inzercia, predaj, predám, bazár

ponukam

Kategória: Zdravie a krása

Čo je tantra
Vysvetľovať, čo je tantra, je ako vysvetľovať, čo je láska. Nie je to ľahké… Pretože tantra je niečo, čo treba zažiť. A žiť… Veľmi sa mi na nej páči, že je holistická, teda celostná. Jedná s človekom ako s celkom, nielen s jeho jednotlivými časťami. Tantra je jedno veľké ÁNO životu a všetkým jeho častiam – emóciám, láske, spiritualite, sexualite, intuícii a zmyslom, je to áno tvorivému potenciálu v nás a vzťahom, ktoré tvoríme.Tantra je spirituálna cesta a životný štýl zároveň, ktorý existuje už viac ako 5 000 rokov. Rovnako ako joga, pochádza z Indie. Pre toto sanskrtské slovo existuje mnoho prekladov. Mne najviac ladí premeniť jed v nektár. Pretože tantra nás transformuje na všetkých úrovniach. Na mentálnej úrovni nás tantra privádza zo stavu nepokoja do stavu bezmyšlienkovitosti. Od napätia k uvoľneniu nás dostáva na fyzickej úrovni. Na emocionálnej úrovni premieňa všetko naše utrpenie na lásku. Nakoniec, na duchovnej úrovni nás privádza z Duality k Jednote.

