inzercia, predaj, predám, bazár

Podklady / testy SCIO –nové vydanie na ak. rok 2023/2024

Kategória: Učebnice, skriptá - VŠ

Predám SCIO publikácie pre všetky školy, ktoré prijímacie skúšky vykonávajú prostredníctvom SCIO testov (Národnými porovnávacimi testami).


Súčasťou podkladov je najnovšia Cvičebnica OSP, Cvičebnica ZSV a Cvičebniva VŠP, ktoré Vám zabezpečia perfektnú prípravu na dané testy.

Staršie vydania, ktoré sú poskytované na bazoši ponúkam zdarma !

Podklady sú vhodné na české ako aj na slovenské univerzity.

Zoznam SR univerzít na ktoré sú platné dané podklady:
UMB v Banskej Bystrici, Ekonomická fakulta, UMB v Banskej Bystrici, F. politických vied a medzinárodných vzťahov, UMB v Banskej Bystrici, Filozofická fakulta, EU v Bratislave, F. hospodárskej informatiky, EU v Bratislave, F. medzinárodných vzťahov, EU v Bratislave, F. podnikového manažmentu, EU v Bratislave, Fakulta aplikovaných jazykov, EU v Bratislave, Národohospodárska fakulta, EU v Bratislave, Obchodná fakulta, STU v Bratislave, F. informatiky a informačných technológií, STU v Bratislave, Fakulta architektúry, UK v Bratislave, F. mat., fyziky a informatiky, UK v Bratislave, F. sociálnych a ekonomických vied, UK v Bratislave, Fakulta managementu, UK v Bratislave, Farmaceutická fakulta, UK v Bratislave, Filozofická fakulta, UK v Bratislave, Prírodovedecká fakulta, EU v Bratislave, Podnikovohospodárska f., TU v Košiciach, Ekonomická fakulta, TU v Košiciach, F. baníctva, ekológie, riadenia a geotechnológií, TU v Košiciach, F. elektrotechniky a inform. UPJŠ v Košiciach, Prírodovedecká fakulta, SPU v Nitre, F. ekonomiky a manažmentu, UKF v Nitre, F. sociálnych vied a zdravotníctva, UKF v Nitre, F. stredoeurópskych štúdií, PU v Prešove, F. humanitných a prírodných vied, PU v Prešove, F. zdravotníckych odborov, PU v Prešove, Fakulta manažmentu, KU v Ružomberku, Fakulta zdravotníctva, ŽU v Žiline, F. bezpečnostného inžinierstva, ŽU v Žiline, F. riadenia a informatiky
Podklady / testy SCIO –nové vydanie na ak. rok 2023/2024
Podobné inzeráty
SCIO testy – nové vydanie na ak. rok 2023/2024
Predám SCIO publikácie pre všetky školy, ktoré prijímacie skúšky vykonávajú prostredníctvom SCIO testov (Národnými porovnávacimi testami). Súčasťou podkladov je najnovšia Cvičebnica OSP, Cvičebnica ZSV a Cvičebniva VŠP, ktoré Vám zabezpečia perfektnú prípravu na dané testy. Staršie vydania, ktoré sú poskytované na bazoši ponúkam zdarma ! Podklady sú vhodné na české ako aj na slovenské univerzity. Zoznam SR univerzít na ktoré sú platné dané podklady: UMB v Banskej Bystrici, Ekonomická fakulta, UMB v Banskej Bystrici, F. politických vied a medzinárodných vzťahov, UMB v Banskej Bystrici, Filozofická fakulta, EU v Bratislave, F. hospodárskej informatiky, EU v Bratislave, F. medzinárodných vzťahov, EU v Bratislave, F. podnikového manažmentu, EU v Bratislave, Fakulta aplikovaných jazykov, EU v Bratislave, Národohospodárska fakulta, EU v Bratislave, Obchodná fakulta, STU v Bratislave, F. informatiky a informačných technológií, STU v Bratislave, Fakulta architektúry, UK v Bratislave, F. mat., fyziky a informatiky, UK v Bratislave, F. sociálnych a ekonomických vied, UK v Bratislave, Fakulta managementu, UK v Bratislave, Farmaceutická fakulta, UK v Bratislave, Filozofická fakulta, UK v Bratislave, Prírodovedecká fakulta, EU v Bratislave, Podnikovohospodárska f., TU v Košiciach, Ekonomická fakulta, TU v Košiciach, F. baníctva, ekológie, riadenia a geotechnológií, TU v Košiciach, F. elektrotechniky a inform. UPJŠ v Košiciach, Prírodovedecká fakulta, SPU v Nitre, F. ekonomiky a manažmentu, UKF v Nitre, F. sociálnych vied a zdravotníctva, UKF v Nitre, F. stredoeurópskych štúdií, PU v Prešove, F. humanitných a prírodných vied, PU v Prešove, F. zdravotníckych odborov, PU v Prešove, Fakulta manažmentu, KU v Ružomberku, Fakulta zdravotníctva, ŽU v Žiline, F. bezpečnostného inžinierstva, ŽU v Žiline, F. riadenia a informatiky
