inzercia, predaj, predám, bazár

Ponúkam

Kategória: Hydina

ponúkam na predaj 20 týždňové mladky nosnice plemeno dominant isabrovn a moravia červenohnede, ďalej 7mes.,nosnice plne zaperené, ďalej 1ročné sliepky cena za kus je od 4.90e. a zmes pre nosnice v 25kg bal.volat môžete na tlc. . vieme doviesť kamkoľvek.
Ponúkam
Podobné inzeráty
Ponúkam na predaj jatočne morky a moriakov
Ponúkam na predaj jarocne morky a moriakov. Morky o váhe 10-12kg moriaci 30-35kg cena za 1kg 3.50€ .Tak tiež ponúkam na predaj opracované morky aj moriakov cena za 1kg 5.50€ aj z drobkami kontaktovať sa môžte: dovoz zdarma
Ponúkam na predaj.
Ponúkam na predaj 2-ročného páva- modrého cena 120 eur…ďalej ponúkam na predaj holuby, biele- anglické páviky 5 eur ks. Ďakujem
Ponúkam na predaj…
Ponúkam na predaj č. páva modrého, cena 85 eur, ďalej ponúkam na predaj 1. roč. pávy modré aj mix, cena 55 eur
HUSY , KAČKY , HUSOKAČKY
Milí chovatelia jar sa nám opäť blíži a ja vám ponúkam nasledovnú hydinu :) Hus biela (brojlerová)- krásna veľká hus dosahuje hmotnost pri správnom krmení 6-8.5Kg 2 týždňová - 8.5E Kačica pekingská (brojlerová ) - veľká kačica dosahuje hmotnosť do 5kg avšak trošku mastnejšia ako mulard - 2 týždŇová - 4.5E Husokačka - Mulard - FENOMÉN - lahodné maso , malo mastné , jemné , šťavnaté - finálny hybrid čisto dovoz Francúzsko žiadne krížence alebo zakrpatené kusy 2 týždňová - 4.6E V ponuke aj nosnice mládky 17týždňové - 9E Morky Big 6 - cca 6týždŇové dostupne až v začiatok Mája - 17E Nasledovnú hydinu ponúkam len osobný odber Žilina kde si možete vybrať z viacerych kusov na mieste , poradím ohladne chovu doplnkov a podobne , ponúkam zdravú hydinu ! v prípade problemu dvíham telefon 24/7 Vo výnimočnych prípadoch dovoz od 150ks .
Ponúkam na predaj jatočne morky a moriakov
Ponúkam na predaj jatočne Morky a Moriakov. Morky o váhe 10-13kg Moriaci o váhe 28-34kg Cena za 1kg v živej váhe 3.50€. opracovane morky aj moriakov cena za 1kg 6.50€ aj z drobkamy. kontaktovať sa môžete:
Ponúkam
Ponukam pečivo,chlieb z potravín Chlieb,pečivo, kto chova sliepky na vajíčka. Ja by som odkupovala od Vás vajíčka za polovičnú cenu. Predajňa sa nachádza v Bratislave ak máte zaujem zavolajtemi, alebo napíšte na email.