inzercia, predaj, predám, bazár

Pomôcky pre prváčika

Kategória: Školské potreby

Pomôcky použité a aj nové ..dosky na malé zošity,album na abecedu,knihy prvé čítanie, skladačka, pastelky+voskovky,abeceda skladačka,vrecúško mickey mause..cena 9€+pošta
Pomôcky pre prváčika
Podobné inzeráty
Školská taška Step By Step
Predám školskú tašku pre prvý stupeň , Krásny darček pre budúceho prváčika - aj s peračníkom, po jednom dieťati, bez chyby - žiadne diery a fľaky, značková - Step by Step, ODĽAHČENÁ - váha len 900 gramov, vhodná pre chlapca - Prváčika. Určite urobí radosť- zaručená spokojnosť, uprednostním osobný odber, Prešov, pôvodná cena 115 Eur,SUPER CENA TERAZ 25Eur + 5eur peračník v sérii.
Pera pre prvacika
Predám set pre prvacika - 1x plniace pero Pelikánom, 2x plniace pero Stabilo, 1x plniace pero Tornado vrátane naplní a k tomu 4x zmizik s perom.
Aktovka pre prváčika
Predám aktovku pre prváčika - unisex, je skoro ako nová, akurát rúčka je trochu ošúchaná. Veľmi ľahučká. Cena 10 € (+ poštovné).
Predám školskú tašku McQueen pre prváčika.
Dobrý deň predám anatomicky tvarovanú školskú tašku pre chlapca značka Mc Queen,používaná jeden školský rok,ultra ľahká s vystuhou chrbta-pôvodna cena 59,90. Stav novej školskej tašky cena teraz 10€.viac info .
skolska taska pre prvy stupen
Predam chlapcensku skolsku tasku Star Wars vo vybornom stave,vhodna hlavne pre prvacika a druhaka ZS. Sucastou tasky je peracnik zdarma. Cena 10 € + postovne.
Školská taška pre prváčika
školská taška belmil po jednom dieťati zachovala. Veľmi dobrý stav. Bez dier, puknutí a funkčných poškodení. Pribalím peračník a zasterku na výtvarnú. Aktovka je vyrobená z vysoko kvalitného a nepremokavého materiálu. Výstuhy na všetkých stranách, silné a tvrdé dno zvyšujú stabilitu a trvanlivosť školskej tašky. Ergonomicky tvarovaný a dobre odpružený zadný diel, prostredníctvom ktorého je zaistený správny prietok vzduchu. Ľahko nastaviteľné ramenné popruhy. Spoľahlivý a ľahko použiteľný kovový zámok s reflexnými prvkami. Reflexné pásky pre zvýšenie viditeľnosti a bezpečnosti na bočných vreckách, prednej časti a ramenných popruhoch. Prehľad: ergonomicky tvarovaná chrbtová časť pogumovaná rukoväť bohaté vnútorné členenie reflexný prívesok pevné dno