inzercia, predaj, predám, bazár

Poľnohospodársky objek na predaj / Farma

Kategória: Obchodné priestory

Ponúkame na predaj poľnohospodársky objekt :

Južné sady s.r.o. :

Spoločnosť pôsobiaca už 15 rokov na trhu v sektore výroby jablkovej Šťavy.
Základom je poľnohospodárska farma.
Pestovanie zeleniny,ovocia,spracovanie vlastných jabĺk na šťavu a sušenie.

Zastavané plochy a nádvoria
Spolu : 14 603 m2

Na farme sa nachádzajú obytné priestory,podpivničená moderná výrobná hala,veľký sklad pre poľnohospodársku techniku.
Jabloňový sad s výmerou - 10 ha
Pozemok na pestovanie zeleniny - 3 ha, možnosť pestovania na ďalších 10 ha

Pri vážnom záujme Vám vieme poskytnúť blišie informácie. ( celý katalóg o podniku,súhrn vybavenia strojov atď.. )
Poľnohospodársky objek na predaj / Farma
Podobné inzeráty
Na predaj polnohospodársky objekt s RD Kravany Nad Dunajom
Ponúkame na predaj poľnohospodársky objekt – Južné sady s.r.o už viac ako 15 rokov na trhu v sektore - výroba jablčnej šťavy. Objekt sa využíva aj ako farma, ktorá sa rozprestiera na viacerých parcelách a tvoria jeden ucelený komplex. K farme prislúcha príjazdová cesta. Farma spĺňa všetky podmienky na prevádzkovanie chovu zvierat a hospodárstva. Na pozemku sa nachádza sklad, výrobná hala na podnikanie, rodinný dom spolu ako jeden komplex 1. Sklad je vhodný na skladovanie obilia, poľnohospodárskych strojov, elektrina zavedená, voda je zavedená pred budovou, 2 vchody, betónová podlaha 2. Výrobná hala je podpivničená, 2 miestnosti, elektrina zavedená, voda zavedená, kúpeľňa 3. Rodinný dom je z miešaného materiálu (tehla, betón) má 4 obytné izby a príslušenstvo: chodba, kuchyňa, kúpeľňa, WC, 1 miestnosť na aranžovanie. Voda zavedená zo studne s pitnou vodou, elektrina (220V, 380V). Kúrenie je riešené na plánovací kotol. IS: elektrina, 2 funkčné studne. Jedna s pitnou vodou, druhá na polievanie. Žumpa. Celková výmera pozemku cca 15 314 m2 Výhodná investícia!Predaj aj osobitne!
Kravany nad Dunajom  - na predaj poľnohospodársky objekt
F-one reality Vám ponúka na predaj poľnohospodársky objekt: Južné sady s.r.o. Spoločnosť pôsobiaca už 15 rokov na trhu v sektore výroby jablkovej Šťavy. Základom je poľnohospodárska farma. Pestovanie zeleniny, ovocia, spracovanie vlastných jabĺk na šťavu a sušenie. Zastavané plochy a nádvoria spolu : 14 603 m2 Na farme sa nachádzajú obytné priestory, podpivničená moderná výrobná hala, veľký sklad pre poľnohospodársku techniku. Jabloňový sad s výmerou - 10 ha. Pozemok na pestovanie zeleniny - 3 ha, možnosť pestovania na ďalších 10 ha Pri vážnom záujme Vám vieme poskytnúť blišie informácie. ( celý katalóg o podniku,súhrn vybavenia strojov atď.. ) Pre viac informácií volajte alebo na kristinasukelova@
Predam polyfun.objek budovu
Ponukam na predaj budovu v michalovciach na ul.max.Gorkeho v nej obchod.priestory a mezonetovy byt .v centre mesta pesia zona uzit.plocha 284m2 a byt 92m2 Budova je plne obsadena najomnikmi v pripade važneho zaujmu Vam viac infor.poskytnem pri prehliadke a osobnom stretnuti.
Na predaj veľký stavebný pozemok v CETUNI
Na predaj lukratívny stavebný a slnečný pozemok o väčšej rozlohe 7942 m2. Pozemok sa nachádza v nádhernom prostredí Bielych Karpát v obci Cetuna - Dolné Bzince a ponúka budúcemu majiteľovi príjemné bývanie na kopaniciach s krásnymi výhľadmi zo všetkých strán pozemku. Nachádza sa na okraji obce čím zabezpečuje maximálne súkromie. Lesík/ stromový porast na konci pozemku vie budúci majiteľ krásne využiť na vybudovanie posedenia v súkromí medzi stromami. Pozemok má šírku 38 m a dĺžku 220 m. Poznámka: vo fotogalérii sú priložené vizualizácie- možný návrh stavby osadený priamo na pozemku. VÝHODY: * stavebný pozemok ( k dispozícii ÚPI obce Bzince pod Javorinou, kde je presne špecifikovaná stavebná časť pozemku a časť - v prípade záujmu s hospodárskym zázemím) * možnosť napojenia na elektrický stĺp kúsok od pozemku * popri pozemku uložené vodovodné potrubie - spravuje spoločnosť TVS, a.s. * väčšia rozloha 7942 m2 * pozemok má v zadnej z časti stromový porast * výborná poloha pri asfaltovej celoročne udržiavanej komunikácii * kúsok od pozemku sa nachádza Country & Western Saloon Cetuna ( výborná kuchyňa či posedenie) * pre rodiny s deťmi kúsok Mini farma * pre lyžiarov Veľká Javorina lyžiarske stredisko * výborný pozemok pre chovateľov koní, hospodárskych zvierat alebo pestovateľov IS: * voda - popri pozemku uložené potrubie spoločnosti TVS, a.s. ( potrebné preveriť možnosť napojenia) alebo vybudovať studňu * plyn - NIE * elektrina - možnosť napojenia na stĺp ( kúsok stĺp) * kanalizácia - NIE Napojenie na diaľnicu smer BA / Žilina je približne 14 km od pozemku.
