inzercia, predaj, predám, bazár

POC CYKLISTICKÉ NOHAVICE RESISTANCE ENDURO SHORTS URANIUM BL

Kategória: Ostatná cyklistika

Predám nohavice PPOC CYKLISTICKÉ NOHAVICE RESISTANCE ENDURO SHORTS URANIUM Black nepoužívané, v pôvodnom obale so zárukou, výpredaj z IO, doprava zdarma. Veľkosť:L.
Resistance Enduro sú funkčné šortky pre aktivity ako Enduro a Downhill. Ak sa chcete venovať aktivitám, ako je jazda na horskom bicykli, zistíte, že jeho konštrukcia je vyrobená z elastickej tkaniny, ktorá umožňuje voľný pohyb, a tiež obsahuje vrstvu odolnú proti roztrhnutiu, ktorá je zahrnutá v oblasti bedier, stehien a kolien.

Medzi vlastnosti, ktoré tieto športové nohavice obsahujú, patrí odolnosť voči vode, ktorá umožňuje pokožke zostať dlhšie suchá. Po stranách má toto cyklistické oblečenie dve vrecká na zips, ktoré umožňujú bezpečné uloženie osobných vecí. Podobne má na zadnej strane vrecko na zips.

Pre zlepšenie nastaviteľnosti má verzia v páse suchý zips. Verzia je k dispozícii v rôznych veľkostiach a farbách. Navrhnuté pre ochranu a tvarované tak, aby vám zaistili najlepší výkon. Endurance šortky Resistance sú vyrobené z pružnej textílie, ktorá účinne odvádza vlhkosť, a sú zosilnené Vectranom na kolenách a bokoch pre ďalšiu odolnosť. Tvarované a šité pre zvýšenie pohodlia pri šliapaní do pedálov sú šortky Resistance Enduro šortky navrhnuté tak, aby harmonicky sedeli s chráničmi kolien, ktoré zaručia, že ochrana nikdy nebude za cenu slobody pohybu.