SCIO testy - VŠP
Predám podklady na prípravu na SCIO testy, konkrétne na VŠP. Všetko je v elektronickej podobe - Cvičebnica, Sprievodca testom VŠP a testy - s odpoveďami aj bez. Testy sú z r. 2017, 2018 a 2019.Cena za jeden test je 2€. Ak potrebuješ tieto testy kvôli prijímačkam na psychológiu tak mám ešte k dispozícii aj knihy v elektronickej forme :)
právnická literatúra
Predám právnické knihy: - Ústavné právo SR – osobitná časť; 2009 – ako nová – 25 EUR - Ústavné právo SR – všeobecná časť; 2009 – ako nová – 15 EUR - Konanie pred ústavným súdom SR (2. vydanie) 2012 – ako nová – 12 EUR - Trestné právo EÚ a jeho vplyv na právny poriadok SR; 2013 – ako nová – 18 EUR - Teória a prax medzinárodných vzťahov (3. Vydanie), 2011 – niekde text podčiarknutý ceruzkou – 5 EUR - Štátne právo SR (3. vydanie) 2009 - vyznačený text – 5 EUR - Právní dějiny na území Slovenska (2007) – takmer ako nová, vyznačený text na pár stranách – 12 EUR - Právne dejiny Slovenska I. diel (2. vydanie) 2009 – ako nová – 6 EUR - Pracovné právo (2009) – takmer ako nová, sem tam podčiarknutý text ceruzkou – 10 EUR - Právo životného prostredia, 2006 - 2 EUR - CSP komentár – platný od 01.06.2016 (2015), sem tam zvýraznený text – 2 EUR - Finančné právo (2012) – ako nová – 15 EUR - Základy obchodného práva 1, 2009 - ako nová – 5 EUR - Prípadové štúdie zo správneho práva hmotného, 2010 – ako nová – 5 EUR - Prípadové štúdie z obchodného práva hmotného, 2010 – ako nová – 3 EUR - Prípadové štúdie z obchodného práva hmotného, záväzková časť a cenné papiere, 2011 – ako nová – 3 EUR - Pracovné listy a prípadové štúdie z občianskeho práva hmotného, 2009 – sem tam dopísaný text ceruzkou – 3 EUR - Trestné právo procesné (2. Vydanie) 2010 – na niektorých stranách zvýraznený / podčiarknutý text – 5 EUR - Trestné právo hmotné 1, všeobecná časť (2. Vydanie) 2010 – podčiarknutý text ceruzkou – 5 EUR - Trestné právo hmotné 2, osobitná časť (2. Vydanie) 2010 – zvýraznený text – 5 EUR - Občianske právo hmotné 1, 2010 - na niektorých stranách podčiarknutý text ceruzkou – 5 EUR - Občianske právo hmotné 2, 2010 - na niektorých stranách podčiarknutý text ceruzkou – 5 EUR - Civilné právo procesné, základné konanie a správne súdnictvo (2. vydanie) 2013 – asi na 10 stranách zvýraznený text – 20 EUR - Správne právo, osobitná časť (2. aktualizované vydanie) 2013 – zvýraznený text – 10 EUR - Správne právo hmotné, osobitná časť, 2017 – ako nová – 20 EUR - Všeobecné správne právo (5. aktualizované vydanie) – 3 EUR - Správne právo procesné, osobitná časť (2. vydanie) 2018 – ako nová – 15 EUR - Správne právo procesné, všeobecná časť (2. vydanie) 2017 – ako nová – 15 EUR - Správny poriadok, komentár (5. vydanie) – zvýraznený text – 5 EUR Osobný odber BA.
Právnická literatúra
Predám knihy: Karol Rebro, Peter Blaho, Rímske právo-predaná Ján Lazar a kolektív, Občianske právo hmotné 2, tretie vydanie 2006, 20 Eur Ján Lazar a kolektív, Občianske právo hmotné 1, tretie vydanie, 2006, 20 Eur Štefan Luby, Základy všeobecného súkromného práva - predaná Štefan Luby, Dejiny súkromného práva na Slovensku - predaná Štefan Luby, Výber z diela a myšlienok - predaná Karel Schelle a kol., Základy práva, vydanie prvé, 2004, 25 Eur Jaroslav Ivor a kolektív, Trestné právo hmotné 2, vydanie prvé, 2006, mierne opotrebovaná, 15 Eur Pavel