležité, aby trávil niekoľkokrát denne čas ležaním na brušku a takzvaným "pasením koníčkov". Poloha na brušku prináša dieťaťu iný pohľad na svet a posilňuje krčné a chrbtové svaly, ktoré neskôr umožňujú dieťaťu začať sa pretáčať, liezť a sedieť bez opory. Vankúšik ponúka dieťaťu rôzne textúry a bezpečné skúmanie, jednotlivé časti vankúšika jemne hrkajú, pískajú či šuštia. Súčasťou je aj roztomilá hračka v podobe tučniačika. Vankúšik môže neskôr slúžiť aj ako krásna dekorácia v detskej izbe. Rozmery: 41 x 20 x 20 cm Vhodné pre deti od narodenia. P.cena 26€
Deka Mamas&Papas Star
Predám krásne pletené deky Mamas&Papas Star. Nové! Zloženie je 100% bavlna. Rozmer deky 70x100 cm. Modrá a hnedá po 1ks, z červenej sú 2ks. Cena je bez poštovného. Pôvodná predajná cena 46,-€ cena je bez poštovného.
Darujem prebaľovaciu podložku Mamas & Papas
Darujem prebaľovaciu podložku Mamas & Papas.
Hudobny kolotoc zajkovia zn Mamas&Papas
Ponukam na predaj 1x pouzity hudobny kolotoc znacky Mamas&Papas so zajacikmi. Plne funkcny, ako novy v original krabici. Kupovany za 55 eur. Mozny osobny odber Kosice - sidlisko KVP.
Hudobny kolotoc zajkovia zn Mamas&Papas
Ponukam na predaj 1x pouzity hudobny kolotoc znacky Mamas&Papas so zajacikmi. Plne funkcny, ako novy v original krabici. Kupovany za 55 eur. Mozny osobny odber Kosice - sidlisko KVP.
Výbava do postieľky, hniezdo, mantinel, deka, zavinovačka
Predám handmade ušitý set, výbavičku do postieľky pre bábätko. Set ružové srnky: -obojstranné detské hniezdo, rozmer lôžka V61cm x Š40cm (35€) - maxi obojstranné detské hniezdo, vhodné pre deti do 1 roka, rozmer lôžka V90cm x Š40cm (45€) -zateplená deka, rozmer 90cm x 80cm (20€) - vankúšik, rozmer 13cm x 35cm - mojkáčik (7€) - mantinel 6ks 30cm x 30cm (25€) - zavinovačka na suchý zips + stuha 70cm x 70cm (25€), na suchy zips + tri viazania (30€) - paplonik 100cm x 75cm (23€) - vankúšik 60cm x 40cm (7€) - organizér/vreckár na postieľku (20€) Set biele srnky: -obojstranné hniezdo, rozmer lôžka V62cm x Š44cm (35€) -obojstranné detské hniezdo, vhodné pre deti do 1 roka, rozmer cca V90cm x Š40cm (45€) -vankúšik, rozmer 30cm x 15cm Zateplený paplónik, rozmer 93cm x 73cm, (23€) Vankúšik, rozmer 45cm x 30cm (7€) Mantinel 3ks rozmer 60cm x 30cm (25€) Vankúšik anatomický macko (7€) Sety sú vyrobené zo 100% prémiovej bavlny s certifikátom OEKO-TEX v kombinacii s minky látkou. Deka a paplónik sú vyrobené zo 100% polyesteru-imitácie bavlny, príjemnej na dotyk, vhodná pre alergikov, má termoregulačné vlastnosti a skvele odvádza pot v kombinácii s minky látkou. Možnosť zakúpenia samostatne po kusoch a taktiež možnosť výberu v ľubovoľnej kombinácii látok. Zasielam slovenskou poštou, prípadne po dohode možný aj osobný odber. Viac info mobil, whatsapp alebo SMS správa.