inzercia, predaj, predám, bazár

pocitadlo kilometrov

Kategória: Súčiastky a diely

Dobry den ..predam toto pocitadlo kilometrov na bicykel ..plne funkcne..
pocitadlo kilometrov
Podobné inzeráty
Počítadlo prejdených kilometrov nové
Predám nové mechanické počítadlo prejdených kilometrov vhodné napr. na Favorit, Eska a pod. Jedná sa o socialistický výrobok z vtedajšieho Východného Nemecka. Cena 12,-€. Zašlem poštou, alebo zásielkovňou. Pozri ost. inzeráty.
Predám cyklo tachometer na bycikel
Predám tachometer(23 funkcii),Vodotesný, Anti-Shock, Energy Saving,stopky, počítadlo kilometrov, rýchlomer, hodiny, podsvietenie a ine..., rozmer 56x41x20mm,15g,napajanie CR2032. Nepoužitý, Cena 12€ inzerát je aktuálny do zmazania Kontaktovať cez mail alebo na tomto telefónnom čísle
Tachometer na bicykel "old school"
Predám tachometer na bicykel, Mechanický rýchlomer, počítadlo kilometrov, stopky na bicykel. Pôvodne určený pre cruiser bicykle Nirve, Electra. 11x8cm cena 15 € + poštovné
Elektricky bicykel scheng mi lo
Predam/rozpredam elektricky bycikel sheng mi lo 48v 1000w PO BURAČKE!presiel par kilometrov.
Náboj Rohloff Speedhub 500/14
Predám úplne nový 14 rýchlostný náboj Rohloff Speedhub 500/14 - čierny - 32dier - na diskové brzdy (možnosť nevyužiť uchytenie kotúča a použiť na rafikove brzdy) - nemecká overená bezudrzbová kvalita pre velký nájazd kilometrov za zlých podmienok - originál zabalený nový s komplet balenim a manualom Pre viac info/foto ma kontaktujte. Pošlem aj poštou. Cena na internete za tento model cez 1400€ Mám aj rôzne príslušenstvo pre Rohloff ako radenie, napinak, gripy, cablebox, ozubene koliecka..
Náboj Rohloff Speedhub 500/14
Predám úplne nový 14 rýchlostný náboj Rohloff Speedhub 500/14 - čierny - 32dier - na diskové brzdy (možnosť nevyužiť uchytenie kotúča a použiť na rafikove brzdy) - nemecká overená bezudrzbová kvalita pre velký nájazd kilometrov za zlých podmienok - originál zabalený nový s komplet balenim a manualom Pre viac info/foto ma kontaktujte. Pošlem aj poštou. Cena na internete za tento model cez 1400€. Mám aj rôzne príslušenstvo pre Rohloff ako radenie, napinak, gripy, cablebox, ozubene koliecka..