inzercia, predaj, predám, bazár

Ponuka on-line služieb

Kategória: Tvorivá práca

Dobrý deň, ponúkame online služby v kategóriách:

Video a animácie
Grafika a dizajn
Hudba a audio
Programovanie a technológie
Fotografie a photoshop
Písanie a prekladanie

V každej z týchto služieb môžete nájsť mnoho odvetví danej tématiky.
Môžeme zaručiť spokojnosť zákazníka za prijateľnú cenu.

V prípade záujmu kontaktovať na gmail alebo SMS správou.
V prípade vážneho záujmu kontaktovať telefonicky.
Ponuka on-line služieb
Podobné inzeráty
Kreatívny kameraman
Dobrý deň, moje meno je Michal a venujem sa tvorbe videí a fotografovaniu už vyše troch rokov. Ponúkam vám rozličné videá ako reklamy, videoklipy, promo, akcie, video-obhliadky, výrobu produktov, svadby, krátke filmy a mnoho ďalšieho. Ak by ste mali záujem o nejakú z mojich služieb neváhajte ma kontaktovať a všetky detaily doriešime spolu :) ---------------------------- Teším sa na našu spoluprácu! ---------------------------- Ukážku mojej tvorby nájdete aj na
FOTOGRAFOVANIE a GRAFIKA
Zdravím! Som mladou vyštudovanou fotografkou s grafickou nadstavbou. Ponúkam profesionálne fotografovanie (prevažne v exteriéri, nakoľko mám k dispozícii len zapožičanie ateliéru v Košicicach, no v Poprade mám k dispozícii aj dočasný ateliér) za úplne minimálne ceny! Veľmi rada z fotenia robím príjemný zážitok, aby to nebolo len monotónne cvak cvak. Fotografujem veľa žánrov ako (portréty, štylizované portréty, akty, svadobné portréty, fotenie detí, novorodencov, tehotenské foto, fotky rodín, párov, zvieratiek, oznamkové fotky, produktové fotky, fashion, lookbooky, po prípade nehnuteľnosť atď.) Po dohode doplnkovej služby fotografie vytlačím na Vami zvolený formát, ďalšie služby sú zarámovanie fotografií alebo tlač fotografií na plátno, textil atď. Fotografie zahŕňaju profesionálny postproces - editovanie a vysoké rozlíšenie. Zaslanie na e-mail, po dohode je možné aj na USB kľúč, či iný pamäťový nosič. CENNÍK SLUŽIEB JE INDIVIDUÁLNY OD POŽIADAVIEK ZÁKAZNÍKA. Taktiež robím aj grafiku - logo, corporate identity, plagáty, brožúrky, bulletin, oznámenia, tlačoviny rôzneho druhu atď., podľa požiadavky klienta. PLATÍ SA VOPRED POLOVIČNÁ ZÁLOHA Z CELKOVEJ SUMY, NAKOĽKO MÁM ŽIAĽ AJ ZLÉ SKÚSENOSTI. Neváhajte ma kontaktovať prostredníctvom e-mailu : thelunalunes@ alebo formou sms. Po kontakte zašlem ukážky prác. Pracujem prevažne v Ke ale nemám problém za fotením vycestovať do PO, PP, LE, SN, KK a okolia :) Teším sa na každú spoluprácu!
Digitalizácia Audio a Video záznamov
Audio-Vizuálne štúdio MelekRecords Vám ponúka digitalizáciu, alebo takzvaný prepis (kopírovanie). Prehrajte si znovu Vaše spomienky zo starých VHS kaziet, kamerových kaziet a mnoho ďalšieho. Len €7/kazeta (do 5 hodín záznamu). Používam najkvalitnejšie prevodníky (Canopus) aké boli kedy navrhnuté na prevod analógového záznamu na digitálny, čo zaručuje naozaj kvalitný výsledok. Široké spektrum videokaziet, kamerových kaziet VHS, S-VHS, S-VHS ET, VHS-C, S-VHS-C, BETACAM, DVCAM, miniDV, Video8, Hi8, Digital8 8mm a 16mm filmy audiokazety mikrokazety (diktafóny/telefónne záznamníky) cievkové pásky (kotúče) gramofónové platne MD minidisky