Baláž, Trestné právo hmotné všeobecná a osobitná časť, vydanie prvé, 2005, mierne opotrebovaná, 10 Eur Občiansky súdny poriadok, 2005, 5 Eur Ján Mazák. Základy občianskeho procesného práva, vydanie druhé, 2002, 25 Eur Ján Mazák, Zabezpečovacie prostriedky v civilnom procese, vydanie prvé, 1997, 10 Eur Ladislav Balko, Obchodné právo I. diel, vydanie prvé, 2001, mierne opotrebovaná, 6 Eur Karol Kizlink, Ján Spišiak, Zmenkové právo + Komentár, vydanie druhé, 2005, 20 Eur Daniel Jakubovič, Zmluvná disciplína a zabezpečovacie právne inštitúty v obchodnom práve, vydanie prvé, 2005, 10 Eur Š. Korec, A. Práznovský, Všetko o bytoch, vydanie druhé, 2005, opotrebovaná, 5 Eur Jozef Liščák, Exekúcie (príručka exekučného práva)-predaná Ilona Rašovská, Jak být úspěšný v exekuci-predaná Jozef Králik a kolektív, Heslár verejného práva, 2005, mierne opotrebovaná, 10 Eur Obchodný zákonník a obchodný register, 2007, 3 Eur Dalibor Hanes, Spoločnosť s ručením obmedzeným, 2002, 5 Eur Branislav Pospíšil, Zákon o konkurze a reštrukuralizácii s komentárom, 2005, 5 Eur Daniel Jakubovič, Záväzkové vzťahy-predaná Zákon o rodine, 2005, opotrebovaná, 3 Eur Eva Abrahámová, Oľga Škvareninová, Kapitoly zo štylistiky a rétoriky pre právnikov, 2006, 3 Eur Jarmila Chovancová, Liberalizmus verzus komunitarizmus, 2006, 5 Eur Jozef Kolárik, Ladislav Vojáček, Právne dejiny Slovenska I., pracovné zošity, 2005, 3 Eur (spolu s učebnicami Dejepis I. a II.)
Právnická literatúra
Predám knihy: Karol Rebro, Peter Blaho, Rímske právo-predaná Ján Lazar a kolektív, Občianske právo hmotné 2, tretie vydanie 2006, 20 Eur Ján Lazar a kolektív, Občianske právo hmotné 1, tretie vydanie, 2006, 20 Eur Štefan Luby, Základy všeobecného súkromného práva - predaná Štefan Luby, Dejiny súkromného práva na Slovensku - predaná Štefan Luby, Výber z diela a myšlienok - predaná Karel Schelle a kol., Základy práva, vydanie prvé, 2004, 25 Eur Jaroslav Ivor a kolektív, Trestné právo hmotné 2, vydanie prvé, 2006, mierne opotrebovaná, 15 Eur Pavel Baláž, Trestné právo hmotné všeobecná a osobitná časť, vydanie prvé, 2005, mierne opotrebovaná, 10 Eur Občiansky súdny poriadok, 2005, 5 Eur Ján Mazák. Základy občianskeho procesného práva, vydanie druhé, 2002, 25 Eur Ján Mazák, Zabezpečovacie prostriedky v civilnom procese, vydanie prvé, 1997, 10 Eur Ladislav Balko, Obchodné právo I. diel, vydanie prvé, 2001, mierne opotrebovaná, 6 Eur Karol Kizlink, Ján Spišiak, Zmenkové právo + Komentár, vydanie druhé, 2005, 20 Eur Daniel Jakubovič, Zmluvná disciplína a zabezpečovacie právne inštitúty v obchodnom práve, vydanie prvé, 2005, 10 Eur Š. Korec, A. Práznovský, Všetko o bytoch, vydanie druhé, 2005, opotrebovaná, 5 Eur Jozef Liščák, Exekúcie (príručka exekučného práva)-predaná Ilona Rašovská, Jak být úspěšný v exekuci-predaná Jozef Králik a kolektív, Heslár verejného práva, 2005, mierne opotrebovaná, 10 Eur Obchodný zákonník a obchodný register, 2007, 3 Eur Dalibor Hanes, Spoločnosť s ručením obmedzeným, 2002, 5 Eur Branislav Pospíšil, Zákon o konkurze a reštrukuralizácii s komentárom, 2005, 5 Eur Daniel Jakubovič, Záväzkové vzťahy-predaná Zákon o rodine, 2005, opotrebovaná, 3 Eur Eva Abrahámová, Oľga Škvareninová, Kapitoly zo štylistiky a rétoriky-predaná Jarmila Chovancová, Liberalizmus verzus komunitarizmus, 2006, 5 Eur Jozef Kolárik, Ladislav Vojáček, Právne dejiny Slovenska I., pracovné zošity, 2005, 3 Eur (spolu s učebnicami Dejepis I. a II.)
SCIO testy BIO,CHE,VŠP
Predám scio testy roku 2022. Testy obsahujú vyznačené správne odpovede a sú v pdf forme. Na predaj mám 4 názorné testy z BIO, 4 z CHEM, 5 z VŠP. Cena za 1 test je 1€.