inzercia, predaj, predám, bazár

Po indianskej stope

Kategória: Pre mládež

Predám.
Mladé letá 1972.
Václav šolc, Jaromír vraštil.
Americki Indiáni, aztekovia, majovia, inkovia, anuiti a pod.
Pekný stav vzhľadom na vek.
Po indianskej stope
Podobné inzeráty
Mix kníh pre mládež
Predám nepoškodené knihy. 1. Škola dobra a zla (1. časť) 2. Škola dobra a zla, Život bez princov (2. časť) 3. Klub záhad, Démon ticha 4. Klub záhad, Monštrum Dračieho jazera 5. Baby na stope, Podozrivé zmiznutie 6. Baby na stope, Neobvyklé pátranie 7. Divoká Lily, Školská superstar Škola dobra a zla, 1ks-10€, obidve-15€ Klub záhad, 1ks-5€ Baby na stope, 1ks-4€ Divoká Lily-4€ Odber možný osobne v Bratislave alebo poštou. Viac informácií mailom, číslo je vymyslené.
Mix kníh pre mládež
Predám nepoškodené knihy. 1. Klub záhad, Démon ticha 2. Klub záhad, Monštrum Dračieho jazera 3. Baby na stope, Podozrivé zmiznutie 4. Baby na stope, Neobvyklé pátranie 5. Divoká Lily, Školská superstar Klub záhad, 1ks-5€ Baby na stope, 1ks-4€ Divoká Lily-4€ Odber možný osobne v Bratislave alebo poštou. Viac informácií mailom, číslo je vymyslené.
Po indianskej stope
Predám. Mladé letá 1972. Václav šolc, Jaromír vraštil. Pekný stav vzhľadom na vek.
Na bielej stope - Alina Centkiewicz, Czeslaw Centkiewicz
Predám knihu Na bielej stope. Autori: Alina Centkiewicz, Czeslaw Centkiewicz. Rok vydania 1989. Veľmi dobrý stav. Obsah: Osem poviedok predstavuje osem dramatických príbehov a ľudských osudov, sústredených na jeden cieľ. Každá poviedka sa odohráva v niektorej časti polárných krajov - v Grónsku, v Zemi Františka Jozefa, v južných polárných moriach atď.
Knihy Baby na stope
Predám knihy Baby na stope od Barbara Wendelkenová Knihy boli jedenkrát čítané a sú ako nové. cena ks- 3€ + poštovné
Detektivka, dobrodružstvo ai
Ponukam knihy v mäkkej väzbe. Stephanie Meyerová: Nový mesíc (cz) takmer nová Allie odpovie zo serie Medzi nami dievčatami 1996 Enid Blyntonová Slavna päťka: Päťka na stope zahady 1996 Leo a štvorce- matematické ulohy rôzneho charakteru. Takmer nová Knihy sú v pomerne dobrom stave. Cena dohodou + poštovné, možny predaj aj jednotlivo