inzercia, predaj, predám, bazár

Poľovnícky posed, lavička

Kategória: Poľovníctvo, lov

Predám poľovnícky posed, lavičku so strieškou. Po dohode možnosť výroby aj iných rozmerov a tvarov podľa vašich požiadaviek.
Poľovnícky posed, lavička
Podobné inzeráty
Poľovnícky Posed, pozorovacia rozhadňa
Posed, pozorovacia rozhľadňa pre poľovníkov, milovníkov a pozorovateľov prírody, ktorí nemajú čas, alebo miesto kde si takúto pozorovaciu chatku zhotoviť. Posed má následovné rozmery, vnútri: 170 x 157 x 220 cm. Posed má predsienku do ktorej sa vychádza hore rebríkom, rebrík je schovaný pod posedom. Výška podstavca je cca 3,8m. Pod podstavec je potrebné zabetónovať 4 pätky, z bezpečnostných dôvodov. Podstavec, galéria a taktiež strecha sú rozoberateľné. Galéria sa po osadení podstavca na miesto, zdvihne a osadí s mechanickou rukou. Vnútri je posuvateľná lavica, šírky 40cm a sklápacia polička. POsed je kvalitne vyrobený, na výstuže sú použité oceľové lanká. Pre viac info sms prosím. Cena: 1950
Predám Poľovnícky posed
Predám Poľovnícky posed, zateplený. Posed má 3 plastové okná,okenice, ktoré bránia lomu svetla pri otváraní okna. Vonkajšie rozmery 223x173x210 cm. Strecha, PVC strešná fólia (na fotkách je ešte len provizorna strecha).Posed je bez podstavca. Viac informácií po telefóne.
Poľovnícky posed
Predam poľovnícky posed, posed má 4x plastové okná 750x400 mm. Zvnútra filc 4mm. Vonkajšie rozmery 2200x1600x2000 mm. Strecha plech, natretý lakom na jachty vodeodolný. V posede je posteľ.Vchod do posedu cez podlahu.Posed je robený z hranolov 100x50mm
Poľovnícky posed, kazateľnica - nezateplený
Predám poľovnícky posed, kazateľnicu - nezateplený. -cena za posed bez okienok: 600€ -cena za posed s vyrezanými okienkami: 650€ Po dohode možnosť výroby aj iných rozmerov a tvarov podľa vašich požiadaviek.
Polovnícky posed, prenosná lavička, sedanka
Predam polovnícky posed. Rozmer celk.výška 3,3m, výška po sedenie 2,4m, šírka 1m. Použité sú šrúby, nie klince. Posed sa dá odviesť na vozíku dĺžky 2m. Možnosť urobiť rozmery podľa vášho želania. Os. odber Popudinské Močidlany okr. Skalica.
Polovnicky Posed
Predam posed,rozmery 125cmx125cm,vyska 196cm vpredu a 186cm vzadu.okna po bokoch 60cmx30cm,vpredu 90cmx30cm a vzadu 40cmx30cm.okna sa otvaraju do vnutra a su sklenene,ziadne plexisklo.posed je vyrobeny z osb dosiek su ohnovzdorne,impregnovane voci hubam s naterom hnedej farby z vonka aj z vnutra.cena 500euro.posed je mozne transportovat demontovany.