inzercia, predaj, predám, bazár

Ponuka investičnej príležitosti - polyfunkčný objekt

Kategória: Nové projekty

Na predaj pozemok na vjazde cesty II.507 triedy v okrese Bytča prímestská časť Mikšová/Starovec.
Pozemok celkovo 3891 m2.
Pre svoju polohu má tento priestor veľký potenciál na výstavbu čohokoľvek, od zdravotného strediska, cez priestor na obchod a služby, prípadne polyfunkčný objekt určený aj na komerčné účely aj na bývanie až po v súčasnosti populárnu bezdotykovú autoumyvárku, alebo autobazár.
IS sú na pozemku El. sieť 3 x 25A, 3 x 32A
Voda mestská prechádza pozemkom. Odpad riešený septikom alebo ČOV.

Projekt prístupovej komunikácie hotový pre územné a stavebné konanie + prepočet styku križovatky.
Projekt objektu možné dopracovať podľa požiadaviek. V štádiu na územné konanie + statika.

Rozloha projektovaného objektu 15m x 24m:
1.NP: 307,45m2
2.NP: 312,92m2

1.NP je riešené ako samostatná zubná klinika alternatívou je aj estetická klinika.
2:NP sú riešené 4 bytové jednotky.

Rozloha pozemku: 3891m²
Vlastníctvo: osobné vlastníctvo
Orientácia: východná
Terén: rovina

