inzercia, predaj, predám, bazár

Počertená - zaľubení až po uši, knihy pre mládež

Kategória: Pre mládež

Predám knihu.
Cena :3€
Počertená - zaľubení až po uši, knihy pre mládež
Podobné inzeráty
Počertená: Zaľúbení až po uši
Predam knihu Počertená: Zaľúbení až po uši Na vyzdvihnutie v Senci alebo v BA alebo na trase Senec - NR - BB - Brezno - Roznava. Inzerat plati do zmazania
Počertená
Predám diely z knižnej série Počertená: -dobré, zlé a škaredé šaty -pozor na svoje priania -zaľúbení až po uši Cena 2€ za ks (+ poštovné)
Počertená
Predám knihy zo série Počertená. V ponuke je diel s názvom Zaľúbená až po uši a Pozor na svoje priania. Sú to výborne knihy vhodné pre mladé slečny. Cena jednej knihy je 3€. Doprava je možná slovenskou poštou, osobným odberom alebo stretnutím sa niekde v centre Košíc. Pre viac informácií ma kontaktujte. :)
Knihy Počertená
Predám knihy Počertená od Shani Petroff Knihy boli jedenkrát čítané a sú ako nové. Cena ks- 4€ +poštovné
Knihy pre mládež rôzneho žánru
Knihy pre mládež rôzneho žánru Ponúkam na predaj knihy rôzneho žánru pre mládež. Všetky sú v super stave, bez známok opotrebenia, nové alebo raz čítané: Danielle Hartová: Pavúčia ľalia (slovenský jazyk), cena 5,50 EUR Kasie West: Hlas tvojho srdca (slovenský jazyk), cena: 5 EUR Renée Ahdiehová: Plameň v hmle (slovenský jazyk), cena: 7 EUR Nina Protušová: Čierna schránka (slovenský jazyk), cena: 4,50 EUR K cene je potrebné pripočítať poštovné náklady. Je možný aj osobný odber (Bratislava).
Knihy pre mládež rôzneho žánru
Knihy pre mládež rôzneho žánru Ponúkam na predaj knihy rôzneho žánru pre mládež. Všetky sú v super stave, bez známok opotrebenia, nové alebo raz čítané: Danielle Hartová: Pavúčia ľalia (slovenský jazyk), cena 5,50 EUR Renée Ahdiehová: Plameň v hmle (slovenský jazyk), cena: 7 EUR Nina Protušová: Čierna schránka (slovenský jazyk), cena: 4,50 EUR Hlas tvojho srdca (slovenský jazyk) - predané K cene je potrebné pripočítať poštovné náklady. Je možný aj osobný odber (Bratislava).