inzercia, predaj, predám, bazár

Ponúkam na predaj rodinný dom v štádiu hrubá stavba,…

Kategória: Domy

rodinný dom, Radava, Radava, Nové Zámky - Ponúkam na predaj rodinný dom v štádiu hrubá stavba,122m2, Radava.


Popis: Ponúkam na predaj rodinný dom vo výstavbe, dokončený bude do stavbu hrubej stavby + zateplenie – v prípade záujmu je možnosť dokončenia domu podľa predstáv klienta.

Dom má 122m2 úžitkovej plochy interiéru, 17m2 terasa a 520m2 pozemok.

Dom má krásny výhľad z terasy. 4 izby+ kuchyňa, šatník, WC, kúpeľňa, technická miestnosť

V uvedenej cene sa predáva v štádiu hrubá stavba + zateplenie, sieťka, kleber

Dokončené budú:
- obvodové steny,
- drevený krov – väzníky
- strešná krytina – betonová škridla – farba antracit
- odvodnenie strechy (odkvap) – klampiarske prvky
- vnútorné priečky
- izolácia základovej dosky
- všetky okná, dvere ( 3-sklá)
- prípojka vody, žumpa 10m3.
- zateplené 20 cm polystyrén, sieťka, kleber

Cena nehnuteľnosti v uvedenom stave je 134 000 eur.

Predpríprava na kúrenie elektrickým kotlom, podlahové kúrenie, v kúpeľni rebríkový radiátor

Dom sa nachádza v tichej uličke populárnej obce Radava. Nájsť tu môžete reštauráciu, obchod, soľnú jaskyňu.
Dedina je vzdialená od termálneho Kúpaliska Podhájska len 3km.

Radava je vzdialená:
- Podhájska 3km
- Šurany 10km
- Nové Zámky 30km
- Bratislava 110km
- Nitra 36km
- Vráble 21km

V prípade záujmu ma pokojne kontaktujte na tel: alebo mailom: s.repasky@

Cena je vrátane kompletného právneho servisu. Samozrejmosťou pre nás je pomoc pri vybavovaní hypotekárnych úverov u našich hypotekárnych špecialistov.
Počet izieb: 4.izbový
Celková úžitková plocha m2: 122
Plocha obytnej časti m2: 120
Výmera pozemku m2: 520
Zastavaná plocha m2: 140
Pozemok: Rovinatý
Rozmery pozemku m: 14m x 37m
Konštrukcia domu: Tehla
Príjazdová cesta: Asfalt
Podpivničený: Nie
Skolaudovaný v roku: 2023
Inžinierske siete: Elektrina, Žumpa, Verejný vodovod
Kúrenie: Podlahové
Počet nadzemných podlaží: 1
Forma vlastníctva: Osobné
Garáž: Nie
Terasa: Áno
Elektrický prúd: 220/380 V
Spoločenské možnosti: Kúpalisko, Turistika, Cyklistické trasy
Možnosti využitia: Trvalé bývanie, Rekreácia
Typ strechy: Sedlová


