inzercia, predaj, predám, bazár

Podsedlová deka a tlmič na koňa

Kategória: Kone - potreby

Predám viacero podsedloviek:
Tyrkysová s hnedým lemom značka:york cena:13€
Fialová cena:10€
Čierna s červeným lemom poškodená v mieste podbrušníka cena:5€
Čierna tlmiaca deka s barančekom značka:Equi Theme cena:8€
Čierna tlmiaca deka. Poškodená (viď. foto) Predám za symbolickú cenu.

+poštovné
Podsedlová deka a tlmič na koňa
Podobné inzeráty
Westernová podsedlová deka
Odpocovacia deka Premium Star 240g pre koňa. Deka má zapínanie v predu na dve pracky s krížovým zapínaním pod bruchom. Využitie deky pri prevoze, po práci a v stajni proti chladu. Dĺžku deky meriame vo vrchnej časti od kohútika po koreň chvostu. Veľkosť od 105 do 160 cm. Dobierka + 6 €
Predam príslušenstvo na koňa
Dobrý deň predám viacero veci ktoré už nepotrebujem. - nákrčák tyrkysový-5€ - 2 stojany na sedlo ručne robené, lakované proti navlhnutiu, ľahké na manipuláciu, na dvoch predných nožičkach sú kolieska-50€/ks - podbrušák lozovaci - 10€ - deka tyrkysová waldhausen, podsita flisom, nepremokavá, na väčšieho koňa, využívaná na ťažáčku ale sedí aj vyššiemu jazdeckemu-90€ - deka modro žltá, softšelova nepremokava, podšivana flisom, je šitá ručne takže nemá presne miery ale sadne jazdeckému nižšiemu koníkovy - 20€ - postroj na koňa celokoženy, využívala som ho na lyžovanie s koníkom 90 € - bandáže tyrkysové 4 flis-10€ - reflexné bandáže 4 -10€ - sedlo barefoot bezkostrove plne nastrojene v zachovalom stave,pridam k nemu aj podsedlovky-200€ V prípade záujmu pošlem aj viacej foto. Všetky veci boli vyprate a poriadene. Poprosila by som v prípade záujmu písať sms určite sa ozvem.
Podsedlova decka Hkm
Čierna podsedlova deka hkm. Párkrát na koni super stav . Posuniem. Za 17€ už s postovnym
Elasticky navlek na kona - sleezy
Predám navlek na kona, veľkosť L ( používany na cca 135-145cm kona). Plne funkčný, material lycra. Používa sa ako ochrana kona proti spine, prachu, muchám, odieraniu,...
Deka pre koňa vybehová termo
Ponúkam na predaj termo vybehovú deku pre koňa značky Bucas&EQS Freedom 300 g 145 cm v čiernej farbe Limited Edition Deka je úplne nová, zabalená, ani raz použitá za výhodnú cenu. Obrázok je ilustračný.
Pony sedlo
Predám pony sedlo. Značky Vega. Sedlo je plne funkčné, má miestami drobné škrabance. V cene podsedlová westernová deka na veľkého koňa (nieje na fotke) , a pony povrázkový podbrušník. Rozmery na fotke. V prípade záujmu poprosím volať, na sms neodpovedám.