inzercia, predaj, predám, bazár

Podnik živý organizmus

Kategória: Hobby, odborné knihy


Predám knihu Podnik živý organizmus; z roku 1940

Podnik živý organizmus
Podobné inzeráty
ŽIVÝ ODKAZ MINULOSTI
ŽIVÝ ODKAZ MINULOSTI, Winter, ochrana pamiatok v Čechách a na Slovensku
predam knihu Rastline antibiotika
Hľadáte alternatívy konvenčných antibiotík? Antibiotiká čoraz častejšie vedú k odolnosti choroboplodných zárodkov alebo k poškodeniu črevnej flóry. Pomocou rastlinných antibiotík môžete predchádzať ochoreniam a často ich dokonca aj vlastnými silami liečiť. Bylinky a koreniny znáša ľudský organizmus väčšinou bez vedľajších účinkov a vďaka svojim vitálnym látkam posilňujú imunitný systém.
Žena v zdraví a chorobe
Mudr. Ernest Dlhoš a kolektív lekárov: Žena v zdraví a chorobe Publikácia nielen pre ženy. Ako si zachovať a upevniť zdravie? Ako sa starať o sviežosť, pružnosť a krásu tela? Čo robiť, aby organizmus zvládol pracovné zaťaženie i materstvo?. To je hlavný okruh otázok, ktoré majú ženy poznať,ak chcú, aby sa ich túžba splnila. Dielo zahrnuje štyri jednoliate celky, z ktorých prvý sa zaoberá skladbou a činnosťou rodidiel od mladosti až po starobu, druhá časť sa venuje materstvu, tretia časť informuje o športovaní a cvičeniach a posledná štvrtá časť poskytuje cenné rady ako si majú ženy uchovať sviežosť a krásu. vydal: Osveta vydanie: tretie rok vydania: 1972 strán: 320 + 56 strán prílohy väzba: tvrdá, papierový prebal chýba Väčší rozmer: 24,5 x 17,5 stav knihy: výborný cena: 4 € + poštovné /dobierka/ alebo osobný odber Kliknutím na moje meno uvidíš aj ďalšie moje inzeráty!
kniha Ovocie a zelenina ako liek
Predam knihu Ovocie a zeleninu ako liek: Kapitoly knihy o ovocí a zelenine zahŕňajú podrobné informácie o účinných látkach v jednotlivých druhoch a o ich pôsobení na ľudský organizmus. V kapitole o najrozšírenejších chorobách sa dozviete o príznakoch a príčinách ochorení a o ich liečbe účinnými látkami z ovocia a zeleniny. Kniha prináša vynikajúce recepty pre zdravie.294 stran. Kniha je vo výbornom, nepoškodenom stave.
Michael E. Gerber - Podnikateľský mýtus
Knižka je z edície, ktorá je už vypredaná a nie je ju možné kúpiť. Je úplne nová, nepoužitá. Pôvodne stála 13 eur. Popis: Prečo väčšina malých firiem nefunguje a ako to zmeniť - Kniha Podnikateľský mýtus bola stránkou 800 CEO zaradená medzi 100 najlepších podnikateľských kníh všetkých čias. Pri podnikaní sa môžu ľudia dostať do situácie, keď im práca prerastie cez hlavu a ich podnikateľský sen sa mení na nočnú moru. Ako teda budovať podnik tak, aby prirodzene rástol a zároveň nespravil z vás svojho otroka? Uznávaný americký odborník na malé podnikanie Michael E. Gerber v knihe Podnikateľský mýtus opisuje kľúčové vývojové fázy podniku od jeho založenia až po obdobie dospelosti, odhaľuje nástrahy všetkých týchto etáp aj dôvody, prečo sa niektorým firmám nepodarí problémy v prvých rokoch existencie prekonať a skrachujú. V prípade záujmu mi prosím pošlite mail. Telefónne číslo v inzeráte je vymyslené. Cez deň nemám priestor zdvíhať telefón. Posielam iba na dobierku - k cene je potrebné prirátať poštovné. Ak si objednáte aspoň 3 knižky, dobierku a poštovné zaplatím za Vás.
Miestopisné knihy a knihy o histórii 2
Dobrý deň, Predám miestopisné knihy a knihy o histórii:  Smižany na prahu tretieho tisícročia. Obecný úrad Smižany,2004. (29 Eur); František ŽIFČÁK: Smižany. Modrý Peter, Levoča, 1993. (10Eur); František ŽIFČÁK a kol.: Dejiny Klčova. MTM, Levoča, 2008.(39 Eur); Trnava : Mestá ČSSR. Vydavateľstvo ČSTK-Pressfoto, Bratislava, 1988. (5 Eur); Ján LACIKA: Trnava. BoArt, Trnava. (5 Eur); Skalica : Čo vidieť, zažiť a ochutnať v meste Skalica. Mesto Skalica, 2018. (5 Eur); Okres Senica. Okresný úrad v Senici, 2001. (5 Eur); Banská Bystrica a okolie : Vlastivedno-turistický sprievodca. Šport, Slovenské telovýchovné vydavateľstvo, Bratislava, 1984. (7 Eur); Banská Bystrica a okolie. Šport, Slovenské telovýchovné vydavateľstvo, Bratislava, 1989. (7 Eur); Topoľčany a okolie. Turservis, 1994. (5 Eur); Nitra a okolie. Turservis, 1994. (5 Eur); Horná Nitra. Západoslovenské združenie vidieckeho cestovného ruchu. (7 Eur); Imrich SEDLÁK a kol.: Prešov a okolie. Východoslovenské vydavateľstvom Košice, 1969. (7 Eur); Jaroslav VÍZDAL: Michalovce a okolie. Východoslovenské vydavateľstvom Košice, 1971. (7 Eur); Muránska planina : Maloplošné chránené územie. (5 Eur); Nízke Tatry. Vládny výbor pre cestovný ruch SSR, Bratislava.(7 Eur); František SOSKA: Pieniny, Dunajec, Pltníctvo. ONV, Odbor obchodu a cestovného ruchu, Stará Ľubovňa, Šport, Slovenské telovýchovné vydavateľstvo, Bratislava, 1989. (7 Eur); Bojnice. Komisia cestovného ruchu ONV, Prievidza, Šport,Bratislava, 1967. (Preložená v strede). (9 Eur); Jaroslav MALEČKA, Marta REMIAŠOVÁ: Z dejín Bojnického zámku.Osveta, Martin, 1989.(7 Eur); Ľubica POHLOVÁ: Múzeum v Bojniciach : Sprievodca po expozícií. Osveta, Martin, 1989.(7 Eur); Štátne kúpele Bojnice. Turista, podnik cestovného ruchu, Bratislava, 1961. (Podpis na prvej strane). (5 Eur). Cena je v zátvorke za každým titulom. K cene knihy je potrebné pripočítať poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty. Preferujem platbu vopred na účet. Po dohode odosielam aj na dobierku (na Slovensko). Ďakujem za ponuky.