Viac informácií: a ďalšie informácie: Stanislav Repaský
s.repasky@

Detail realitnej kancelárie:
Directreal Exkluziv
Adresa: Párovská 42,
949 01 Nitra
Telefón:
Ponúkam na predaj rodinný dom v štádiu hrubá stavba,…
Podobné inzeráty
Ponúkam na predaj rodinný dom v štádiu hrubá stavba,…
rodinný dom, Radava, Radava, Nové Zámky - Ponúkam na predaj rodinný dom v štádiu hrubá stavba,122m2, Radava. Počet izieb: 4.izbový Celková úžitková plocha m2: 122 Plocha obytnej časti m2: 120 Výmera pozemku m2: 520 Popis: Ponúkam na predaj rodinný dom vo výstavbe, dokončený bude do stavbu hrubej stavby – v prípade záujmu je možnosť dokončenia domu podľa predstáv klienta. Dom má 122m2 úžitkovej plochy interiéru, 17m2 terasa a 520m2 pozemok. Dom má krásny výhľad z terasy. 4 izby+ kuchyňa, šatník, WC, kúpeľňa, technická miestnosť V uvedenej cene sa predáva v štádiu hrubá stavba. Dokončené budú: - obvodové steny, - drevený krov – väzníky - strešná krytina – betonová škridla – farba antracit - odvodnenie strechy (odkvap) – klampiarske prvky - vnútorné priečky - izolácia základovej dosky - všetky okná, dvere ( 3-sklá) - prípojka vody, žumpa 10m3. Cena nehnuteľnosti v uvedenom stave je 124 000 eur. Hrubá stavba by mala byť dokončená koncom mesiaca október. Predpríprava na kúrenie elektrickým kotlom, podlahové kúrenie, v kúpeľni rebríkový radiátor Dom sa nachádza v tichej uličke populárnej obce Radava. Nájsť tu môžete reštauráciu, obchod, soľnú jaskyňu. Dedina je vzdialená od termálneho Kúpaliska Podhájska len 3km. Radava je vzdialená: - Podhájska 3km - Šurany 10km - Nové Zámky 30km - Bratislava 110km - Nitra 36km - Vráble 21km V prípade záujmu ma pokojne kontaktujte na tel: alebo mailom: s.repasky@ Cena je vrátane kompletného právneho servisu. Samozrejmosťou pre nás je pomoc pri vybavovaní hypotekárnych úverov u našich hypotekárnych špecialistov. Zastavaná plocha m2: 140 Rozmery pozemku m: 14m x 37m Konštrukcia domu: Tehla Príjazdová cesta: Asfalt Podpivničený: Nie Skolaudovaný v roku: 2023 Inžinierske siete: Žumpa, Verejný vodovod Kúrenie: Podlahové Počet nadzemných podlaží: 1 Forma vlastníctva: Osobné Garáž: Nie Terasa: Áno Elektrický prúd: 220/380 V Spoločenské možnosti: Kúpalisko, Turistika, Cyklistické trasy Možnosti využitia: Trvalé bývanie, Rekreácia Typ strechy: Sedlová Viac informácií: Obhliadky a ďalšie informácie: Bc. Stanislav Repaský s.repasky@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Exkluziv Adresa: Párovská 42, 949 01 Nitra Telefón:
Ponúkam na predaj rodinný dom v štádiu hrubá stavba,…
rodinný dom, Radava, Radava, Nové Zámky - Ponúkam na predaj rodinný dom v štádiu hrubá stavba,122m2, Radava. Popis: Ponúkam na predaj rodinný dom vo výstavbe, dokončený bude do stavbu hrubej stavby + zateplenie – v prípade záujmu je možnosť dokončenia domu podľa predstáv klienta. Dom má 122m2 úžitkovej plochy interiéru, 17m2 terasa a 520m2 pozemok. Dom má krásny výhľad z terasy. 4 izby+ kuchyňa, šatník, WC, kúpeľňa, technická miestnosť V uvedenej cene sa predáva v štádiu hrubá stavba + zateplenie, sieťka, kleber Dokončené budú: - obvodové steny, - drevený krov – väzníky - strešná krytina – betonová škridla – farba antracit - odvodnenie strechy (odkvap) – klampiarske prvky - vnútorné priečky - izolácia základovej dosky - všetky okná, dvere ( 3-sklá) - prípojka vody, žumpa 10m3. - zateplené 20 cm polystyrén, sieťka, kleber Cena nehnuteľnosti v uvedenom stave je 134 000 eur. Predpríprava na kúrenie elektrickým kotlom, podlahové kúrenie, v kúpeľni rebríkový radiátor Dom sa nachádza v tichej uličke populárnej obce Radava. Nájsť tu môžete reštauráciu, obchod, soľnú jaskyňu. Dedina je vzdialená od termálneho Kúpaliska Podhájska len 3km. Radava je vzdialená: - Podhájska 3km - Šurany 10km - Nové Zámky 30km - Bratislava 110km - Nitra 36km - Vráble 21km V prípade záujmu ma pokojne kontaktujte na tel: alebo mailom: s.repasky@ Cena je vrátane kompletného právneho servisu. Samozrejmosťou pre nás je pomoc pri vybavovaní hypotekárnych úverov u našich hypotekárnych špecialistov. Počet izieb: 4.izbový Celková úžitková plocha m2: 122 Plocha obytnej časti m2: 120 Výmera pozemku m2: 520 Zastavaná plocha m2: 140 Pozemok: Rovinatý Rozmery pozemku m: 14m x 37m Konštrukcia domu: Tehla Príjazdová cesta: Asfalt Podpivničený: Nie Skolaudovaný v roku: 2023 Inžinierske siete: Elektrina, Žumpa, Verejný vodovod Kúrenie: Podlahové Počet nadzemných podlaží: 1 Forma vlastníctva: Osobné Garáž: Nie Terasa: Áno Elektrický prúd: 220/380 V Spoločenské možnosti: Kúpalisko, Turistika, Cyklistické trasy Možnosti využitia: Trvalé bývanie, Rekreácia Typ strechy: Sedlová Viac informácií: Obhliadky a ďalšie informácie: Bc. Stanislav Repaský s.repasky@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Exkluziv Adresa: Párovská 42, 949 01 Nitra Telefón:
Bývanie v krásnom dome na veľkom pozemku
Allrisk Slovakia s.r.o. Vám ponúka na predaj 4izbový Rodinný dom v energetickej triede kategórie A v štádiu dokončenia – HOLODOM v obci Veľká Dolina, ktorá je vzdialená od mesta Nitra iba 18 km, od mesta Šaľa iba 17 a 3 km od obce Mojmírovce. Rodinný dom typu bungalov s podlahovou plochou 109 m2, zastavanou plochou (bez terasy) o výmere 130m2 stojí na veľkorysom pozemku o rozlohe 739 m2. Skrátka ideálna poloha a vzdialenosť od mestského života či pracovných možností v Nitre alebo v Šali a blízkom okolí. Ďalším bonusom bývania v tomto Rodinnom dome je v podobe možnosti a oddychu či relaxovania po práci v iba 5 km vzdialenom termálnom kúpalisku v obci Poľný Kesov. Dispozícia rodinného domu je nasledovná: obývačka s kuchyňou, 3 samostatné izby, samostatné WC, kúpeľňa, špajza, technická miestnosť a povala. K domu prislúcha terasa a parkovacie státie až na 3 motorové vozidlá. Rodinný dom postavený v energetickej triede kategórie A, s podlahovým kúrením – tepelné čerpadlo, s predprípravou pre krb, klimatizáciou, s optickým pripojením internetu, septik s prípravou na napojenie na obecnú kanalizáciu predstavuje a spĺňa všetko to čo je k dnešnému modernému spôsobu života v rodinnom dome nevyhnutné. Rodinný dom sa nachádza v novovybudovanej obytnej zóne/ulici medzi ďalšími novostavbami rodinných domov. Predpokladaný termín dokončenia Rodinného domu do stavu Holodom je december 2022. Nie je vylúčená ani možnosť na dohodu na dokončenie Rodinného domu podľa vlastných predstáv kupujúceho. Už teraz – tesne pred dokončením výstavby rodinný dom vyžaruje úžasnú pozitívnu energiu a to kvôli jeho priestrannému a praktickému dispozičnému riešeniu a taktiež k nemu prislúchajúcemu pozemku. Tento Rodinný dom spĺňa po každej stránke nároky a potreby modernej mladej rodiny. Neváhajte, nečakajte a nedovoľte, aby Vám unikla táto jedinečná ponuka na Vaše nové bývanie. Rodinný dom v štádiu Hrubá stavba (prípojky, žumpa, predpríprava kanalizácie, základová doska - komplet, hrubá stavba + veniec - komplet, strecha/ krov väzník, škridla, okapy, plastové okná- antracit,, komín + vnútorné priečky) s pozemkom a prístupovou cestou sa predáva za cenu 91 360,- Eur bez DPH vrátane provízie, spracovania Zmlúv právnikom, poplatkov za overenie podpisov, poplatkov na kataster, právneho a v prípade potreby i finančného poradenstva (spôsob a možnosti financovania kupovanej nehnuteľnosti atď.) Rodinný dom v štádiu dokončenia Holodom + oplotený pozemok + terénna úprava + podiel na prístupovej ceste sa predáva za cenu vo výške 149.900,- Eur bez DPH vrátane provízie, spracovania Zmlúv právnikom, poplatkov za overenie podpisov, poplatkov na kataster, právneho a v prípade potreby i finančného poradenstva (spôsob a možnosti financovania kupovanej nehnuteľnosti atď.) Ponúkame Vám taktiež možnosť poskytnutia ďalších súvisiacich služieb – najvýhodnejšie hypotekárne a spotrebn
RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY
RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - [25.11. 2022] Zmazať/ Upraviť/ Topovať RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 1 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 2 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 3 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 4 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 5 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 6 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 7 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 8 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 9 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 10 REALITY PROGRES, s.r.o. PONÚKA vo výhradnom zastúpení klienta : 6 izbový rodinný dom na pozemku 900 m2 v obci DOLNÝ LOPAŠOV okres Piešťany. Dom bol skolaudovaný v roku 1991, zastavaná plocha 143 m2, loggia 8 m2 a 2 x garáž každá ma 20 m2 Na pozemku 900 m2 sa nachádza samostatne stojaci 6 izbový rodinný dom s obytnou pivnicou a možnosťou využitia ako dvojgeneračný dom. Na záhrade sa nachádza altánok s krbom, stromy, sklenník, drevárnička a samostatne postavená garáž. Dom nemá energetický certifikát, internet Telekom, kúrenie kotol a pec, plastové okná, podlahy dlažba a plávajúca a odpad je riešený žumpou. DISPOZÍCIA RODINNÉHO DOMU : obytná plocha 115 m2 + loggia 8 m2 a garáž 20 m2 vstupná chodba, priestranná obývacia izba s pecou prepojená s kuchyňou a jedálňou a výstupom na loggiu, spálňa, 2 x detská izba, kúpeľňa s vaňou a samostatné WC, garáž. V kuchyni sa nachádza kuchynská linka, plynová varná doska, rúra, digestor a chladnička. V obývačke je šamotová pec. na prízemí - obytná plocha 115 m2 sa nachádza, kuchyňa, obývacia izba, spálňa, kúpeľňa so sprchovým kútom, samostatné WC, technická časť- plynový kotol, bojler na ohrev vody a sporák, práčovňa, dielňa a garáž CENA DOMU : 175.000,- € + ZNALECKÝ POSUDOK Náklady spojené s bývaním sú 120,- € V obci Dolný Lopašov je základná škola po 4 ročník, škôlka, pošta, obecný úrad, potraviny, stavebniny. Piešťany sú vzdialené od obce 22 km a Trnava 27 km. V cene nehnuteľnosti sú už zahrnuté všetky poplatky, právny servis vyhotovenie kúpno predajných zmlúv a návrh na vklad do katastra, kolky, poplatok za overenie podpisov u notára. HYPO-PORADENSTVO k tomu súdno - znaleckým posudkom ZDARMA. Ak máte záujem o obhliadku, prípadne chcete vedieť viac informácií, neváhajte a kontaktujte ma 0911 78 08 07. BEZPLATNE v našej REALITY PROGRES, s.r.o. klientom radi poskytneme finančné poradenstvo a vybavenie financovania kúpy ich vybranej nehnuteľnosti (podmienkou nie je kúpa nehnuteľnosti v našej RK), poistenie nehnuteľnosti a domácnosti, životné a úrazové poistenie. Za výhodných finančných podmienok zabezpečíme súdno-znalecký posudok, geodetické práce a právne služby.
Novostavba (HRUBÁ STAVBA)v Dvojdome, Chrastné
