inzercia, predaj, predám, bazár

Pomoc v domacnosti

Kategória: Brigády

Ponukam upratovanie domov,bytov,apartmanov za vyhodne ceny som flexibilna v pripade zaujmu ma kontaktujte
Pomoc v domacnosti
Podobné inzeráty
Opatrovanie/ Pomoc v domácnosti s novorodencom
Dobrý deň, hľadáme pravidelnú pomoc do domácnosti s malým dieťaťom (3 m.) Naša predstava je niečo medzi 3x týždenne po 3 hodiny až 5x týždenne po 4 hodiny a to pon-pia medzi 8:00 a 16:00 podľa dohody. Pracovná náplň bude hlavne o dohľade na malého. Ocenili by sme však aj malú pomoc v kuchyni alebo s upratovaním. V domácnosti bude po väčšinu času aj mamina dieťaťa. Zjednodušene hľadáme náhradu za babku nakoľko tie naše sú mimo mesta V prípade záujmu prosím vyplňte formulár alebo pošlite na e-mail vaše skúsenosti. Následne relevantným uchádzačom zavoláme Bývame v Ružovej doline, Ruzinove opatrovanie / opatrovateľka / gazdiná / pestúnka
Ponukam pomoc
Ponúkam pomoc príležitostne seniorom robiť spoločnosť alebo doniesť obed a pod., mamičkám či už postrazit deti alebo pomôcť v domácnosti a pod.Ponuky meilom.
Hľadám brigádu
Ponúkam pomoc v domácnosti, nákupy,upratovanie, pomoc pri senioroch. Alebo práca na doma. Môže byť aj stráženie psíkov.
POMOC V DOMACNOSTI SERED+okolie
Dobrý deň, Hľadám pani na bežné upratovanie v rodinnom dome v Zemianskych Sadoch. Pravidelne, 1X týždenne, v pracovný deň (nie večer). Ide o štandardné upratovanie celého domu (vysávanie, utieranie prachu, vytieranie podláh, umývanie wc, kúpelňa + čo treba) Mam dve malé deti a trochu bojujem s časom a poriadkom. Tak hľadám profesionálnu pomoc :) niekoho samostatného, kto ma k upratovaniu vzťah a vie čo treba spraviť. Predpokladám tak cca 4-5 hodin tyzdenne ale moze to byt aj viac, ci menej, to je na dohode. Odmena: 5€hod resp. dohodou, podľa skúseností Pravidelne 1 x týždenne, cez týžden, v Zemianskych Sadoch (Sereď, Hlohovec - 15km)
Upratovanie, pomoc v domácnosti
Hľadám brigádu popri zamestnaní, výpomoc v domácnosti, upratovanie, stráženie detí a podobne, najlepšie v Piešťanoch, prípadne v Trnave. Som spoľahlivá, pracovitá.
Zháňam prácu brygadu
Zdravým nenašla by sa daka práca brigáda pomoc z drevom kalanie pílenie ukladanie ..pomoc na dome stavbe pomocné práce podľa potreby sa vieme dohodnúť aj na viacero ľudy podľa potreby zabezpečím ...