inzercia, predaj, predám, bazár

Pomôcka na kojenie

Kategória: Kojenecké potreby

Predám pomôcku na vpacene bradavky.Pouziva sa od 7 .mesiaca tehotenstva a pred kojenim
Pomôcka na kojenie
Podobné inzeráty
Vankus na kojenie Infantino
Predavam vankus na kojenie infantino. Uzasna pomocka pri kojeni, hlavne v zaciatkoch ked je babo malicke a potrebujete si ho napolohovat na dojcenie aby ste neprisli o chrbat. Vankus je cisty, neogrckany, pripraveny sluzit dalsej mamicke.
Vankúš na kojenie 3v1
Predám ako nový vankúš na kojenie v tvare polmesiaca. Má jemný zips, možno teda oprať poťah. Špeciálny tvar umožňuje použitie vankúša ako: -vankúš na kojenie -vankúš na opierku hlavy alebo opierku pri sedení dieťaťa -tehotenský vankúš
Hniezdo s celou výbavou
Ponúkam komplet do postieľky - hniezdo, zavinovačka, deka, vankúšik a vankúš na kojenie. Súpravu mam dvakrát ale vankúš na kojenie iba jeden. Súprava s vankúšom na kojenie suma 25€ bez vankúša 20€.
Klobúčik na kojenie
Predám klobúčik na kojenie (cumel v tvare fľašky) rozmery: 9,4 x 8,5 cm. Umožňuje kojenie i s vpadnutymi bradavkami aj, keď už dieťa pije z fľaše. Cena 4€.
Vankúš na kojenie chicco
Predám vankúš na kojenie značky chicco-používaný . Ideálny na kojenie, na relaxáciu (0m+), na precvičovanie lezenia (6m+) a na sedenie (9m+). Cena 10€ +poštovné Osobný odber alebo na účet.
Vankúš na kojenie ERGOBABY
Predám vankúš na kojenie, perfektná vecička, uľahčí kojenie keď je bábätko ťažké alebo dlho pije a bolia ruky. Je ako nový. Veľmi pekný a príjemný materiál. V pôvodnom obale. Pôvodná cena 57€. Predávam za 35€.