inzercia, predaj, predám, bazár

Policový regál

Kategória: Skrine

Predám policový regál.Regál je voľne stojací.V spodnej časti má 2 zásuvky.Dekor dub sonoma.
Výška- 190cm
Šírka- 60cm
Hĺbka- 33cm
Policový regál
Podobné inzeráty
Policový regál so skrinkou
Predám pekný tmavohnedý policový regál so skrinkou vo výbornom stave. Rozmery: výška - 165 cm, šírka - 65 cm, hĺbka - 17 cm. V skrinke sa nachádzajú ďalšie tri poličky. Osobný odber je možný obratom v Rosine pri ZA.
Policový regál
Predávam policový regál ktorý je súčasťou vstavaného šatníka. Rozmery policového dielu sú 250x120x30cm a má nastavovacie nožičky prekryté soklom. V prípade záujmu predám aj ako komplet s posuvnými dverami. Vzor dekoru je dub. Nábytok je ako nový, bez známok opotrebenia.
Policový regál Bonti
Predám policový regál Bonti, farba: jaseň eko + cyklámenová. Výška: 190cm, šírka: 50cm, hĺbka: 41cm. Je v zmontovanom stave. Cena: 99€. Tovar viem poslať zabalený na palete kuriérom v cene 20€ alebo osobný odber v Starej Ľubovni.
Policovy regál
Policovy regál v dobrom stave používaný cca rok. Možnosť postaviť na šírku aj výšku. Rozmery rozpísané v druhom obrázku.
Policový regál Ikea IVAR
Predám tento málo používaný regál z borovicového masívu. Slúžil nám v špajzi, police sa dajú jednoducho premiestniť a tým pádom si výšku odkladacieho priestoru viete upravovať. Okrem políc je k dispozícii aj držiak na fľaše a 2 kovové šuflíky, napr. na zeleninu alebo ovocie. Rozmery: Šírka 89cm Výška 179cm Hĺbka 30cm Podrobnejšie informácie: Pre účely prepravy ho viem rozmontovať.
Policovy regal Kalax 4x4 biely
Predam zabaleny policovy regal Kalax 4x4 z dovodu zmeny dispozicie interieru. Povodna cena 200,-€ teraz 140,-€ Popis s rozmermi je na fotke