inzercia, predaj, predám, bazár

Pohovka a podnožka IKEA LANDSKRONA

Kategória: Sedacie súpravy

Predám pohovku s podnožkou IKEA LANDSKRONA.
Málo používaná vo výbornom stave.

Dôvod predaja:
Nevyhovuje nám veľkosť sedačky, potrebujeme väčšiu.

Detaily:
Pohovka: cena v IKEA: 868 EUR
Pohovka a podnožka IKEA LANDSKRONA
Podobné inzeráty
Pohovka s podnožkou IKEA LANDSKRONA
Predám pohovku s podnožkou IKEA LANDSKRONA. Málo používaná vo výbornom stave. Predávam iba komplet pohovka+podnožka. Detaily: Pohovka: Podnožka:
Pohovka s podnožkou IKEA LANDSKRONA
Predám pohovku s podnožkou IKEA LANDSKRONA. Málo používaná vo výbornom stave. Predávam iba komplet pohovka+podnožka. Dôvod predaja: Nevyhovuje nám veľkosť sedačky, potrebujeme väčšiu. Detaily: Pohovka: Podnožka:
EKTORP Podnožka, Hallarp béžová / IKEA
Dobrý deň, Ponúkame na predaj podnožku EKTORP. Podnožka má úložný priestor pod sedadlom. Dá sa použiť ako samostatné miesto na sedenie alebo odkladanie - je dostatočne veľká. Poťah je béžovej farby, ikea látka Hallarp. Je mäkká, pohodlná. Poťah sa dá sňať a prať v práčke, takže sa ľahko udržiava v čistote. Podnožka má jednu malú chybičku, ktorá je viditeľná na fotografii (označila som ju). Rozmery Dĺžka: 82 cm, Šírka: 62 cm, Výška: 44 cm IKEA link: EKTORP Podnožka, Hallarp béžová - IKEA V prípade seriózneho záujmu som k dispozícii.
Pohovka + podnožka Tifador (Ikea)
Pohovka + podnožka Tifador (Ikea) 140 EUR Pohovka : rozmery 227š x 92h x 90v 61 hĺbka sedu, 60 výška operadla, 40 výška sedu Podnožka: rozmery 94š x 64h x 40v Na ľavom operadle pohovky sú svetlé škvrny viď fotky. Pohovka pre lepšiu manipuláciu rozmontovaná na 4 časti. Všetky skrutky, matky, podložky aj manual. Velkosti dielov: 1 - 70h x 181š x 32v 2 - 24h x 180š x 84v 3 - 90h x 30š x 71v 4 - 90h x 30š x 71v
Rohová pohovka s podnožkou model Tribeca-Westwing
Predám rohovú pohovku s podnožkou model Tribeca, zakupená na eshope Westwing v odtieni béžová. Zakúpené boli pred cca 2 rokmi, ale pohovka rozbalená a teda reálne používaná iba 1 rok (90% času len jednou osobou). Pohovka má prateľný poťah na zips. Podnožka nebola používaná vôbec a kvôli úspore miesta bola skladovaná v prázdnej izbe v našom dome. Sme domácnosť bez detí a zvierat, nefajčiari. Pohovka aj taburetka sú v 100% stave, bez akýchkoľvek poškodení. Rozmery sú uvedené na fotkách priamo zo stránky Westwing. Dôvod predaja: Westwing má na stránke chybne uvedené, že táto pohovka je rozkladacia, a keďže pohovku sme rozbalili až po cca roku od kúpy, už sa nedala vrátiť. K sedačke sme zladili aj jedálenské stoličky značky Marie Claire Home (viď posledné 3 foto), ktoré sú pol metra od pohovky. Nakoľko ideme meniť pohovku za rozkladaciu, po dohode je možné odkúpiť aj nikdy nepoužité jedálenské stoličky (poťah je rovnaký ako na pohovke). Osobný odber: Lošonec pri Smoleniciach Aktuálna cena pohovka+podnožka: 3.742,99€ Moja cena (50% zľava): 1.870€ Cena je pevná, ďakujem za pochopenie. Pôvodná cena jedálenských stoličiek: 550€/ks Zakúpené vo veľkej zľave: 184,90€/ks+doprava Nakoľko jedálenské stoličky nikdy neboli použité, na nohách ešte originál balenie, skladované v prázdnej izbe v našom dome cena je 180€/ks.
Rohová pohovka s podnožkou z Westwing, model Tribeca
Predám rohovú pohovku s podnožkou model Tribeca, zakupená na eshope Westwing v odtieni béžová. Zakúpené boli pred cca 2 rokmi, ale pohovka rozbalená a teda reálne používaná iba 1 rok (90% času len jednou osobou). Pohovka má prateľný poťah na zips. Podnožka nebola používaná vôbec a kvôli úspore miesta bola skladovaná v prázdnej izbe v našom dome. Sme domácnosť bez detí a zvierat, nefajčiari. Pohovka bola pravidelne vysávaná. Rozmery sú uvedené na fotkách priamo zo stránky Westwing. Dôvod predaja: Westwing má na stránke chybne uvedené, že táto pohovka je rozkladacia, a keďže pohovku sme rozbalili až po cca roku od kúpy, už sa nedala vrátiť. Osobný odber: Lošonec pri Smoleniciach Po dohode (za príplatok na benzín) možno priviezť (nie vyniesť) v rámci BA, PK, SC, TT. Aktuálna cena pohovka+podnožka: 3.742,99€ Moja cena (50% zľava): 1.870€ Cena je pevná, ďakujem za pochopenie.