inzercia, predaj, predám, bazár

Polohovateľná autosedačka/vajíčko Kiddy Evoluna i-size

Kategória: Autosedačky

Predám vajíčko/ autosedačku.
Kupovaná 10/2022. Ako nová.
TOP stav. Je bez poškodenia.
Má novorodeneckú vložku. Je polohovateľná - dieťatko môžete dať do ľahu aj počas jazdy, aj na kočík.
Upevnenie na isofix.
Polohovateľná autosedačka/vajíčko Kiddy Evoluna i-size
Podobné inzeráty
Autosedačka Kiddy evoluna i-size + isofix základňa
Autosedačka Kiddy evoluna i-size + isofix základňa Autosedačka je vhodná pre deti od narodenia do 83 cm (do cca 15 mesiacov). Súčasťou je aj novorodenecká vložka. V aute aj na kočíku sa dá nastaviť do ležacej polohy. Bábätko tak môže aj počas dlhej jazdy v aute ležať uvoľnene, pohodlne a rovno. Potvrdili to nielen mnohé pôrodné asistentky a detskí lekári, ale aj experti z AGR (Aktion Gesunder Rücken e.V.-zdravý chrbát). Kiddy evoluna i-Size maximálne podporuje držanie telíčka a dýchanie. Zabudovaná plynule nastaviteľná maxi-strieška proti slnku: Poskytuje dieťaťu tieň a príjemný pokoj. Autosedačka je v dobrom zachovalom stave, plne funkčná. V prípade záujmu pošleme viac fotiek. Posielame aj na dobierku.
Autosedačka Kiddy evoluna i-size
Autosedačka Kiddy evoluna i-size Autosedačka je vhodná pre deti od narodenia do 83 cm (do cca 15 mesiacov). V aute aj na kočíku sa dá nastaviť do skutočne ležacej polohy. Bábätko tak môže aj počas dlhej jazdy v aute ležať uvoľnene, pohodlne a rovno. Potvrdili to nielen mnohé pôrodné asistentky a detskí lekári, ale aj experti z AGR (Aktion Gesunder Rücken e.V.-zdravý chrbát). Kiddy evoluna i-Size maximálne podporuje držanie telíčka a dýchanie. Zabudovaná plynule nastaviteľná maxi-strieška proti slnku: Poskytuje dieťaťu tieň a príjemný pokoj. Autosedačka je v dobrom zachovalom stave, plne funkčná. V prípade záujmu pošleme viac fotiek. Posielame aj na dobierku.
vajíčko Kiddy Evoluna I size-2 polohovatelne
Predám vajíčko Kiddy Evoluna I size-2,možné dať dieťa do ľahu počas jazdy autom.Bolo použité par krat na dlhé cesty. Je kupované v auguste 2022. Isofix a novorodenecka vložka sucastou.Povodna cena 380eur.
Autosedacka/vajicko KIDDY
Predam autosedacku/vajicko zn.KIDDY evoluna i size. Vajicko je predavane spolu so zakladnou( nie je mozne pouzivat bez zakladne). Vajicko je bez poskodenia, nebolo burane ani inak poskodene. Je polohovatelne a je mozne ho pomocou adapterou pripevnit na kocik.( nie som si ista,ci na vsetky druhy-treba preverit). Vajicko bolo kupovane v 6/2022, je k nemu original pokl.doklad aj manual. Kupovane bolo v predajni pre Povodna cena:390€ V pripade vazneho zaujmu viem doviezt v BA. Viac info o vajicku:
Autosedacka/vajicko KIDDY
Predam autosedacku/vajicko zn.KIDDY evoluna i size. Vajicko je predavane spolu so zakladnou( nie je mozne pouzivat bez zakladne). Vajicko je bez poskodenia, nebolo burane ani inak poskodene. Je polohovatelne a je mozne ho pomocou adapterov pripevnit na kocik. Vajicko bolo kupovane v 6/2022(390€), je k nemu original pokl.doklad aj manual. Kupovane bolo v predajni pre Viac info o vajicku:
Autosedacka Kiddy Phoenixfixpro 2 s isofixom
Predam autosedacku Kiddy Phoenixfixpro 2 vo velmi dobrom stave (sedacka nebola havarovana, je plne funkcna, vycistena). Len osobny odber, neposielam postou. 9-18kg Vlastnosti: Víťaz testu 2013 – Kiddy Phoenixfix pro2: Autosedačka bola testovaná v zariadení ADACu s najlepšími výsledkami v histórii. Pohodlné bočné opierky hlavy zabraňujú náklonu hlavy na stranu a pritom dieťaťu ostáva dobrý výhľad von. Len jednou rukou výškovo nastaviteľná opierka hlavy, ľahko a rýchlo do optimálnej polohy z hľadiska bezpečia a pohodlia. Vylepšená účinnosť bočných chráničov ramien, zvýšená ochrana pri bočnom náraze. Špičkový, kinetickú energiu absorbujúci materiál v oblasti hlavy, ramien a panvy (Honey Comb V2) zvyšuje ochranu pri bočnom náraze. Nastaviteľná odpočinková poloha spríjemní dieťaťu cestovanie, u dlhších ciest je nenahraditeľná, pre nastavenie sa používajú k-fix konektory. Kiddy k-fix úchyty pre ľahké a isté upevnenie k systému isofix vo vozidle. Počítačovej simulácie optimalizovaný ochranný pultík Kiddy zvyšuje bezpečnosť a ochranu pri čelnom náraze. Nastaviteľná výška sedenia, za pomoci skladacieho vankúšika ľahko nastavíte optimálnu výšku sedenia dieťaťa v závislosti od jeho telesných proporciách. Praktický zasúvací mechanizmus pre k-fix úchyty umožňuje ukrytie úchytov do sedačky a jej bezproblémové použitie vo vozidlách bez isofixu. Príjemná klíma v sedačke, ventilující poťah Thermo-Tex. Schválená do lietadla – aj v lietadle môžete pre svoje dieťa použiť jeho obľúbenou autosedačku Phoenixfix pre je schválená do lietadiel. AGR atest – nemeckej združenie odborníkov z oblasti prevencie a liečby ochorenia chrbta, certifikuje výrobky znižujúce negatívne vplyvy na chrbát svojich užívateľov. Firma Kiddy získala tento certifikát pre väčšinu svojich autosedačiek a tiež pre Phoenixfix pre. Ľahká ako pierko – veľmi nízka hmotnosť uľahčuje inštaláciu a manipuláciu so sedačkou. Šetrí sa tak chrbát rodičov a znižuje zaťaženie v prípade nehody. Použité textilné materiály sú veľmi príjemné na dotyk a majú kvalitné priedušné, veľmi pohodlné polstrovanie. Poťah možno prať na 30°C. Hodnotenie: S novou kiddy Phoenixfix pro2 sa stalo prvýkrát, aby v teste ADAC a Stiftung Warentest autosedačka zo skupiny I (9–18 kg), získala hodnotenie veľmi dobre. Najlepšie hodnoty v oblasti bezpečnosti, manipulácia a obsahu cudzorodých látok viedli k celkovému hodnoteniu 1,4 – čo je najlepší výsledok aký kedy bol v skupine I dosiahnutý. "Kiddy sa postaralo o premiéry: ponúka prvý autosedačku s ocenením veľmi dobre pre deti od 9 mesiacov do štyroch rokov.