Navrhnuté pre konkrétnu jazdu na horskom bicykli
Veľmi odolný a odolný proti roztrhnutiu Vectran® zosilnený bedrový kĺb, stehno a koleno
Jazdec vyladený vopred pokrčené kolená
Navrhnuté pre bezproblémovú kompatibilitu s ochranou kolien POC
Vodeodolný s odolným vodoodpudivým povrchom
Dve bočné vrecká na zips
Diskrétne a praktické vrecko na karty na zips vzadu
Presný strih s možnosťou nastavenia pásu v suchých zipsoch.
POC CYKLISTICKÉ NOHAVICE RESISTANCE ENDURO SHORTS URANIUM BL
Podobné inzeráty
Nohavice cyklistickéPOC  RESISTANCE ENDURO  URANIUM BLACK
Predám PPOC CYKLISTICKÉ NOHAVICE RESISTANCE ENDURO SHORTS URANIUM Black nepoužívané, so zárukou, s DD, výpredaj z IO, doprava zdarma. Veľkosť:L. Resistance Enduro sú funkčné šortky pre aktivity ako Enduro a Downhill. Ak sa chcete venovať aktivitám, ako je jazda na horskom bicykli, zistíte, že jeho konštrukcia je vyrobená z elastickej tkaniny, ktorá umožňuje voľný pohyb, a tiež obsahuje vrstvu odolnú proti roztrhnutiu, ktorá je zahrnutá v oblasti bedier, stehien a kolien. Medzi vlastnosti, ktoré tieto športové nohavice obsahujú, patrí odolnosť voči vode, ktorá umožňuje pokožke zostať dlhšie suchá. Po stranách má toto cyklistické oblečenie dve vrecká na zips, ktoré umožňujú bezpečné uloženie osobných vecí. Podobne má na zadnej strane vrecko na zips. Pre zlepšenie nastaviteľnosti má verzia v páse suchý zips. Verzia je k dispozícii v rôznych veľkostiach a farbách. Navrhnuté pre ochranu a tvarované tak, aby vám zaistili najlepší výkon. Endurance šortky Resistance sú vyrobené z pružnej textílie, ktorá účinne odvádza vlhkosť, a sú zosilnené Vectranom na kolenách a bokoch pre ďalšiu odolnosť. Tvarované a šité pre zvýšenie pohodlia pri šliapaní do pedálov sú šortky Resistance Enduro šortky navrhnuté tak, aby harmonicky sedeli s chráničmi kolien, ktoré zaručia, že ochrana nikdy nebude za cenu slobody pohybu. Navrhnuté pre konkrétnu jazdu na horskom bicykli Veľmi odolný a odolný proti roztrhnutiu Vectran® zosilnený bedrový kĺb, stehno a koleno Jazdec vyladený vopred pokrčené kolená Navrhnuté pre bezproblémovú kompatibilitu s ochranou kolien POC Vodeodolný s odolným vodoodpudivým povrchom Dve bočné vrecká na zips Diskrétne a praktické vrecko na karty na zips vzadu Presný strih s možnosťou nastavenia pásu v suchých zipsoch.
POC CYKLISTICKÉ RUKAVICE RESISTANCE ENDURO GLOVE URANIUMBLAC
Predám POC CYKLISTICKÉ RUKAVICE RESISTANCE ENDURO GLOVE URANIUM BLAC nepoužívané, v pôvodnom obale so zárukou, výpredaj z IO, doprava zdarma. Veľkosť: M Enduro rukavice spĺňajú špecifické potreby enduro jazdenia, zabezpečením celodennej ochrany a výkonu. Rukavice sú ideálne počas dlhých dní na trasách, pretože disponujú priedušnými a robustnými látkami so zdokonaleným prispôsobením a citom. Farebné prevedenie: Uranium Black/Uranium Black.
POC ESSENTIAL ENDURO SHORTS URANIUM BLACK
Predám nohavice POC ESSENTIAL ENDURO SHORTS URANIUM BLACK nepoužívané, v pôvodnom obale so zárukou, výpredaj z IO, doprava zdarma. Veľkosť:M. Nohavice POC Essential Enduro Shorts sú vyrobené z ľahkého a pružného materiálu, ktorý účinne odvádza vlhkosť a rýchlo schne, ideálna voľba pre horúce letné dni na trailu. Sú navrhnuté tak, aby optimalizovali pohodlie pri šliapaní, poskytujú skvelú rovnováhu medzi ochranou a výkonom. dve bočné vrecká na zips elastický pás vzadu pre perfektnéprispôsobenie navrhnuté pre bezproblémovú kompatibilitu s chráničmi kolien zloženie: HLAVNÉ materiál: 95% polyamid, 5% elastan / podšívka vreciek: 100% polyester
Zjazdová prilba POC Coron Air Spin šedá - veľkosť S / 51-54
