inzercia, predaj, predám, bazár

Policový regál Ikea IVAR

Kategória: Skrine

Predám tento málo používaný regál z borovicového masívu.
Slúžil nám v špajzi, police sa dajú jednoducho premiestniť a tým pádom si výšku odkladacieho priestoru viete upravovať. Okrem políc je k dispozícii aj držiak na fľaše a 2 kovové šuflíky, napr. na zeleninu alebo ovocie.

Rozmery:
Šírka 89cm
Výška 179cm
Hĺbka 30cm

Podrobnejšie informácie: účely prepravy ho viem rozmontovať.
Policový regál Ikea IVAR
Podobné inzeráty
IKEA Nábytok - KALLAX
Predám IKEA nábytok na fotkách: 1. KALLAX Policový diel + 2x vložka s dvierkami - 35 eur 2. KALLAX Policový diel + 2x vložka s dvoma zásuvkami - 35 eur (bez toho boxu čo je na obrázku v ľavo dole) Možné vyzdvihnúť v Rači
Policový regál
Predám policový regál.Regál je voľne stojací.V spodnej časti má 2 zásuvky.Dekor dub sonoma. Výška- 190cm Šírka- 60cm Hĺbka- 33cm
3x Ikea IVAR este v krabici
Tri uplne nove massive IKEA skrinky IVAR, este zabalene v povodnej krabici. Rozmery: 80x30x83 Kus za 70 eur
IVAR ikea zostava
Predam zostavu IVAR z IKEA. Hlbka 30cm. Jedna mala skrinka s 3 polickami. 3 sufliky. Jeden box na kolieskach. Cena tejto zostavy novej: 300€, moja cena 200€. Pri rychlom jednani dohoda mozna. Predam aj po castiach, ale v rozumnych kombinaciach.
Policový regál so skrinkou
Predám pekný tmavohnedý policový regál so skrinkou vo výbornom stave. Rozmery: výška - 165 cm, šírka - 65 cm, hĺbka - 17 cm. V skrinke sa nachádzajú ďalšie tri poličky. Osobný odber je možný obratom v Rosine pri ZA.
Policový regál
Predávam policový regál ktorý je súčasťou vstavaného šatníka. Rozmery policového dielu sú 250x120x30cm a má nastavovacie nožičky prekryté soklom. V prípade záujmu predám aj ako komplet s posuvnými dverami. Vzor dekoru je dub. Nábytok je ako nový, bez známok opotrebenia.