Polyfunkčná budova na predaj v okresnom meste Levice
Polyfunkčná budova na predaj v okresnom meste Levice - [7.2. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Polyfunkčná budova na predaj v okresnom meste Levice - 1 Polyfunkčná budova na predaj v okresnom meste Levice - 2 Polyfunkčná budova na predaj v okresnom meste Levice - 3 Polyfunkčná budova na predaj v okresnom meste Levice - 4 Polyfunkčná budova na predaj v okresnom meste Levice - 5 Ďalšia Polyfunkčná budova na predaj v okresnom meste Levice - 6 Polyfunkčná budova na predaj v okresnom meste Levice - 7 Polyfunkčná budova na predaj v okresnom meste Levice - 8 Polyfunkčná budova na predaj v okresnom meste Levice - 9 Polyfunkčná budova na predaj v okresnom meste Levice - 10 Ponúkame Vám na predaj polyfunkčnú budovu vo výmere 270m2, v dobrej lokalite, v okresnom meste Levice. Budova na všestranné využitie slúžila dlhodobo ako lekáreň, nachádza sa na dobrom mieste - kde môže slúžiť aj na iné účely - napr predajňa pekárenských výrobkov, menšie potraviny, večierka, cukráreň, zariadenie pre deti atd... V okolí je zástavba bytových domov a dobré parkovanie - možné v celom okolí budovy - a taktiež priamo pred budovou pri hlavnej ceste. Cena je len orientačná, dohoda na cene je samozrejme možná. V prípade ďalších otázok a bližších informácií nás kontaktuje telefonicky alebo emailom. Ak Vás ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať na tel. čísle: a dohodnite si obhliadku ešte dnes...
Obchodné priestory na predaj v novostavbe na 1 NP Galanta-Ri
RK Allrisk Slovakia Vám ponúka obchodný priestor na prenájom alebo predaj v novom, modernom polyfunkčnom dome na 1 NP. Dominantou prvého nadzemného podlažia sú priestory na dlhodobý prenájom, ktoré ponúkajú možnosť podnikania. Priestory sú vhodné na zriadenie kaviarne, na obchod, služby, obchodné a administratívne priestory alebo na iné obchodné účely. Na prvom nadzemnom podlaží sú umiestnene aj 2-3 izbové byty s pozemkami o rozlohe od 79 m2 - 226,70 m2. V modernom polyfunkčnom dome, ktorý je ideálny či už na bývanie alebo na spojenie bývania s podnikaním sú na predaj 1,2,a 3 -izbové byty. Predaj bytov bude v štádiu holobyt ale aj štandarde, s použitím kvalitných materiálov či už pri samotnej stavbe, ale i vo vnútri jednotlivých bytov. Celý dom bude postavený z tehál, zateplený, okná budú plastové s izolačným trojsklom. Samozrejmosťou je bezbariérový prístup, výťah( SCHINDLER), vonkajšie parkovanie, a optické pripojenie každého bytu na internet. Druhé a tretie podlažie ponúka na predaj 1,2 a 3 izbové byty s priestrannou terasou, na ktorej je možné umiestniť aj záhradný nábytok . Úžitková plocha bytu je od: 39,25 m2 – 75,93 m2. A nebytové priestory na predaj. Priestory na predaj a na prenájom – 8 priestorov (voľných už len 6) Obchody a služby 3 60,22m2 prenájom 700€/mes. predaj 74.264€ Obchody a služby 4 60,22m2 prenájom 700€/mes. predaj 74.264€ Obchody a služby 5 60,22m2 prenájom 700€/mes. predaj 92.330€ Obchody a služby 6 60,22m2 prenájom 700€/mes. predaj 92.330€ Obchody a služby 7 60,22m2 prenájom 700€/mes. predaj 92.330€ Obchody a služby 8 65,57m2 prenájom 700€/mes. predaj 100.355€ Parkovanie je zabezpečené pred budovou alebo v rámci pozemku - 52 vonkajších parkovacích státí Lokalita ponúka vynikajúcu dostupnosť nielen do centra, ale aj na diaľnicu do Bratislavy, Nitry, Trnavy Bezpečná lokalita vhodná pre rodinu s deťmi. V blízkosti sa nachádzajú škôlky, školy, obchody, priestory na voľno časové aktivity. V okolí objektu R Centrum budú komplexne vysadené plochy zelene, ktoré spolu s detským ihriskom budú miestom relaxu, pokoja, zábavy, určitého súkromia a hlavne miestom oddychu v blízkosti prírody. V prípade záujmu Vám veľmi radi pomôžeme bezplatne sprostredkovať najvýhodnejší hypotekárny úver.