inzercia, predaj, predám, bazár

POLEDNY KUS-Mládatka Alex malý na zelený na ručne dokrmenie

Kategória: Vtáctvo

Mladatka alexander malý zelený..
Predám alexander malý zelený na ručne dokrmenie.
Poprosím čítajte celý inzerát doprobrobna.
Na predaj mám alexander malý zelený ,aktualne má
17 dní!!!odber možný IHNED!!!
Poprosím,aby mi volali iba normálni a seriozní ľudia a ľudia,ktorí majú 100 percentný záujem,vhodné podmienky a hlavne takí,ktorí už dokrmovali ručne papagájov a vedia,čo obnáša starostlivosť o papagája!!!
ĎAKUJEM.
Každý jeden alexander pojde do novej rodiny okrúžovaný a vo veku cca od 18 dní.
Možnosť Serioznej rezervácie už teraz v predstihu!!!!!
Na fotke su aj rodičia ako bude alexander vyzerat v dospelosti.
Bývam priamo v Hlohovci.
T.C. .
CENA ZA ALEXANDER MALY ZELENY JE 55 EUR.
Mám k predaju aj:
alexandrov velkých zelených,100 eur
-alexanrov malých zelených,55eur
-alexandrov malých žltých, 80eur
-alexandrov malých modrých,75eur
-alexandrov malých bielych,80eur
-alexandrov malých lacewing75eur
POLEDNY KUS-Mládatka Alex malý na zelený na ručne dokrmenie
Podobné inzeráty
Alexander maly
Predam alex.maly violeta pastel HCH 0:1 r.22 alex.maly violet HCh 0:1 r.22 alex.maly modry pastel HCh 0:1 r.22 alex.maly violet step lacewing 1:0 r 22 alex.maly modry bez DNA,alex,maly lutino bez DNA,Alex,maly chovne samice modry pastel HCH 0:1 rok 2018.
POSLEDNY KUS-Mládatká Alexander velký na ručne dokrmenie
Mladatká Alexander veľký zelený na ručne dokrmenie: Predám alexander veľký zelený na ručne dokrmenie. Poprosím čítajte celý inzerát doprobrobna. Na predaj mám alexander velky zelený ,aktualne má 17-20 dní,je už aj okrúžkovaný.!!!odber možný ihned. Poprosím,aby mi volali iba normálni a seriozní ľudia a ľudia,ktorí majú 100 percentný záujem,vhodné podmienky a hlavne takí,ktorí už dokrmovali ručne papagájov a vedia,čo obnáša starostlivosť o papagája!!! ĎAKUJEM. Každý jeden alexander pojde do novej rodiny okrúžovaný a vo veku cca od 18 dní. Na fotke su aj rodičia ako bude alexander vyzerat v dospelosti. Na posledných dvoch fotkách sú aktualne fotky zo soboty 08.04. Bývam priamo v Hlohovci. T.C. . CENA ALEXANDER VELKY JE 85 EUR. Mám k predaju aj: -alexanrov malých zelených,55eur -alexandrov malých žltých, 80eur -alexandrov malých modrých,80eur -alexandrov malých bielych,80eur -alexandrov malých lacewing80eur
Mládatká Alexander malý Lacewing na ručne dokrmenie
Mladatka na ručne dokrmenie alexander malý Lacewing Predám alexander malý lacewing na ručne dokrmenie.cena 80.eur Poprosím čítajte celý inzerát doprobrobna. Na predaj mám alexander malý lacewing,aktualne má 16 dní!!!odber možný každu chvilku. Poprosím,aby mi volali iba normálni a seriozní ľudia a ľudia,ktorí majú 100 percentný záujem,vhodné podmienky a hlavne takí,ktorí už dokrmovali ručne papagájov a vedia,čo obnáša starostlivosť o papagája!!! ĎAKUJEM. K predaju mám aj: -alexandrov velkých -alexanrov malých zelených,55eur -alexandrov malých žltých, 80eur -alexandrov malých modrých,75eur -alexandrov malých bielych,80eur -alexandrov malých lacewing 70eur Každý jeden alexander pojde do novej rodiny okrúžovaný a vo veku od 18 dní. Bývam priamo v Hlohovci. T.C.
ODBER IHNED-Alexander malý zelený na ručne dokrmenie
Dobrý deň, Predám alexander malý zelený na ručne dokrmenie. Poprosím čítajte celý inzerát doprobrobna. Na predaj mám alexander malý zelený ,aktualne má 17 dní!!!odber možný IHNED!!! Poprosím,aby mi volali iba normálni a seriozní ľudia a ľudia,ktorí majú 100 percentný záujem,vhodné podmienky a hlavne takí,ktorí už dokrmovali ručne papagájov a vedia,čo obnáša starostlivosť o papagája!!! ĎAKUJEM. Každý jeden alexander pojde do novej rodiny okrúžovaný a vo veku cca od 18 dní. Možnosť Serioznej rezervácie už teraz v predstihu!!!!! Na fotke su aj rodičia ako bude alexander vyzerat v dospelosti. Bývam priamo v Hlohovci. T.C. . CENA ZA ALEXANDER MALY ZELENY JE 55 EUR.
ODBER IHNED-Alexander malý zelený na ručne dokrmenie
Dobrý deň, Predám alexander malý zelený na ručne dokrmenie. Poprosím čítajte celý inzerát doprobrobna. Na predaj mám alexander malý zelený ,aktualne má 17 dní!!!odber možný IHNED!!! Poprosím,aby mi volali iba normálni a seriozní ľudia a ľudia,ktorí majú 100 percentný záujem,vhodné podmienky a hlavne takí,ktorí už dokrmovali ručne papagájov a vedia,čo obnáša starostlivosť o papagája!!! ĎAKUJEM. Každý jeden alexander pojde do novej rodiny okrúžovaný a vo veku cca od 18 dní. Možnosť Serioznej rezervácie už teraz v predstihu!!!!! Na fotke su aj rodičia ako bude alexander vyzerat v dospelosti. Bývam priamo v Hlohovci. T.C. . CENA ZA ALEXANDER MALY ZELENY JE 55 EUR. Mám k predaju aj: alexandrov velkých zelených,100 eur -alexanrov malých zelených,55eur -alexandrov malých žltých, 80eur -alexandrov malých modrých,75eur -alexandrov malých bielych,80eur -alexandrov malých lacewing75eur
Alexander maly
Predam alex.maly violeta pastel HCH 0:2 r.22 alex.maly violet step lacewing 1:0 r 22 alex.maly modry bez DNA,alex,maly lutino bez DNA,Alex,maly chovne samice modry pastel HCH 0:2 rok 2018.