inzercia, predaj, predám, bazár

PNORF – 4i RD, 200 m2, 550 m2, Radlinského ul., Hlohovec

Kategória: Domy

PNORF – REAL ESTATE ponúka na predaj pôvodný, jednopodlažný, rožný 4-izbový rodinný dom so sedlovou strechou, vínnou pivnicou a vstupom z Jesenského a Radlinského ulice, nachádzajúci sa v dosahu centra v Hlohovci.
Rodinný dom v tvare písmena L má 2 vstupy, 4 spálne, kuchyňu, komoru, sklad, kúpeľňu a toaletu. Je z ¼ podpivničený. Tiež má zaujímavé stavebné riešenia: vysoké stropy, gánok po celom vnútornom obvode domu, historické previazanie pálených tehál, vysoký krov a iné.
Rodinný dom je pripojený na všetky IS a má vlastnú studňu. Ohrev vody zabezpečuje el. bojler. Vykurovanie sa realizuje prostredníctvom plynových gamatiek.
Dom je postavený na oplotenom a rovinatom pozemku s výmerou 550 m2, šírkou z Jesenského ul. 22 m, Radlinského ul. 17 m a len 200 m od najfrekventovanejšej ul. SNP v meste.
Bonusy domu: napriek pôvodnému stavu v dobrej kondícii, vhodný na polyfunkčné alebo komerčné využitie a relatívne tiché prostredie v dosahu centra.

PNORF – 4i RD, 200 m2, 550 m2, Radlinského ul., Hlohovec
Podobné inzeráty
PNORF–5i RD, nadštandardný pozemok, garáž, Radlinského ul.
Pohľad na pozemok z vtáčej perspektívy: Exkluzívne iba v PNORF – REAL ESTATE ponúkame na predaj samostatný, pôvodný, 5i rodinný dom so sedlovou strechou, garážou s letnou kuchyňou a pivnicou, postavený na pozemku s parádnymi parametrami a s potenciálom multifunkčného využitia, nachádzajúci sa v tichej časti mesta, na Radlinského ul. v Hlohovci. Dispozícia domu s obytnou plochou 169 m2, ktorý má 2 vstupy, je nasledovná: nadštandardná obývacia izba s krbom, z ktorej sa prechádza do kuchyne s komorou a vstupom do kúpeľne, tiež do prechodnej spálne a vedľa krbu je vstup do troch izieb orientovaných do ulice. Príslušenstvo domu: garáž s montážnou jamou a dielňou, ktorá je spojená s letnou kuchyňou a pod ňou sa nachádza pivnica. IS: mestský vodovod a kanalizácia, studňa, elektrická sieť, plynová prípojka, tel. kábel a optický internet. Najatraktívnejšou súčasťou nehnuteľnosti, ktorá sa nachádza v širšom centre mesta, je pozemok s veľkorysými rozmermi 40 m x 26,4 m a výmerou 1056 m2. Potenciality pozemku: veľký rodinný dom s nadštandardným pozemkom, sídlo firmy s parkoviskom, bytový dom, a iné. Nehnuteľnosť je okamžite k dispozícii. V PRÍPADE ZÁUJMU NÁS KONTAKTUJTE NA tel. č. . AK MÁTE ZÁUJEM O TÚTO PONUKU, ALE ZA INÚ CENU, NAPÍŠTE NÁM VÁŠ NÁVRH NA EMAIL pnorf.realestate@ P n o r f – r e a l e s t a t e: p r o f e s i o n á l n e p r á v n e a r e a l i t n é s l u ž b y s n a j n i ž š í m i p r o v í z i a m i n a t r h u. Pre prípad prevodu vlastníckych práv k nehnuteľnosti bez účasti s p r o s t r e d k o v a t e ľ a Vám ponúka PNORF – REAL ESTATE náš originálny produkt „ASISTOVANÝ DOHĽAD PRÁVNIKA“ v úrovniach eHome a Professional za bezkonkurenčné ceny. + Hypotekárne poradenstvo zdarma.