Predám úplne novú fullface cyklistickú prilbu špičkovej značky POC, je vhodná pre downhill a enduro, model Coron Air Spin, farba šedá, veľkosť XS-S (51-54). Prilba nebola nikdy použitá ani odskúšaná. Viac fotiek nájdete priamo v inzeráte. Prilba je úplne nová, zabalená v originálnej krabici s visačkami. Je to originál POC prilba z SK-CZ distribúcie. Fotky sú reálne, mnou nafotené. Osobný odber v Žiline, po serióznej dohode pošlem aj na dobierku. Pre viac info ma neváhajte kontaktovať na mobile alebo cez email, inzerát je platný do zmazania. Vlastnosti prilby POC Coron Air Spin: Zjazdová prilba POC Coron bola vyvinutá s jazdcami tímu POC Martinom Söderströmem a Robinom Wallner tak, aby kombinovala vysokú mieru ochrany s výborným odvetranie a poskytovala celodenné pohodlie. Bola navrhnutá najmä pre súťažné použitie a je certifikovaná pre zjazd a enduro Coron Air Spin využíva škrupinu zo skleného vlákna s výstelkou z EPP, ktorá - na rozdiel od bežne používaného materiálu EPP - schopná odolávať opakovaným nárazom bez trvalého poškodenia a nutnosti výmeny helmy po prvom páde na hlavu. Vďaka tejto konštrukcii je helma schopná odolávať aj silným nárazov, je odolná a ľahká. Prilba rovnako obsahuje značkou POC patentovanú technológiu SPIN, ktorá bola navrhnutá pre eliminovanie rotačných síl, ktoré vznikajú pri pádoch vo vyššej rýchlosti a majú najničivejšie vplyv na mozog. Technológia SPIN dokáže vďaka použitiu špeciálneho polstrovanie eliminovať tieto sily bez ohľadu na to, z akého prichádzajú smeru. Technológia je založená na tom, že polstrovanie umožňuje škrupine prilby pohybovať sa nezávisle na pohybe hlavy jazdca. Helma Coron Air Spin disponuje vylepšenou ventiláciou so sériou vnútorných kanálikov, ktoré poskytujú zvýšenú úroveň odvetranie. To je optimalizované pre celodenné použitie s ohľadom na presuny medzi jednotlivými etapami enduro závodu v teplejších dňoch. Preto je odvetranie uspôsobené tak, že dobre funguje pri vysokých, ale aj nízkych rýchlostiach. Helma navyše ponúka odnímateľné bezpečnosťou polstrovanie v oblasti tvárí, ktoré je využiteľné v prípade úrazu krku či hlavy. Ušné komory sú navrhnuté tak, aby nedochádzalo k zhoršovaniu rovnováhu a vypočutia, chránič brady zvyšuje úroveň ochrany a pritom neobmedzuje dýchanie. Štítok proti slnku sa v prípade nárazu bezpečne uvoľní, aby sa o neho používateľ nezranil. Hlavné prednosti: škrupina zo skleného vlákna výborné odvetranie umožňujúce celodenné nosenie helmy EPP výstelka technológia SPIN pre elimináciu ničivých rotačných síl odnímateľné výstelky tvárou pre prípad úrazyu hlay alebo krku unikátny štítok, ktorý sa pri náraze uvoľní špeciálne ušné komory, ktoré nezhoršujú rovnováhu a vypočutia chránič brady optimalizovaný pre skvelú ochranu a neobmedzené dýchanie vyberateľná a prateľná výstelka jednoduchý systém upínania na pracku dokonale sedia s cyklistickými okuliarmi POC Ora
POC Cyklistické rukavice Resistance Pro DH Glove Uranium Bla
Predám POC Cyklistické rukavice Resistance Pro DH Glove Uranium Black nepoužívané, v pôvodnom obale so zárukou, výpredaj z IO, doprava zdarma. Veľkosť: S. Športové rukavice sú určené pre cyklistov jazdiacich hlavne na horských bicykloch. Umiestnenie keramickej tkaniny, VPD a EVA zabezpečujú výbornú ochranu pred nárazmi. Rukavice poskytujú vetranie dlaňou, majú silikónové výstupky a zapínanie na suchý zips na zápästí . Špecifikácia: vložky systému VPD absorbujú náraz keramická tkanina umiestnená na prstoch a kĺboch špeciálna pena EVA na kĺboch prstenníka a malíčka silikónové vankúšiky pre pohodlie a priedušnosť zapínanie na suchý zips
Cyklistické rukavice POC Resistance Pro DH Glove Uranium Bla
Predám POC Cyklistické rukavice Resistance Pro DH Glove Uranium Black nepoužívané, so zárukou, s DD, výpredaj z IO, doprava zdarma. Veľkosť: S. Športové rukavice sú určené pre cyklistov jazdiacich hlavne na horských bicykloch. Umiestnenie keramickej tkaniny, VPD a EVA zabezpečujú výbornú ochranu pred nárazmi. Rukavice poskytujú vetranie dlaňou, majú silikónové výstupky a zapínanie na suchý zips na zápästí . Špecifikácia: vložky systému VPD absorbujú náraz keramická tkanina umiestnená na prstoch a kĺboch špeciálna pena EVA na kĺboch prstenníka a malíčka silikónové vankúšiky pre pohodlie a priedušnosť zapínanie na suchý zips