inzercia, predaj, predám, bazár

Policový regál, rôzne veľkosti, nastaviteľné police

Kategória: Knižnice

Predám viacero drevených policových regálov hnedej farby. Mám rôzne veľkosti.

Stav: Drobné známky používania. Police slúžili na vystavenie hrnčekov v predajni. Na policiach majú z prednej strany nálepky, ktoré sa dajú odlepiť, nezostávajú po nich stopy keď sa dočistia liehom. Zadná stena (bielej farby) má vady farby, keď v nej sú ale naukladané veci, tak to nie je vidieť. Prípadne sa dá prelepiť samolepiacou fóliou a bude ako nová. Police sú v skutočnosti svetlejšie ako na fotkách.

Police sú odnímateľné, je možné ich vložiť ako chcete, a získate tým rôzne výšky políc. Stredová polica je na pevno, ostatné police sa dajú vložiť ako potrebujete. Každá skriňa má okolo 12 políc.

Môžu byť použité ako botník, regál, knižnica, skrinka do chodby, do garáže a podobne.

Dostupné police:

A. Veľká farba DREVO: (Šírka 85 cm, Výška: 178 cm, Hĺbka 29,5 cm) k dispozícii 4 ks, cena 40 €/ks.

B. Veľká farba DREVO: (Šírka 85 cm, Výška: 178 cm, Hĺbka 29,5 cm) má poškodenie zadnej steny na 1-2 miestach - ako je vidieť na fotkách, k dispozícii 3 ks, cena 30 €/ks.

C. Veľká farba MAHAGÓN: (Šírka 85 cm, Výška: 178 cm, Hĺbka 29,5 cm) k dispozícii 1 ks, cena 40 €/ks.

D. Stredná Farba MAHAGÓN: (Šírka 85,5 cm, Výška: 166,5 cm, Hĺbka 29,5 cm) k dispozícii 2 ks, cena 40 €/ks.

E. Užšia Farba DREVO: (Šírka 55,5 cm, Výška: 178 cm, Hĺbka 29,5 cm) k dispozícii 3 ks, cena 40 €/ks.

F. Užšia Farba DREVO: (Šírka 55,5 cm, Výška: 191 cm, Hĺbka 40,5 cm) k dispozícii 1 ks, cena 40 €/ks.

Osobný odber v Malackách.
Prípadne sa dá doviezť za 0,40 €/km.

Pozrite aj ďalšie moje inzeráty, možno Vás niečo zaujme.

tel:
mail: alcidne@
Policový regál, rôzne veľkosti, nastaviteľné police
Podobné inzeráty
Policový regál, rôzne veľkosti, nastaviteľné police
Predám viacero drevených policových regálov. Mám rôzne veľkosti. Mám biele aj hnedé - vo farbe svetlého dreva. Stav: Drobné známky používania. Police slúžili na vystavenie tovaru v predajni. Police sú odnímateľné, je možné ich vložiť ako potrebujete, a získate tým rôzne výšky políc. Môžu byť použité ako botník, regál, knižnica, skrinka do chodby, do garáže a podobne. Dostupné police: Farba dreva: (Šírka 85 cm, Výška: 179 cm, Hĺbka 29,5 cm) 7ks Farba biela: (Šírka 55,5 cm, Výška: 178 cm, Hĺbka 29,5 cm) 1ks Farba biela (Šírka 54 cm, Výška: 174 cm, Hĺbka 29,5 cm) 1ks Farba biela (Šírka 55,5 cm, Výška: 190,5 cm, Hĺbka 29,5 cm) 1ks Osobný odber v Malackách. Cena: 40 €/ks Pozrite aj ďalšie moje inzeráty, možno Vás niečo zaujme. tel: mail: alcidne@
WOOOD Policový regál Fons čierny
Ponukam nadherny ako novy policovy regal -kniznicu - deliacu stenu atd...Rozmery vo foto, osobny odber v BA, cena povodna cena velmi vysoka - teraz rozumnou dohodou...Kontakt cez email, cislo je neplatne... Černá lakovaná police Frons je moderní police do obývacího pokoje, ložnice nebo pracovny. Frons od značky WOOOD Exclusive je vyrobena z kovového trubkového rámu kombinovaného se dvěma velkými černými lakovanými policemi z borovice. Uprostřed je veliká čtvercová police, kam můžete vystavit vaši nejoblíbenější věc. Polici Frons můžete připevnit ke zdi nebo použít jako oddělovači místnosti.
Predám policový regál z masívu
Predám policový regál z masívu. Pozostáva z 2 častí: - ľavý rohový s 12 otvormi - pravý rohový s 8 otvormi Rohové časti musia byť umiestnené v rohu miestnosti, nakoľko sú vyplnené tak, že sa v rohu spájajú (pri pohľade zhora nie je v rohu medzera - to je tých +35cm na šírku v rozmeroch). Nakoľko sú však symetrické a len podlepené kvôli poškriabaniu, je možné ich prípadne aj stranovo vymeniť. Ďalej regál obsahuje 7 šuflíkov z masívu, ktoré sa dajú premiestňovať ľubovoľne vrámci regálu (nie sú na koľajničkách). Rozmery sú uvedené na obrázku. LEN OSOBNÝ ODBER - CÍFER Celý regál aj šuflíky sú váhovo ťažké, je nutné si to vedieť odniesť sami.
Predám policový regál z masívu
Predám policový regál z masívu. Pozostáva z 2 častí: - ľavý rohový s 12 otvormi - pravý rohový s 8 otvormi Rohové časti musia byť umiestnené v rohu miestnosti, nakoľko sú vyplnené tak, že sa v rohu spájajú (pri pohľade zhora nie je v rohu medzera - to je tých +35cm na šírku v rozmeroch). Prípadne si viete hornú dosku odrezať a spoj namoriť. Ďalej regál obsahuje 7 šuflíkov z masívu, ktoré sa dajú premiestňovať ľubovoľne vrámci regálu (nie sú na koľajničkách). Rozmery sú uvedené na obrázku. LEN OSOBNÝ ODBER - CÍFER Celý regál aj šuflíky sú váhovo ťažké, je nutné si to vedieť odniesť sami.
Predám regál
Predám regál navarra REA STORE z Drevony. Regál má rozmery: výška 200 cm, šírka 80 cm, hĺbka 28 cm Farba je biela odtieň navarra. Regál je používaný ale bez poškodení. Viac info na stránke výrobcu: Cena je 80 eur. Osobný odber: Bratislava, Rača
Policový regal
Predávam dizajnový policový regal vhodný aj ako knižnica. Rozmery Výška 160 cm Hĺbka 28 cm Šírka 160 cm Vyhotovenie matná čierna,bez známok opotrebenia. Možné použiť ako voľne stojaci alebo montovaný na stenu. Vzdušný a priestranný. Predávaný je regál ako jeden zmontovaný kus.