PNORF–novostavba 6i RD, 305 m2, 813 m2, garáž, D1, Madunice
PNORF – REAL ESTATE ponúka na predaj novostavbu 6i rodinného domu s garážou, predzáhradkou a záhradou, v tichej lokalite s novou asfaltovou cestou a chodníkom zo zámkovej dlažby v obci Madunice s okamžitým zjazdom z D1 v dosahu troch okresných miest Hlohovec, Piešťany a Trnava. Kompletne podpivničený samostatne stojaci dvojpodlažný rodinný dom z r. 2003 má sedlovú strechu, 2x balkón a stojí na rovinatom pozemku severnej orientácie o výmere 813 m2. Dispozícia domu: suterén: technická miestnosť, 3x samostatná miestnosť, z toho jedna s východom do záhrady, I. NP: vstupná chodba, schodisko, šatník, hosťovské WC, kúpeľňa so sprchovým kútom, kuchyňa, komora, obývacia izba s jedálňou a garáž. II. NP: chodba, kúpeľňa s toaletou a vaňou, 4x spálňa a 2x balkón. Hodnotu stavby a jej vybavenia potvrdzuje jej kvalitné vyhotovenie a použité materiály: drevené podlahy, drevené dvere a ich obloženie, kuchynská linka so spotrebičmi značky Electrolux a Bosch, nerezové prvky, kované oplotenie a technické zariadenia domu. Ohrev vody a vykurovanie prostredníctvom radiátorov zabezpečujú plyn. kotol alebo alternatívne kotol na pelety. Nehnuteľnosť je pripojená k všetkým verejným IS. Dostupnosť obce autom: D1 7 km, Hlohovec 8 km, Trnava 20 km a Piešťany 15 km. Okamžite k dispozícii. V PRÍPADE ZÁUJMU NÁS KONTAKTUJTE NA tel. č. . AK MÁTE ZÁUJEM O TÚTO PONUKU, ALE ZA INÚ CENU, NAPÍŠTE NÁM VÁŠ NÁVRH NA EMAIL pnorf.realestate@ P n o r f – r e a l e s t a t e: p r o f e s i o n á l n e p r á v n e a r e a l i t n é s l u ž b y s n a j n i ž š í m i p r o v í z i a m i n a t r h u. Pre prípad prevodu vlastníckych práv k nehnuteľnosti bez účasti s p r o s t r e d k o v a t e ľ a Vám ponúka PNORF – REAL ESTATE náš originálny produkt „ASISTOVANÝ DOHĽAD PRÁVNIKA“ v úrovniach eHome a Professional za bezkonkurenčné ceny. + Hypotekárne poradenstvo zdarma.
PNORF – 4i RD v štandarde, terasa, 114 m2,  495 m2, Kľačany
Exkluzívne iba v PNORF – REAL ESTATE ponúkame na predaj samostatnú novostavbu nízkoenergetického jednopodlažného 4i rodinného domu v štandardnej výbave s terasou, na južnom svahu nad obcou Kľačany len 4 min. cesty autom od Hlohovca. Vyhotovenie do štandardu zahŕňa: plastové okná a dvere, dlažbu v celom byte, obklady na toalete a v kúpeľni, sanitu, vypínače, zásuvky a termostaty, 4x vstavané skrine, kuchynskú linku a el. podlahové vykurovanie. Dispozícia nehnuteľnosti: zádverie 5,00 m2, chodba 6,80 m2, technická miestnosť 1,30 m2, kúpeľňa 8,50 m2, hosťovská toaleta 1,30 m2, tri nepriechodné spálne v nasledujúcich výmerách 11,30 m2, 11,50 m2 a 14,00 m2, kuchyňa 10,30 m2, komora 1,30 m2, jedáleň a obývacia izba 14,20 m2 a terasa 16 m2 západnej orientácie. V podkroví sa nachádza úložný priestor s výklopnými schodmi vo výmere 40 m2. Na výstavbu domu boli použité nasledujúce materiály: strešná krytina BRAMAC, obvodové murivo Ytong, zatepľovací systém PSE a stropná izolácia zn. ISOVER s hrúbkou 40 mm. Vnútorné nosné murivo je hr. 200 mm, deliace priečky sú hr. 100 mm. Vnútorné steny sú z jednovrstvovej sadrovej omietky BAUMIT hr. 10-35 mm, výška stropov je 2,55 m. V objekte je el. kotol so zásobníkom na teplú vodu a podlahové kúrenie. Sú zrealizované kompletné rozvody vody, odkanalizovanie domu, kompletná elektroinštalácia, vrátane pripojenia do verejných sietí (elektrická, vodovodná a kanalizačná) a bleskozvodu. V cene domu je okrem vybavenia zahrnutá vonkajšia silikónová farebná fasáda, vyrovnanie terénu, krbová vložka, už uvedené plastové okna zn. Salamander s trojsklom a 92 mm profilom a kompletná kabeláž. Predpokladané mesačné náklady na bývanie 4 člennej rodiny sú 120 eur. Dostupnosť nehnuteľnosti autom: Hlohovec – 4 min., D1 – 10 min., R1 – 12 min. a Nitra – 20 min. V obci sa okrem autobusovej zastávky nachádza aj železničná zastávka na trati Leopoldov – Nitra. Okamžite k dispozícii. V PRÍPADE ZÁUJMU NÁS KONTAKTUJTE NA tel. č. . AK MÁTE ZÁUJEM O TÚTO PONUKU, ALE ZA INÚ CENU, NAPÍŠTE NÁM VÁŠ NÁVRH NA EMAIL pnorf.realestate@ P n o r f – r e a l e s t a t e: p r o f e s i o n á l n e p r á v n e a r e a l i t n é s l u ž b y s n a j n i ž š í m i p r o v í z i a m i n a t r h u. Pre prípad prevodu vlastníckych práv k nehnuteľnosti bez účasti s p r o s t r e d k o v a t e ľ a Vám ponúka PNORF – REAL ESTATE náš originálny produkt „ASISTOVANÝ DOHĽAD PRÁVNIKA“ v úrovniach eHome a Professional za bezkonkurenčné ceny. + Hypotekárne poradenstvo zdarma.