RK prosím nevolať !!!
Ponuka investičnej príležitosti - polyfunkčný objekt
Podobné inzeráty
Polyfunkčný objekt HANZLÍKOVA Trenčín, byty a nebytové pries
POPIS PROJEKTU Investičný zámer výstavby polyfunkčného objektu s dvomi nadzemnými podlažiami a tretím ustúpeným podlažím bude obsahovať na úrovni 1.NP obchody/komerčné priestory so samostatnými vstupmi z exteriéru, na úrovni 2.NP a 3.NP sa budú nachádzať byty sprístupnené cez vnútorné schodisko. Celkom 12 bytov, z toho 1 - izbové a 2 - izbové len na 2. poschodí celkom 8 bytov s pivnicami priamo "po ruke" a 3 - izbové byty na 3. poschodí celkom 4 byty s pivnicami priamo "po ruke". Každý byt obsahuje balkón, loggiu alebo terasu. Polyfunkčný objekt bude mať parkovacie miesta na troch miestach a to kolmé parkovacie miesta na navrhovanej komunikácii, pozdĺžne parkovacie miesta na navrhovanej komunikácii a kolmé parkovacie mesta na Hlavnej ulici prístupné cez chodník k tejto časti. Priamo pri polyfunkčnom objekte bude aj zastávka pre mestskú hromadnú dopravu. POPIS LOKALITY Polyfunkčný objekt Hanzlíková je situovaná v lokálnom centre mestskej časti Zlatovce, medzi ulicami Hanzlíkovská a Hlavná, kde sa nachádza Kultúrny dom s parkom, ktorý bol kompletne zrekonštruovaný, v blízkosti je materská škôlka a cca 500 metrov sa nachádza v rámci vzniknutej novej lokality bytovej výstavby obchodný dom Billa a ďalšie obchody občianskej vybavenosti. Zároveň, len pár metrov a ste priamo v prírode vo vinohradoch. Výhodou tejto lokality je bezproblémová dostupnosť mestskou dopravou, blízko do centra Trenčín a zároveň rýchla dostupnosť na diaľnicu D1. Nakoľko byty sú situované na prvom poschodí (2.NP) a treťom poschodí (3.NP), majú výhľad na krásnu dominantu mesta – Trenčiansky hrad. NÁŠ NÁZOR: Výborné bývanie ako „štartovací byt“ pre mladý pár, respektíve ako investičný byt. Vzhľadom na lokalitu a dostupnosť občianskej vybavenosti vhodné aj pre rodinku s dieťaťom. ŠTANDARD Definícia „HOLOBYT“ – Polyfunkčný objekt: KONŠTRUKČNÝ SYSTÉM • Konštrukčný systém komplexu tvoria priečne zvislé nosné železobetónové monolitické steny, stĺpy doplnené obvodovým murivom tehlového systému hrúbky 300 mm. Komplex bude zateplený izolantom hrúbky 150 mm. VNÚTORNÉ DELIACE STENY MEDZI BYTMI A SPOLOČNÝMI PRIESTORMI • Obvodové priečky bytov sú vyhotovené z akustických tehál hrúbky 300 mm a spĺňajú normu STN o zvukovej nepriezvučnosti. VNÚTORNÉ PRIEČKY • Interiérové deliace priečky sú murované z tehál hrubých 115 mm, bytové jadrá sú murované z tehál hrúbky 80 mm. VSTUPNÉ DVERE – BEZPEČNOSTNÉ PROTIPOŽIARNE DVERE • Bezpečnostné protipožiarne dvere osadené do oceľovej zárubne. PODLAHY • Poter zohľadňuje hrúbku finálnej nášľapnej vrstvy, ktorá je plánovaná v jednotlivých miestnostiach v súlade s realizačnou dokumentáciou bytov. KUCHYNSKÁ LINKA • Nie je súčasťou vybavenia bytu. • Rozvody studenej a teplej vody a kanalizácia sú privedené do priestoru za kuchynskou linkou a zaslepené. OKENNÉ KONŠTRUKCIE • Okná plastové s izolačným trojsklom, ce
Ponuka investičnej príležitosti - polyfunkčný objekt
Na predaj pozemok na vjazde cesty II.507 triedy v okrese Bytča prímestská časť Mikšová/Starovec. Pozemok celkovo 3891 m2. Pre svoju polohu má tento priestor veľký potenciál na výstavbu čohokoľvek, od zdravotného strediska, cez priestor na obchod a služby, prípadne polyfunkčný objekt určený aj na komerčné účely aj na bývanie až po v súčasnosti populárnu bezdotykovú autoumyvárku, alebo autobazár. IS sú na pozemku El. sieť 3 x 25A, 3 x 32A Voda mestská prechádza pozemkom. Odpad riešený septikom alebo ČOV. Projekt prístupovej komunikácie hotový pre územné a stavebné konanie + prepočet styku križovatky. Projekt objektu možné dopracovať podľa požiadaviek. V štádiu na územné konanie + statika. Rozloha projektovaného objektu 15m x 24m: 1.NP: 307,45m2 2.NP: 312,92m2 1.NP je riešené ako samostatná zubná klinika alternatívou je aj estetická klinika. 2:NP sú riešené 4 bytové jednotky. Rozloha pozemku: 3891m² Vlastníctvo: osobné vlastníctvo Orientácia: východná Terén: rovina RK možná spolupráca po dohode. RK prosím volať po 16:00.
Ponuka investičnej príležitosti - polyfunkčný objekt
Na predaj pozemok na vjazde cesty II.507 triedy v okrese Bytča prímestská časť Mikšová. Pozemok celkovo 3891 m2. Pre svoju polohu má tento priestor veľký potenciál na výstavbu čohokoľvek, od zdravotného strediska, cez priestor na obchod a služby, prípadne polyfunkčný objekt určený aj na komerčné účely aj na bývanie až po v súčasnosti populárnu bezdotykovú autoumyvárku, alebo autobazár. IS sú na pozemku El. sieť 3 x 25A, 3 x 32A Voda mestská prechádza pozemkom. Odpad riešený septikom alebo ČOV. Projekt prístupovej komunikácie hotový pre územné a stavebné konanie + prepočet styku križovatky. Projekt objektu možné dopracovať podľa požiadaviek. V štádiu na územné konanie + statika. Rozloha projektovaného objektu 15m x 24m: 1.NP: 307,45m2 2.NP: 312,92m2 1.NP je riešené ako samostatná zubná klinika alternatívou je aj estetická klinika. 2:NP sú riešené 4 bytové jednotky. Rozloha pozemku: 3891m² Vlastníctvo: osobné vlastníctvo Orientácia: východná Terén: rovina RK prosím nevolať !!!