POSCHODOVÝ, slnečný, Rodinný dom - Novostavba (HRUBÁ STAVBA) v Dvojdome, pasívny, 5 izbový (114m2), Chrastné, Košice - Okolie === VÝBORNÁ CENA === Túžite bývať vo VYCHYTENEJ a veľmi OBĽÚBENEJ lokalite, NA OKRAJI malebnej dedinky, na vŕšku, s dychberúcimi VÝHĽADMI na panorámu okolitej prírody, v POKOJNEJ lokalite, ale za to s RÝCHLYM prístupom do mesta a na diaľnicu, čoby kameňom dohodil za “ZELENÝM DVOROM”, od Košíc tak na 13 minút autom (14km)? Tak toto je potom tá správna voľba pre Vás. HLÁSIME = “ŽE RODINNÉ DOMY SÚ UŽ DOKONČENÉ” … ==================== Ponúkame Vám exkluzívne na predaj, slnečný, POSCHODOVÝ a naprojektovaný v tom najvyššom štandarde “A0” (pasívny), kvalitný, z poctivej tehly, 5 izbový (114m2), s úložným priestorom pod strechou, terasou, Rodinný dom - Novostavba, v stave “HRUBÁ STAVBA”, v Dvojdome, s 2 parkovacími státiami pre každý dom, ležiaci na KRÁSNOM, Východ - Západ orientovanom takmer 8 árovom pozemku, so slnkom po celý deň s terasou v nádhernom OVOCNOM SADE, NA OKRAJI nejakej malebnej dedinky, na vŕšku, s dychberúcimi VÝHĽADMI na PANORÁMU okolitej prírody, v pokojnej lokalite, ale za to s rýchlym prístupom do mesta a na diaľnicu, od Košíc tak na 13 minút autom (14km), v obci Chrastné. PREVEDENIE DOMU KU DŇU ODOVZDANIA : … HRUBÁ STAVBA … (DOKONČENIE - "RODINNÝ DOM JE UŽ DOKONČENÝ") ◦ POZRITE SI 3D Virtuálnu obhliadku z VIZUALIZÁCIE: • EXTERIÉR: • INTERIÉR ◦ POZRITE SI virtuálnu obhliadku LOKALITY z DRONA z pohodlia Vášho domova (skopírovaním tohto LINKu): • HRUBÁ STAVBA = to znamená: ▪ vybetónovaná a izolovaná základová doska ▪ osadený krov strechy ▪ osadená strešná betónová škrídľa “Terran” ▪ vymurované obvodové múry domu ▪ vymurované vnútorné priečky domu ▪ vybetónované schodisko ▪ podiel na prístupovej ceste k nehnuteľnosti PRIPRAVENÝ NA = p l y n u l é = DOKONČENIE PODĽA VAŠICH PREDSTÁV DO STAVU - HOLODOM, ŠTANDARD alebo KOMPLETNE “NA KĽÚČ”, podľa požiadaviek záujemcu. ŠPECIFIKÁCIA materiálov a prác od Hrubej stavby do stavu HOLODOMU vrátane KOLAUDÁCIE na nového majiteľa staviteľom (všetko spolu v cene 120.000 €)
Novostavba (HRUBÁ STAVBA)v Dvojdome, Chrastné
POSCHODOVÝ, slnečný, Rodinný dom - Novostavba (HRUBÁ STAVBA) v Dvojdome, pasívny, 5 izbový (114m2), Chrastné, Košice - Okolie === VÝBORNÁ CENA === Túžite bývať vo VYCHYTENEJ a veľmi OBĽÚBENEJ lokalite, NA OKRAJI malebnej dedinky, na vŕšku, s dychberúcimi VÝHĽADMI na panorámu okolitej prírody, v POKOJNEJ lokalite, ale za to s RÝCHLYM prístupom do mesta a na diaľnicu, čoby kameňom dohodil za “ZELENÝM DVOROM”, od Košíc tak na 13 minút autom (14km)? Tak toto je potom tá správna voľba pre Vás. HLÁSIME = “ŽE RODINNÉ DOMY SÚ UŽ DOKONČENÉ” … ==================== Ponúkame Vám exkluzívne na predaj, slnečný, POSCHODOVÝ a naprojektovaný v tom najvyššom štandarde “A0” (pasívny), kvalitný, z poctivej tehly, 5 izbový (114m2), s úložným priestorom pod strechou, terasou, Rodinný dom - Novostavba, v stave “HRUBÁ STAVBA”, v Dvojdome, s 2 parkovacími státiami pre každý dom, ležiaci na KRÁSNOM, Východ - Západ orientovanom takmer 8 árovom pozemku, so slnkom po celý deň s terasou v nádhernom OVOCNOM SADE, NA OKRAJI nejakej malebnej dedinky, na vŕšku, s dychberúcimi VÝHĽADMI na PANORÁMU okolitej prírody, v pokojnej lokalite, ale za to s rýchlym prístupom do mesta a na diaľnicu, od Košíc tak na 13 minút autom (14km), v obci Chrastné. PREVEDENIE DOMU KU DŇU ODOVZDANIA : … HRUBÁ STAVBA … (DOKONČENIE - "RODINNÝ DOM JE UŽ DOKONČENÝ") ◦ POZRITE SI 3D Virtuálnu obhliadku z VIZUALIZÁCIE: • EXTERIÉR: • INTERIÉR ◦ POZRITE SI virtuálnu obhliadku LOKALITY z DRONA z pohodlia Vášho domova (skopírovaním tohto LINKu): • HRUBÁ STAVBA = to znamená: ▪ vybetónovaná a izolovaná základová doska ▪ osadený krov strechy ▪ osadená strešná betónová škrídľa “Terran” ▪ vymurované obvodové múry domu ▪ vymurované vnútorné priečky domu ▪ vybetónované schodisko ▪ podiel na prístupovej ceste k nehnuteľnosti PRIPRAVENÝ NA = p l y n u l é = DOKONČENIE PODĽA VAŠICH PREDSTÁV DO STAVU - HOLODOM, ŠTANDARD alebo KOMPLETNE “NA KĽÚČ”, podľa požiadaviek záujemcu. ŠPECIFIKÁCIA materiálov a prác od Hrubej stavby do stavu HOLODOMU vrátane KOLAUDÁCIE na nového majiteľa staviteľom (všetko spolu v cene 100.000 €)