inzercia, predaj, predám, bazár

Pohovka s podnožkou IKEA LANDSKRONA

Kategória: Sedacie súpravy

Predám pohovku s podnožkou IKEA LANDSKRONA.
Málo používaná vo výbornom stave.
Predávam iba komplet pohovka+podnožka.

Dôvod predaja:
Nevyhovuje nám veľkosť sedačky, potrebujeme väčšiu.

Detaily:
Pohovka:
Pohovka s podnožkou IKEA LANDSKRONA
Podobné inzeráty
Pohovka a podnožka IKEA LANDSKRONA
Predám pohovku s podnožkou IKEA LANDSKRONA. Málo používaná vo výbornom stave. Dôvod predaja: Nevyhovuje nám veľkosť sedačky, potrebujeme väčšiu. Detaily: Pohovka: Podnožka: Nohy: Aktuálna cena v IKEA: 868 EUR
Pohovka s podnožkou IKEA LANDSKRONA
Predám pohovku s podnožkou IKEA LANDSKRONA. Málo používaná vo výbornom stave. Predávam iba komplet pohovka+podnožka. Detaily: Pohovka: Podnožka:
Rohová pohovka s podnožkou model Tribeca-Westwing
Predám rohovú pohovku s podnožkou model Tribeca, zakupená na eshope Westwing v odtieni béžová. Zakúpené boli pred cca 2 rokmi, ale pohovka rozbalená a teda reálne používaná iba 1 rok (90% času len jednou osobou). Pohovka má prateľný poťah na zips. Podnožka nebola používaná vôbec a kvôli úspore miesta bola skladovaná v prázdnej izbe v našom dome. Sme domácnosť bez detí a zvierat, nefajčiari. Pohovka aj taburetka sú v 100% stave, bez akýchkoľvek poškodení. Rozmery sú uvedené na fotkách priamo zo stránky Westwing. Dôvod predaja: Westwing má na stránke chybne uvedené, že táto pohovka je rozkladacia, a keďže pohovku sme rozbalili až po cca roku od kúpy, už sa nedala vrátiť. K sedačke sme zladili aj jedálenské stoličky značky Marie Claire Home (viď posledné 3 foto), ktoré sú pol metra od pohovky. Nakoľko ideme meniť pohovku za rozkladaciu, po dohode je možné odkúpiť aj nikdy nepoužité jedálenské stoličky (poťah je rovnaký ako na pohovke). Osobný odber: Lošonec pri Smoleniciach Aktuálna cena pohovka+podnožka: 3.742,99€ Moja cena (50% zľava): 1.870€ Cena je pevná, ďakujem za pochopenie. Pôvodná cena jedálenských stoličiek: 550€/ks Zakúpené vo veľkej zľave: 184,90€/ks+doprava Nakoľko jedálenské stoličky nikdy neboli použité, na nohách ešte originál balenie, skladované v prázdnej izbe v našom dome cena je 180€/ks.
Rohová pohovka s podnožkou z Westwing, model Tribeca
Predám rohovú pohovku s podnožkou model Tribeca, zakupená na eshope Westwing v odtieni béžová. Zakúpené boli pred cca 2 rokmi, ale pohovka rozbalená a teda reálne používaná iba 1 rok (90% času len jednou osobou). Pohovka má prateľný poťah na zips. Podnožka nebola používaná vôbec a kvôli úspore miesta bola skladovaná v prázdnej izbe v našom dome. Sme domácnosť bez detí a zvierat, nefajčiari. Pohovka bola pravidelne vysávaná. Rozmery sú uvedené na fotkách priamo zo stránky Westwing. Dôvod predaja: Westwing má na stránke chybne uvedené, že táto pohovka je rozkladacia, a keďže pohovku sme rozbalili až po cca roku od kúpy, už sa nedala vrátiť. Osobný odber: Lošonec pri Smoleniciach Po dohode (za príplatok na benzín) možno priviezť (nie vyniesť) v rámci BA, PK, SC, TT. Aktuálna cena pohovka+podnožka: 3.742,99€ Moja cena (50% zľava): 1.870€ Cena je pevná, ďakujem za pochopenie.
Sedacia súprava
Predám koženú sedaciu súpravu IKEA LANDSKRONA gauč + dve samostatné kreslá. Súprava je skoro ako nová, používaná iba cca 1 rok na víkendovej chate. Pôvodná cena cca 2100 EUR. Rozmer gauča 205x80x90, rozmer kresiel 90x80x90. Link na výrobok:
Sedačka LANDSKRONA IKEA
Predám sedačku Landskrona IKEA, 3-pohovka s ležadlom, svetlozelená/drevo. Ležadlo sa dá prehodiť na pravú aj ľavú stranu, podľa toho ako vyhovuje. Sedačka je vo veľmi dobrom stave, bez chýb. Iba osobný odber Bratislava.