Rozostavaný polyfunkčný dom
Ponuka investičnej príležitosti - rozostavaný polyfunkčný dom s pôdorysom 12m x 22m na pozemku s rozlohou 504m2 (pôdorys 12m x 42m)sa nachádza v centre Nových Zámkov, na Ulici Michalská Bašta (pod vodojemom). Stavba má plánovanú podlažnosť: pivnica, prízemie - občianska vybavenosť (predajne, služby, kancelárie), 1 poschodie - byty, 2 poschodie - byty. Jedná sa o započatú stavbu tak, ako je vidieť na fotografiách. Podpivničenie je položené na 30cm hrubom podklade zo suchého betónu, na ktorom je vyliata 50cm hrubá železobetónová doska, následne samotné šalovacie betónové tvárnice prekryté ďalšou železobetónovou platňou. Projekt má platné stavebné povolenie (nemusíte riešiť byrokratické komplikácie a zdĺhavé vybavovanie stavebného povolenia, ale ihneď môžete pokračovať v stavbe), s oprávnením kolaudovať každé podlažie zvlášť, čiže nie je potrebné objekt vystavať naraz. V cene je zahrnutá aj oceľ na armovanie prízemia, a sú vybavené pripojenia na siete. Cena 198.000,-€.
Investičná drevostavba - pasívny príjem
Investičná drevostavba na báze hypotekárneho úveru s vytvorením pasívneho príjmu.... Klientovi sprostredkujeme ideálny pozemok vo Vysokých Tatrách - Máme v ponuke stavebné pozemky vo Vysokých Tatrách ktoré majú ideálnu polohu na realizáciu výstavby investičnej drevostavby. - Pozemky sa nachádzajú v ideálnej vzdialenosti od lyžiarskych vlekov. - V rámci pozemku vybavíme všetky potrebné povolenia na realizáciu investičnej drevostavby. Sprostredkujeme financovanie – Hoďte úroky za hlavu - Na základe vašej bonity oslovíme banky - Vyberieme najlepšiu vhodnú ponuku - Zariadime kompletné poistenie vo viacerých smeroch - Na prvých 5 rokov budete mať od nás CashBack 20% ako bonus Zrealizujeme výstavbu vašej drevostavby - Máme v ponuke 6 tipov ideálnych projektov - Projekt vieme zrealizovať do 3 mesiacov - Poradíme so zariadením drevostavby - Zrealizujeme stavbu na kľúč Nastavíme a naďalej budeme spravovať vyťaženie drevostavby - Aktívne vyhľadávanie klientov - Marketing, stránka, zazmluvnenia - Správa finančného rozhrania + účtovníctvo - Správa investičnej nehnuteľnosti Investičná drevostavba vám zarába po celý rok Investovanie do tohto projektu vám ponúka možnosť stabilného zárobku v zimnom aj letnom období. V zime nalákate vášnivých lyžiarov a v lete zase milovníkov peších túr a jazdy na bicykli. Výnos s prenájmu : - 50% obsadenosť = 63.875,- eur - 60% obsadenosť = 76.650,- eur - 70% obsadenosť = 89.425,- eur Splátka hypotéky vo výške 450.000,-eur - 22.715,-eur = ročne Priemerná ročná obsadenosť vo Vysokých tatrách sa pohybuje v rozmedzí 40 – 60 %. Prvé roky prevádzkovania počítame s obsadenosťou okolo 50%, ktorá by sa postupne mala zvyšovať až na hodnotu okolo 60% a viac.
Investičné drevodomy s pasívnym príjmom 60.000 eur ročne
Klientovi sprostredkujeme ideálny pozemok vo Vysokých Tatrách - Máme v ponuke stavebné pozemky vo Vysokých Tatrách ktoré majú ideálnu polohu na realizáciu výstavby investičnej drevostavby. - Pozemky sa nachádzajú v ideálnej vzdialenosti od lyžiarskych vlekov. - V rámci pozemku vybavíme všetky potrebné povolenia na realizáciu investičnej drevostavby. Sprostredkujeme financovanie – Hoďte úroky za hlavu - Na základe vašej bonity oslovíme banky - Vyberieme najlepšiu vhodnú ponuku - Zariadime kompletné poistenie vo viacerých smeroch - Na prvých 5 rokov budete mať od nás CashBack 20% ako bonus Zrealizujeme výstavbu vašej drevostavby - Máme v ponuke 6 tipov ideálnych projektov - Projekt vieme zrealizovať do 3 mesiacov - Poradíme so zariadením drevostavby - Zrealizujeme stavbu na kľúč Nastavíme a naďalej budeme spravovať vyťaženie drevostavby - Aktívne vyhľadávanie klientov - Marketing, stránka, zazmluvnenia - Správa finančného rozhrania + účtovníctvo - Správa investičnej nehnuteľnosti - Clean servis Investičná drevostavba vám zarába po celý rok Investovanie do tohto projektu vám ponúka možnosť stabilného zárobku v zimnom aj letnom období. Výnos s prenájmu : - 50% obsadenosť = 63.875,- eur - 60% obsadenosť = 76.650,- eur - 70% obsadenosť = 89.425,- eur Splátka hypotéky vo výške 450.000,-eur = 22.715,-eur = ročne Priemerná ročná obsadenosť vo Vysokých tatrách sa pohybuje v rozmedzí 40 – 60 %. Prvé roky prevádzkovania počítame s obsadenosťou okolo 50%, ktorá by sa postupne mala zvyšovať až na hodnotu okolo 60% a viac.