inzercia, predaj, predám, bazár

Pneumatický zdvihák 3,5 T

Kategória: Náradie

Predám nový nerozbalený pneumatický zdvihák s nosnosťou do 4 ton. Zdvihák je vybavený kovovým piestom čo zabezpečuje jeho stabilitu. Na vrchu je ochranná guma, ktorá chráni auto pred poškodením. Pracovný tlak je od 5 - 10 atmosfér. Minimálny zdvih je 13 cm, maximálny až 45 cm. Zdvihák je vybavený bezpečnostnou poistkou.
Pneumatický zdvihák 3,5 T
Podobné inzeráty
Zdvihák 3,5T pneumatický, vankúšový
Na predaj pneumatický vankúšový zdvihák s nosnosťou 3,5T. Pevné prevedenie vankúša, vo vnútri je silný pneumatický piest vid. foto. Zdvihák je skvelý pre rýchle a bezpečné zdvíhanie vozidiel. Ovládací ventil sa nachádza na rukoväti. Zdvihák je uložený na kolieskach. Pri tomto zdviháku nie je problém s netesnou hydraulikou alebo namáhavým pumpovaním piestov. Veľmi spoľahlivý a praktický v každej dielni a garáži. Technické parametre: Nosnosť: 3,5T Minimálna výška: 15 cm Max. Výška: 40 cm Hmotnosť: 18 kg Pracovný prevádzkový tlak: 5-8 barov Nový, zabalený. Pošlem aj na dobierku +8,5€ (kuriér), alebo osobný odber.
Pneumatický vankúšový zdvihák 3 ton
Pneumatický vankúšový trojstupňový zdvihák do 6 ton 150 - 400 mm
Hydraulický zdvihák + príslušenstvo 2,5T BJC v kufríku
Pojazdný hydraulický zdvihák nosnosť 2,5T, vhodný do garáže alebo servisu. Zvdvihák vrátane príslušenstva je možné pohodlne prenášať v plastovom kufríku. Min zdvih 85mm, MAX zdvih 385mm (s gumovou podložkou až 410mm). Zdvihak je nový, nikdy nepoužívaný. Technické parametre: nosnosť: 2500 kg maximálna výška: 410 mm min. výška: 85 Hmotnosť: 15 kg OBSAHUJE: Zdvihák 2500 kg Gumová podložka vysoká a nízka Dlhá zdvíhacie rukoväť 2 x nástavce (4 veľkosti) kufrík Pošlem aj na dobierku +8,5€ (kuriér), alebo osobný odber.
vankušovy zdvihak
Pneumatický mechovy zdvihák na koliečkach s nosnosťou 3,5T. Trojita mechova konštrukcia, zdvih 40cm
vankušovy zdvihak
Pneumatický mechovy zdvihák na koliečkach s nosnosťou 3,5T. Trojita mechova konštrukcia, zdvih 40cm
Pneumaticky vzduchový vankusovy zdvihak - hever
INZERÁT JE AKTUÁLNY AŽ DO ZMAZANIA! Vzduchový vankusovy zdvihak - hever - MAR POL Nový hever, zabalený. NOSNOST 3,5 ton. Min.vyska 14 cm, maximálna 40 cm Hmotnosť: 18 kg Pracovný tlak: 5-10 bar