inzercia, predaj, predám, bazár

Pomoc v ťažkej situácii

Kategória: Sprostredkovateľské služby

Banky a finančné inštitúcie sa Vám otočili chrbtom?

Dlhy Vám prerástli cez hlavu, hrozí Vám exekúcia, alebo dražba?

Nečakajte, kým prídete aj o to posledné. Pomôžeme Vám získať peniaze za Vašu nehnuteľnosť na vopred dohodnutú dobu s vopred dohodnutými podmienkami.

Ku každému klientovi pristupujeme individuálne, starostlivo posúdime všetky aspekty jeho situácie tak, aby bolo riešenie pre klienta čo najvýhodnejšie.

Pôsobíme v celej SR.

Žiadne poplatky vopred!
Pomoc v ťažkej situácii
Podobné inzeráty
Finančné služby ľudskou rečou
Počas celej svojej kariéry pracujem s klientmi, či už v Rumunsku, svojej domovskej krajine alebo na Slovensku. Práca vo finančnom svete ma baví. Mojim cieľom nie je iba vysvetlenie vlastností jednotlivého produktu či služby. Poradenstvom odhaľujem klientovi širšie súvislosti tak, aby pochopil význam každého z nich v konkrétnej životnej situácii. Moja práca mi dáva možnosť byt užitočná pri riešení finančných situácií mojich klientov a spolu sa bavíme biznisom. Teším sa na Vás!
Odstraňovanie pňov frézovaním
Ponúkame Vám službu odstraňovania pňov bez použitia ťažkej techniky, frézovanie sa vykonáva pomocou manuálne ovládanej frézy na pne. Peň odstraňujeme pod úroveň zeme Ideálne v prípade odstraňovania v blízkosti základov domu, plotu, alebo iných stavieb - nedochádza k ich poškodeniu Ponúkame aj vypilovanie a orezávanie stromov Cena je individuálna - stanovuje sa podľa velkosti a počtu pňov Osobná obhliadka a cenová ponuka zdarma Pracujeme v okolí okresov Piešťany a Prievidza - trasu vždy prispôsobíme zákaznikovi Odstraňovanie pňov, frézovanie pňov, výrub spílenie opilovanie stromov, pňová fréza, odstránenie pňa, kmeňa, koreňa, likvidácia pňa
Rozvodové konanie
Dostali ste sa do ťažkej situácie kedy jediným riešením je rozvodové konanie? Pripravím pre Vás všetky potrebné papiere. Vyhotovenie do dvoch dni. (Písať)
Likvidácia pňov frézovaním, frézovanie pňov
Zavadzia Vám peň ? Kontaktujte nás Ponúkame Vám likvidáciu pňov frézovaním bez použitia ťažkej techniky, takže nepoškodí trávnik, dostaneme sa aj do menších priestorov, predzáhradiek Odstraňovanie pňa prebieha vykonávame pod úroveň terénu, takže je vhodné následne realizovať založenie trávnika prípadne inú výsadbu Cena sa odvíja od veľkosti a počtu pňov Osobná obhliadka a cenová ponuka zdarma
Pomoc súkromných investorov
Sprostredkujem pomoc súkromných investorov pri náročných životných situáciách: - hroziaca alebo dokonca už prebiehajúca dražba - exekúcie - kúpa alebo rekonštrukcia nehnuteľnosti - nečakané výdavky, ktoré nezvládate - rozbeh podnikania, alebo jeho podpora - vysporiadanie pri rozvode - dedičstvo a iné situácie Neskúmame registre, dlhy, ani iné záväzky, pomáhame aj klientom pri exekúciách, dražbách a osobných bankrotoch, sme tu pre všetkých.
Ukrajinci - ponúkam pomoc s vybavením legalizácie na prácu
Ponúkam spoluprácu na legalizáciu práce občanov Ukrajiny, prípadne iných tretích krajín (Srbsko, Gruzínsko, Macedónsko a pod.). Ponúkam pomoc s vybavením Dočasného útočiska UA alebo povolením na prechodný pobyt za účelom zamestnania, zlúčenia rodiny či živnosť. Zabezpečím celú administratívu, vypísanie potrebných žiadostí, objednanie termínu na polícii, podaním kompletnej zložky a podobne. V prípade záujmu ma kontaktujte.