inzercia, predaj, predám, bazár

pneumatika na cvičenie strongman

Kategória: Fitness, jogging

Pneu na rôzne cvičenia . Váha okolo 300 kg
pneumatika na cvičenie strongman
Podobné inzeráty
Veci na cvičenie
1.THERA-BAND CLX Extra silný Revolučná cvičebná pomôcka, s ktorou pohodlne a efektívne precvičíte každú časť vášho tela. CLX je skratka pre systém prepojených slučiek. Ide o elastickú cvičebnú pomôcku, tvorenú prepojenými okami, do ktorých podľa potreby a konkrétneho cviku vložíte nohy a ruky a prepojíte tak Vaše telo sústavou odporových gúm. Vďaka tomu, že ruky môžete do slučiek zasunúť a nemusíte gumu držať, máte voľné ruky, napríklad pre cviky s loptou pre odporový tréning loptových športov.Dĺžka 2 m dlhý a 5 cm široký, 11 slučiek. Bola iba dva krát použitá, je nepoškodená. Krabicu nemám, tak som pridala fotku pre predstavu. Cena 9 eur. 2.Taška na cvičenie do fitka, vo veľmi dobrom stave, bola nosená krátko.Rozmery šírka 45 cm, výška 29 až 30cm, hĺbka 20-22cm. Je to pevný materiál, kvalitný, odolný. Vnútri je tiež látka, taká nepremokavá. Sú tam rôzne priečinky, na perá, mobil, vreckovky. Rôzne vačky, aj zvonka z každej strany je vrecko na zips, na boku miesto na fľaše. Cena 13 eur. 3. Šejker, nový nepoužitý, 700 ml, weider. Cena 3 eur. 4. Lopta na cvičenie, zelená. Raz vyskúšana, nepoškodená, v top stave. Priemer 20cm. Vhodná na cvičenie a rehabilitacie. Cena 2,50 eur. 5.Nova, ešte zabalená lopta na cvičenie , nepoškodená, v top stave. Priemer 24cm. Vhodná na cvičenie a rehabilitacie. Cena 4,50 eur 6.Theraband roller na masáž chodidiel. Cena 7 eur 7. Šejker, raz použitý, 500ml,značka CS. Cena 2 eur. 8. Posilňuje svaly na vnútornej a vonkajšej strane stehien a svalstvo ramien, rúk a hrudníka. Multifunkčná tréningová pomôcka Viac pohodlia vďaka penovej výstuži Ideálna na použitie doma aj na cestách Vrátane plagátu s návodom na cvičenie Bol len vyskúšaný, mne takéto cvičenie nevyhovuje. Cena 10 eur. K cene je potrebné pripočítať poštovné. Na dobierku neposielam. Pozrite si aj ostatné moje inzeráty. Osobný odber je možný v Nitre.
strongman kačacia chôdza, duck walk
Na predaj strongman náradie, náčinie jedna z disciplín. Vysoká nosnosť. Možnosť naložiť iba kotúče s priemerom 50mm
Veci na cvičenie
1.THERA-BAND CLX Extra silný Revolučná cvičebná pomôcka, s ktorou pohodlne a efektívne precvičíte každú časť vášho tela. CLX je skratka pre systém prepojených slučiek. Ide o elastickú cvičebnú pomôcku, tvorenú prepojenými okami, do ktorých podľa potreby a konkrétneho cviku vložíte nohy a ruky a prepojíte tak Vaše telo sústavou odporových gúm. Vďaka tomu, že ruky môžete do slučiek zasunúť a nemusíte gumu držať, máte voľné ruky, napríklad pre cviky s loptou pre odporový tréning loptových športov.Dĺžka 2 m dlhý a 5 cm široký, 11 slučiek. Bola iba dva krát použitá, je nepoškodená. Krabicu nemám, tak som pridala fotku pre predstavu. Cena 9 eur. 3. Lopta na cvičenie, zelená. Raz vyskúšana, nepoškodená, v top stave. Priemer 20cm. Vhodná na cvičenie a rehabilitacie. Cena 2,50 eur. 4.Nova, ešte zabalená lopta na cvičenie , nepoškodená, v top stave. Priemer 24cm. Vhodná na cvičenie a rehabilitacie. Cena 3,50 eur 5.Theraband roller na masáž chodidiel. Cena 8 eur 6. Šejker, raz použitý, 500ml,značka CS. Cena 2 eur. 7. Posilnovac na ruky a nohy. Posilňuje svaly na vnútornej a vonkajšej strane stehien a svalstvo ramien, rúk a hrudníka. Multifunkčná tréningová pomôcka Viac pohodlia vďaka penovej výstuži Ideálna na použitie doma aj na cestách Vrátane plagátu s návodom na cvičenie. Cena 9 eur. Nový. K cene je potrebné pripočítať poštovné. Na dobierku neposielam. Pozrite si aj ostatné moje inzeráty. Osobný odber je možný v Nitre.
strongman pneumatika
Pneumatika na trénovanie, prevracanie, búchanie z kladivom. Posuniem lebo mne je už ľahká. Váha okolo 300 kg. Možnosť prísť vyskúšať.
Pneumatika 250kg
Predám pneumatiku, váži približne 250kg, minimálne používaná. Vhodná pre strongman disciplíny,ale aj na bežné cvičenie - výskok, výstup, búchanie kladivom,prevracanie atď Iba osobný odber, Kysucké Nové Mesto
Pneumatika 250kg
Predám pneumatiku, váži približne 250kg, minimálne používaná. Vhodná pre strongman disciplíny,ale aj na bežné cvičenie - výskok, výstup, búchanie kladivom,prevracanie atď Iba osobný odber, Kysucké Nové Mesto