inzercia, predaj, predám, bazár

Pojazdný bufet Pojazdný stánok predajňa gastro príves 2023

Kategória: Karavany, vozíky

Máme na predaj nové pojazdné stánky ,vhodné na predaj rýchleho občerstvenia,predaj potravín ako mobilná kancelária, pojazdnápredajňa. V ponuke sú rozmery:
3x2x2.25 4750€
3,5x2x2.25 5350€
4x2x2.25 6250€
Samozrejme sú v ponuke aj iné rozmery. V prípade brzdeného stánku je príplatok. Vieme vám dodať aj elektroinštaláciu a nábytok podľa vašich požiadaviek. Farba čierna,biela, antracit.
Pojazdný bufet Pojazdný stánok predajňa gastro príves 2023
Podobné inzeráty
Stánok bufet
Prenajmem pojazdný príves/stánok/bufet k stánku prenajmem aj nejaké gastro Príves ma ŠPZ je spôsobili na cestnú komunikáciu, dá sa úplne jednoducho ťahať s osobným autom je to bezmotorový príves do 1350kg s kovovou železnou nápravou , samozrejmosťou je aj brzdenie nápravy...Prívod elektriny je na 220w ale aj 380w všetko príslušenstvo v stánku je nové , Všetky potrebné dokomumenty pre príves ale aj ako gastro predajne mám k dispozícii ......Hľadám seriozných nájomcov Požiadavky pri podpise nájomnej zmluvy je zloženie 620€ 1 mesačný nájom 620€ -depozit ROK VÝROBY STÁNKU 2022 STÁNOK JE ÚPLNE NOVÝ ,STÁNOK JE SPRAVENÝ PODĽA HYGIENICKÝCH NORIEM TAKŽE MATE UŽ LEN OZNAMOVACIU POVINNOSŤ Kontaktovať ma môžte na čísle
Pojazdny stanok  pojazdny bufet gastro prives
Ponúkam na predaj nový Gastro príves. Vhodný ako pojazdná predajňa, catering, výčap, zmrzlina, streetfood. Rozmer prívesu: - 3,0x2,0x2,2 metra. Výdajné okno umiestnené v strede v rozmere 2,0x1,0 metra. Dvere široké 0,80 metra umiestne od oja. Príves je prázdny - nezariadený. Vo vnútra je urobená elektro inštalácia. 4 x 2 zásuvky. V každom rohu 2 ks. Rozdelené na 4 fázy. Steny sú vyrobené zo sendvičových panelov so 4 cm izolačnou vrstvou, ktorá zaisťuje veľmi dobré tepelné vlastnosti a ľahké vyhrievanie karavanu v zime. Príves je vybavený priemyselnou PVC podlahou. Príves má všetky potrebné doklady a EURÓPSKU HOMOLOGIZÁCIU na prihlásenie vozidla. Maximálna nosnosť 1350 kg - postačuje vodičský preukaz skupiny B. Cena 6880€ bez DPH Cena 8 600€ s DPH Možný odpočet DPH. Možné vyrobiť príves podľa požiadaviek zákazníka: - Na vyber je 3m; 3,5m; 4m; 4,5m príves. - S jednou alebo dvomi nápravami. - Brzdený alebo nebrzdený. - Možnosť výberu orientácie okna a počet okien.
Pojazdny stanok  pojazdny bufet gastro prives
Ponúkam na predaj nový Gastro príves. Vhodný ako pojazdná predajňa, catering, výčap, zmrzlina, streetfood. Rozmer prívesu: - 3,0x2,0x2,2 metra. Výdajné okno umiestnené v strede v rozmere 2,0x1,0 metra. Dvere široké 0,80 metra umiestne od oja. Príves je prázdny - nezariadený. Steny sú vyrobené zo sendvičových panelov so 4 cm izolačnou vrstvou, ktorá zaisťuje veľmi dobré tepelné vlastnosti a ľahké vyhrievanie karavanu v zime. Príves je vybavený priemyselnou PVC podlahou. Príves má všetky potrebné doklady a EURÓPSKU HOMOLOGIZÁCIU na prihlásenie vozidla. Maximálna nosnosť 1350 kg - postačuje vodičský preukaz skupiny B. Cena 6 880€ bez DPH Cena 8 600€ s DPH Možný odpočet DPH. Možné vyrobiť príves podľa požiadaviek zákazníka: - Na vyber je 3m; 3,5m; 4m; 4,5m príves. - S jednou alebo dvomi nápravami. - Brzdený alebo nebrzdený. - Možnosť výberu orientácie okna a počet okien.
Prenajmem Stánok , bufet
Prenajmem pojazdný príves/stánok/bufet???????????????????????????????? k stánku prenajmem aj nejaké gastro Príves ma ŠPZ je spôsobili na cestnú komunikáciu, dá sa úplne jednoducho ťahať s osobným autom je to bezmotorový príves do 1350kg s kovovou železnou nápravou , samozrejmosťou je aj brzdenie nápravy...Prívod elektriny je na 220w ale aj 380w všetko príslušenstvo v stánku je nové , Všetky potrebné dokomumenty pre príves ale aj ako gastro predajne mám k dispozícii ......Hľadám seriozných nájomcov Požiadavky pri podpise nájomnej zmluvy je zloženie 750€ 1 mesačný nájom 750€ -depozit ROK VÝROBY STÁNKU 2022 STÁNOK JE ÚPLNE NOVÝ Kontaktovať ma môžte na čísle
POZOR AKCIAPojazdny stanok  pojazdny bufet gastro prives
POZOR AKCIA DO KONCA MARCA 5 550€ Ponúkam na predaj nový Gastro príves. Vhodný ako pojazdná predajňa, catering, výčap, zmrzlina, streetfood. Rozmer prívesu: - 3,0x2,0x2,2 metra. Výdajné okno umiestnené v strede v rozmere 2,0x1,0 metra. Dvere široké 0,80 metra umiestne od oja. Príves je prázdny - nezariadený. Steny sú vyrobené zo sendvičových panelov so 4 cm izolačnou vrstvou, ktorá zaisťuje veľmi dobré tepelné vlastnosti a ľahké vyhrievanie karavanu v zime. Príves je vybavený priemyselnou PVC podlahou. Príves má všetky potrebné doklady a EURÓPSKU HOMOLOGIZÁCIU na prihlásenie vozidla. Maximálna nosnosť 1350 kg - postačuje vodičský preukaz skupiny B. Cena 6 880€ AKCIOVA CENA DO KONCA MARCA 5 550€ Možné vyrobiť príves podľa požiadaviek zákazníka: - Na vyber je 3m; 3,5m; 4m; 4,5m príves. - S jednou alebo dvomi nápravami. - Brzdený alebo nebrzdený. - Možnosť výberu orientácie okna a počet okien.
Prenajmem Stánok , bufet
Prenajmem pojazdný príves/stánok/bufet???????????????????????????????? k stánku prenajmem aj nejaké gastro Príves ma ŠPZ je spôsobili na cestnú komunikáciu, dá sa úplne jednoducho ťahať s osobným autom je to bezmotorový príves do 1350kg s kovovou železnou nápravou , samozrejmosťou je aj brzdenie nápravy...Prívod elektriny je na 220w ale aj 380w všetko príslušenstvo v stánku je nové , Všetky potrebné dokomumenty pre príves ale aj ako gastro predajne mám k dispozícii ......Hľadám seriozných nájomcov Požiadavky pri podpise nájomnej zmluvy je zloženie 750€ 1 mesačný nájom 750€ -depozit Kontaktovať ma môžte na čísle