Vám spracujem na DVD/CD/USB/HDD/SD kartu. PAL/SECAM aj NTSC normy. Pri digitalizácií videozáznamov prechádza obraz cez TBC korektor (jednoduchšie povedané stabilizátor obrazu) a cez hrebeňový filter, ktorý zabezpečuje ostrejší obraz, živšie farby a minimalizuje šum. Pri horších audio záznamoch sa použije redukcia šumu Dolby NR B/C. Ukážky digitalizovaného obsahu nájdete na Facebookovskej stránke MelekRecords. Ďalej ponúkam opravu roztrhnutých, zaseknutých alebo inak poškodených audio a video kaziet, strih, editácia výsledného produktu podľa Vašich predstáv. Konverziu (prevod) Vašich už existujúcich DVD na USB/HDD/SD kartu. Vďaka 15-tim rekordérom, vrátane polo-profesionálnych aj profesionálnych, viem spracovať aj väčší počet v krátkom čase. V prípade že Vás ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať telefonicky na čísle .
Digitalizácia Audio a Video záznamov
Audio-Vizuálne štúdio MelekRecords Vám ponúka digitalizáciu, alebo takzvaný prepis (kopírovanie). Prehrajte si znovu Vaše spomienky zo starých VHS kaziet, kamerových kaziet a mnoho ďalšieho. Používam najkvalitnejšie prevodníky (Canopus) aké boli kedy navrhnuté na prevod analógového záznamu na digitálny, čo zaručuje naozaj kvalitný výsledok. Široké spektrum videokaziet, kamerových kaziet VHS, S-VHS, S-VHS ET, VHS-C, S-VHS-C, BETACAM, DVCAM, miniDV, Video8, Hi8, Digital8 8mm a 16mm filmy audiokazety mikrokazety (diktafóny/telefónne záznamníky) cievkové pásky (kotúče) gramofónové platne MD minidisky Vám spracujem na DVD/CD/USB/HDD/SD kartu. PAL/SECAM aj NTSC normy. Pri digitalizácií videozáznamov prechádza obraz cez TBC korektor (jednoduchšie povedané stabilizátor obrazu) a cez hrebeňový filter, ktorý zabezpečuje ostrejší obraz, živšie farby a minimalizuje šum. Pri horších audio záznamoch sa použije redukcia šumu Dolby NR B/C. Ukážky digitalizovaného obsahu nájdete na Facebookovskej stránke MelekRecords. Ďalej ponúkam opravu roztrhnutých, zaseknutých alebo inak poškodených audio a video kaziet, strih, editácia výsledného produktu podľa Vašich predstáv. Konverziu (prevod) Vašich už existujúcich DVD na USB/HDD/SD kartu. Vďaka 15-tim rekordérom, vrátane polo-profesionálnych aj profesionálnych, viem spracovať aj väčší počet v krátkom čase. V prípade že Vás ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať telefonicky na čísle .
Krajčírka ponúka spoluprácu
Zabehnutá, plne vybavená krajčírska dielňa v strede Slovenska, ponúka svoje služby pre malú slovenskú značku. Mám skúsenosti so šitím pre slovenské značky , tvorbu autorských strihov podľa predstáv zákazníka. Som skúsená nápadom otvorená krajčírka a dokážem zrealizovať Vaše predstavy. Rozsah je neobmedzený.
Potlač tričiek a ineho textilu
Firma Virginiashop vám ponúka potlač tričiek a iného textilu najnovšou technológiou DTG, DTF. V ponuke viac ako 300 motívov, prípadne potlač vášho vlastného motívu/loga firmy. Prekvapte svojich blízkych na Vianoce praktickým darčekom. Zvyditelnite Vašu firmu, obec,školu či klub svojím logom. Ponúkame aj výrobu iných reklamných a darčekových predmetov. Nájdete nás v Diviackej novej Vsi 149, prípadne vo vzorkovej predajni v Novákoch Námestie SNP 178.