inzercia, predaj, predám, bazár

Ponukam mini pudla

Kategória: Psy

Predam Mini pudla.Má 8 mesiacov.Pri predaji bude odovzdaný ockovací preukaz s čipovaním psíka.Na SMS nereagujem.
Ponukam mini pudla
Podobné inzeráty
Hľadám trpasličieho pudla apricot na krytie
!!! PROSÍM NEPÍŠTE MI MAIL, AK NEMÁTE KREDIT LEN MI PREZVOŇTE ZAVOLÁM VÁM SPÄŤ, ĎAKUJEM !!! Hľadám trpasličieho pudla apricot na krytie Naša fenka mã v kohútiku 33 cm a má cca 4,5 kg. Sme z Prešova. Vyhľadavanie: aprikot, pudlika, pudlíka, pudlík, pudlik, púdla, pudla, pudel, púdel, púďa, trpaslík, trpaslíčí, apricot, krytie, nakrytie.
Hľadám trpasličieho pudla apricot na krytie
!!! PROSÍM NEPÍŠTE MI MAIL ĎAKUJEM !!! Hľadám trpasličieho pudla apricot na krytie Naša fenka mã v kohútiku 33 cm a má cca 4,5 kg. Sme z Prešova. Vyhľadavanie: aprikot, pudlika, pudlíka, pudlík, pudlik, púdla, pudla, pudel, púdel, púďa, trpaslík, trpaslíčí, apricot, krytie, nakrytie.
Kúpime šteniatko čistokrvného pudla s PP.
Kúpime šteniatko čistokrvného pudla s PP. Prosím množotelia- všetci čo množíte psov bez pôvodu NEKONTAKTOVAŤ. Prosím neponukajte nám Vaše varianty "pudlov" bez papierových predkov s ktorými sa tu roztrhlo vrece. Mame záujem len o PP šteniatko ktoré ma testovaných rodičov na všetky potrebné choroby a tiež jednotnú farbu. Ani biely fliacik na hrudi nie je prípustný pre toto plemeno - inak sa nejedná o pudla ale o miešanca ktorý nemá predkov pudlov. Je smutné koľko mnozitelov množí a znehodnocuje toto úžasné plemeno Prosím prvý Kontakt mail. Ďakujeme
Kúpim toy pudla fenku
Dobrý den, kúpim Toy pudla fenku, resp. inú toy rasu. Za ponuky vopred ďakujem.
Toy pudla, Red Toy Poodle, Red Toy Pudel
Pudla fenka s rodokmeňom FCI. Rodičia šteniatka sú vyšetrení na dedičné choroby. Naše malé pudlíky vyrastajú vo výbornom socializovanom rodinnom prostredí. Kŕmime ich veku primeraným očkovaním, odčervením a pod stálym veterinárnym dohľadom kvalitným krmivom. Šteniatko je čipované a má pas. Dodávam ho s chovateľskou a zdravotnou záručnou zmluvou, štartovacím balíčkom pre šteniatka, návodom na starostlivosť, vycvičené v domácnosti. Môžem pomôcť s prepravou. Pre viac informácií ma prosím kontaktujte, veľmi rada odpoviem. Zavolajte alebo napíšte, Whatsapp, Viber
Hľadám psíka Pudla na krytie.
Dobrý deň, Hľadám psíka Pudla Veľkého (kráľovského) na krytie. Najlepšie Banskobystrický kraj. Za všetky ponuky ďakujem. Odpovedám na každý druh komunikácie. Inzerát platí do zmazania.