PNORF – nový 4i RD, 122 m2, pozemok 835 m2, Váh, Siladice
Exkluzívne iba v PNORF – REAL ESTATE ponúkame na predaj samostatnú novostavbu nízkoenergetického jednopodlažného 4i rodinného holodomu s terasou, nachádzajúcu sa v tichej časti obce, pri hrádzi oddeľujúcej Váh od Siladíc. Dispozícia nehnuteľnosti: zádverie, chodba, technická miestnosť, hosťovská toaleta, tri nepriechodné spálne, kuchyňa s jedálňou a obývacou izbou 40 m2 a terasa 14,58 m2. V podkroví sa nachádza úložný priestor s výklopnými schodmi vo výmere 40 m2. Vyhotovenie stavby zahŕňa nasledujúci stav a materiály: - strešná krytina Bramac, - obvodové murivo tvárnice Porotherm 380 mm, - zateplenie Polystyrén 220 mm, - stropná izolácia Isover, 360 mm , - vnútorné murivo zn. Porfix 125 mm, - omietky strojové sadrové baumit 10 - 20 mm, - výška stropov 2550 mm, - plynová podlahové vodné vykurovanie s ohrevom vody, - rozvody vody, komplet inštalácia po vyústenie stavebných krytiek bez koncových ventilov, - elektroinštalácia, - bleskozvod, - kanalizácia a napojenie do verejnej kanalizácie, - vyrovnanie terénu bez makadamu, - komín a predpríprava na krb, - 6 komorové plastové okná zn. Salamander 3 sklo k-0,6 92 mm hrúbka profilu - zásuvky a vypínače, - zámková dlažba na terasu 15 m2 a parkovacie státie pred domom 40 m2, - v cene fasády je sieťka, lepidlo, mlieko, práca komplet aj nanesenie finálnej farby okrem materiálu finálnej farby. Predpokladané mesačné náklady na bývanie 4 člennej rodiny sú 80 eur. Termín dokončenia rodinného domu – 03/2022. Nehnuteľnosť sa nachádza v peknom prírodnom prostredí povodia rieky Váh, hrádze a veľkej trávnatej plochy s obecným ihriskom. Dostupnosť domu autom: 15 min. - D1, Sereď, Hlohovec a Trnava. V PRÍPADE ZÁUJMU NÁS KONTAKTUJTE NA tel. č. . AK MÁTE ZÁUJEM O TÚTO PONUKU, ALE ZA INÚ CENU, NAPÍŠTE NÁM VÁŠ NÁVRH NA EMAIL pnorf.realestate@ P n o r f – r e a l e s t a t e: p r o f e s i o n á l n e p r á v n e a r e a l i t n é s l u ž b y s n a j n i ž š í m i p r o v í z i a m i n a t r h u. Pre prípad prevodu vlastníckych práv k nehnuteľnosti bez účasti s p r o s t r e d k o v a t e ľ a Vám ponúka PNORF – REAL ESTATE náš originálny produkt „ASISTOVANÝ DOHĽAD PRÁVNIKA“ v úrovniach eHome a Professional za bezkonkurenčné ceny. + Hypotekárne poradenstvo zdarma.