Tantra nás učí ako navyšovať životodarnú energiu a dosahovať tak vyššie stavy vedomia. Učí nás ako vniesť posvätnosť do milovania a ako seba samého uvidieť a prijať vo svojej dokonalosti – ako božskú bytosť. Tantra je starodávnou náukou o živote v blaženosti. Pozostáva z aktívnych a tichých meditácií, cvičení na vyjadrovanie a uvoľňovanie emócií, z masáží, tanca, z techník pre navyšovanie kundalíni energie, z rituálov pre uctievanie tela, z prechodových rituálov a práce s joni vajíčkom. Tantra ponúka silné a liečivé techniky pre rozšírenie vedomia na všetkých úrovniach našej bytosti.
ponukam
Podobné inzeráty
Predlžovanie Vlasov
Ponúkam predlžovanie vlasov MICRORINGOM so silikónom vnútri krúžku v rôznych odtieňoch ponúkam aj kvalitne pravé ruské, európske Ponúkam aj prepojenie 70€ Odpojenie 50€ rozčesanie Viac info správa, whatssup Fotky prac nájdete aj na mojom fb Predlžovanie Vlasov Trnava Možnosť prísť aj k vám Tak tiež ponúkam Lamináciu obočia a kompletne upravenie obočia 20€ Pracujem stále aj počas víkendov
Ponúkam opatrovanie
Ponúkam opatrovanie seniorov a detí , mám zkúsenosti s opatrovaním detí , k deťom mám veľmi kladný vzťah. Mám dlhoročné zkúsenosti s opatrovaním seniorov, diagnózy parkinson , alzheimer. Ponúkam pomoc a poradenstvu pri príchode z nemocnice po prekonaní covidu , infarktu, porážky.
Kozmetika Nitra
Ahojte, ponúkam kozmetické služby, som certifikovaná kozmetička/vizážistka aj s osvedčením… Služby, ktoré ponúkam chemický peeling tvár 25€ / je to kvalitná profesionálna lekárska značka peelingu. Chemický peeling je ošetrenie pleti, pri ktorom sa narúšajú povrchové a hlbšie vrstvy kože a to tým, že dochádza k exofoliácii-mechanickému olupovaniu odumretých kožných buniek z povrchu pokožky. Pleť sa tým omladí, vyhladia sa jemné linky a vrásky, zbaví sa akné, rozšírených pórov a jazvičiek, zjednotí farebný odtieň pleti, zhydratuje, spevní a zvýši elasticitu pleti a podporí tvorbu kolagénu. Laminacia, úprava obočia a farbenie 15€ Laminácia mihalníc 18€ Úprava obočia 5€ Farbenie obočia 2€ Farbenie mihalníc 5€ Farbenie mihalníc a úprava a farbenie obočia 10€ Líčenie 30€ Taktiež som aj vyučená v odbore kaderník, ponúkam farbenie Hennou, poprípade predávam Hennu. Henna 200g cena 8.50€/ balenie vydrží viac použití. Henna 1kg balenie 28.90€ Henna: bledohnedá, hnedá, tmavohnedá, medená, Bezfarebná Henna. • Dodáva vlasom prirodzený lesk a prinavracia im stratený zdravý vzhľad! • Vlasy získajú opäť pružnosť a pevnosť. Posilňuje jemné, riedke a oslabené vlasy! • Ozdravuje pokožku hlavy a zabraňuje tvorbe lupín, taktiež pomáha predchádzať zápalom vlasovej pokožky! • Pomáha proti vypadávaniu vlasov • Kryje šediny Farbenie Hennou závisí od dĺžky a hustoty vlasov… Orientačná cena od 15-30€ Podstrihnutie 10€ Farbenie Hennou, momentálne riešim pricestovaním za klientkou(v rámci nr a okolia ), nakoľko je tam dlhá doba pôsobenia…Konzultácia, namiešanie, pridanie olejov, nanesenie na vlasy…inštrukcie…Klientka si to na konci sama umyje…Bylinková ošetrujúci kúra.
OLEJ, TABLETY, PLOD z pestreca mariánskeho
Ponúkam na predaj pestrec mariánsky / ostropestrec mariánsky / sylibum mariannum. Vhodný na očistu organizmu. Vhodný pre ľudskú konzumáciu a aj pre vtáctvo, kone... Vlastná úroda semien 2022. Cena za kg =5€. Rovnako ponúkam aj olej z pestreca mariánskeho 100% za studena lisovaného 250ml = 10€. Ponúkam taktiež kapsule/tablety z pestreca mariánskeho 90ks = 14€.
Ponúkam unikátne sérum na rast mihalníc Nanolash
Ponúkam unikátne sérum na rast mihalníc Nanolash Ponúkam unikátne sérum na rast mihalníc Nanolash. Len 15 dní používania účinného séra má obrovský vplyv na dĺžku vašich rias, ich hustotu a pevnosť. Bezpečné prírodné ingrediencie séra zaručujú, že vaše riasy sú denno-denne vyživované a rastú silnejšie, hustejšie a plnšie. testované oftalmológmi a klinicky overené posilnené a predĺžené riasy už po štyroch týždňoch používania najlepšie hodnotenia od spokojných zákazníkov po celom svete vhodné aj pre citlivé oči Overené spokojnými zákazníčkami. Píšte prosím na e-mail, NA SMS NEREAGUJEM. Pozri aj ostatné moje inzeráty. Cena 45 €
Predlžovanie vlasov microring, keratin, Split Ender
Ponúkam predlžovanie vlasov MICRORINGOM ponúkam aj kvalitne pravé ruské, európske, brazílske a argentínske..rovne, vlnité, kučeravé, rôzne odtiene, vyberieme presne odtieň podľa Vášho želania podľa vzorkovnika vlasov. Cena podľa typu vlasov, dĺžky a odtieňa Predlžujem aj s Vašimi vlasmi na predĺženie Cena len nadpojenie (bez kúpy vlasov)- 0,6€/prameň Prepojenie 1,20€ ( microring) odpojenie eurolock + nadpojenie microring cena podľa dohody min. -1,20€ Viac info správa, whatssup Okrem predlžovania ponúkam aj iné kadernícke služby, brazílsky keratin, Split Ender Pro zastrihávanie zničených vlasov, Používam vlasovu kozmetiku Mon Platin Professional a Farmavita. Pred predĺžením je potrebné osobná konzultácia aby sme zhodnotili stav Vašich vlasov a vybrali vhodný odtieň pokial máte záujem aj o vlasy na predĺženie. Po dohode aj u Vás doma-BA a blízke okolie