PNORF – 4i RD, 115 m2, 169 m2, terasa, Sereďská, Šulekovo
Exkluzívne iba v PNORF – REAL ESTATE ponúkame na predaj modernú novostavbu dvojpodlažného 4i rod. dvojdomu, nachádzajúcu sa na Sereďskej ceste v mestskej časti Hlohovca - Šulekovo. Dispozícia nehnuteľnosti: I. NP - vchod, predsieň, technická miestnosť, hosťovská toaleta s umývadlom, schodisko, kuchyňa, obývacia izba s výstupom na terasu. II. NP – chodba, kúpeľňa s toaletou a vaňou a 3x nepriechodné izby. Holodom východnej orientácie sa predáva s nasledujúcim vybavením: 2x dizajnový WC panel Geberit, rozvody sietí, bleskozvod, el. kotol s podlahovým vykurovaním, el. bojler, vypínače a zásuvky, plastové okná s trojsklom, 2x francúzske okno, vchodové bezpečnostné dvere, alarm, posuvná el. brána, odkanalizovanie domu a oplotenie. Použité materiály: zatepľovací systém PSE hr. 250 mm, terénne úpravy vrátane zámkovej dlažby, omietka BAUMIT hr. 10-35 mm, obvodové murivo Leier 30 cm, silikónová fasáda 1,5 mm, priečky Leier 11,5 mm, plochá strecha so spádovým PSE 150 mm, anhydridové potery, strešná izolácia Fatrafol a iné. Dom s parkovacím státím pre dve autá na pozemku je napojený na všetky IS. Vlastník holodomu ponúka kupujúcemu možnosť dokončiť nehnuteľnosť do finálnej podoby podľa jeho požiadaviek. Bonusy domu: novostavba, moderné architektonické riešenie, precízne vyhotovenie, energetická trieda A0, možnosť finalizácie domu podľa predstáv kupujúceho, strategická poloha s možnosťou okamžitého prístupu k D1 alebo alternatívne k ekologickej železničnej preprave. V PRÍPADE ZÁUJMU NÁS KONTAKTUJTE NA tel. č. . AK MÁTE ZÁUJEM O TÚTO PONUKU, ALE ZA INÚ CENU, NAPÍŠTE NÁM VÁŠ NÁVRH NA EMAIL pnorf.realestate@ P n o r f – r e a l e s t a t e: p r o f e s i o n á l n e p r á v n e a r e a l i t n é s l u ž b y s n a j n i ž š í m i p r o v í z i a m i n a t r h u. Pre prípad prevodu vlastníckych práv k nehnuteľnosti bez účasti s p r o s t r e d k o v a t e ľ a Vám ponúka PNORF – REAL ESTATE náš originálny produkt „ASISTOVANÝ DOHĽAD PRÁVNIKA“ v úrovniach eHome a Professional za bezkonkurenčné ceny. + Hypotekárne poradenstvo zdarma.
PNORF – 1i RD, terasa, záhrada, 35 m2, 164 m2, sv. Peter
Exkluzívne iba v PNORF – REAL ESTATE ponúkame na predaj kompletne zrekonštruovaný a zariadený, kompaktný a bezbariérový 1i rodinný domček s terasou a záhradou, nachádzajúci sa v mestskej časti sv. Peter v Hlohovci. Dispozícia nehnuteľnosti: vstup, predsieň, v ktorej sa nachádza vstavaná skriňa a sklad/technická sekcia s el. bojlerom a práčkou. Z predsiene sa vchádza do kúpeľne so sprchovým kútom a toaletou. Oproti vstupu do nehnuteľnosti sa nachádza obývacia izba s oknami na juh a západ s kuchynským kútom so stolovaním. Vnútorné zariadenie a vybavenie domčeka: kuchynská linka, el. sporák, mikrovlnná rúra, digestor, rozťahovacia sedacia súprava, obývacia stena, konferenčný stolík, raňajkový pult, chladnička s mrazničkou, práčka, el. bojler, vstavaná skriňa a iné. Vonkajšie príslušenstvo byt. jednotky: záhrada, nová brána, betónové oplotenie, terasa s dreveným prístreškom, hadica na polievanie záhrady, sklad a vonkajšie sedenie. Ohrev vody zabezpečuje el. bojler a vykurovanie v izbe el. konvertory. V kúpeľni sa nachádza el. podlahové vykurovanie. Nehnuteľnosť je pripojená na el. sieť, obecný vodovod a kanalizáciu. Bonusy nehnuteľnosti: kompletná rekonštrukcia a zateplenie, zariadenie a vybavenosť, kompaktnosť, vlastný pozemok a nízke prevádzkové náklady. V PRÍPADE ZÁUJMU NÁS KONTAKTUJTE NA tel. č. . AK MÁTE ZÁUJEM O TÚTO PONUKU, ALE ZA INÚ CENU, NAPÍŠTE NÁM VÁŠ NÁVRH NA EMAIL pnorf.realestate@ P n o r f – r e a l e s t a t e: p r o f e s i o n á l n e p r á v n e a r e a l i t n é s l u ž b y s n a j n i ž š í m i p r o v í z i a m i n a t r h u. Pre prípad prevodu vlastníckych práv k nehnuteľnosti bez účasti s p r o s t r e d k o v a t e ľ a Vám ponúka PNORF – REAL ESTATE náš originálny produkt „ASISTOVANÝ DOHĽAD PRÁVNIKA“ v úrovniach eHome a Professional za bezkonkurenčné ceny. + Hypotekárne poradenstvo zdarma.