inzercia, predaj, predám, bazár

Ponukam opierku aj s ramom

Kategória: Chopper

Orig. z Honda rebel 450
Tak ako na foto, idealne precalunit, roztec ramu 22.5cm
Ponukam opierku aj s ramom
Podobné inzeráty
Predám custom opierku
Predám oceľovú custom opierku na choppra, alebo na bobbera. Môžem zabezpečiť aj podľa Vašej požiadavky. Ceny poďľa pracnosti. Možnosť nastriekania (+15eur).
Chopper - rôzne diely + doplnky
Zdravím, po upratovaní garáže som sa rozhodol ponúknuť na predaj veci, ktoré už nevyužijem a ktoré som demontoval z motoriek, ktoré som vlastnil.Vsetky veci sú použivané takže sa tam nájdu aj chybičky. Ponúkam na predaj: Spätne zrkadlá (okrúhle) 15 € Brašňa kožená malá vybíjaná 20 € Rolka veľká kožená vybíjaná 15 € Operadlo kožené (vankúš) 20 € Držiaky brašní 25€ Nosič na opierku 30€ Smerovky predne original (honda vtx 1300) 20 € Pridavne svetla plastove H3 - 10 € Emblemy kawasaki VN vulcan classic (nové) 20 € Svetlo LED prídavné na motorku alebo štvorkolku 10 € V prípade otázok, alebo rozmerov príp. vzdialenosti vŕtania ma kontaktujte e-mailom. Ďakujem.
Chopper - rôzne diely + doplnky
Zdravím, po upratovaní garáže som sa rozhodol ponúknuť na predaj veci, ktoré už nevyužijem a ktoré som demontoval z motoriek, ktoré som vlastnil.Vsetky veci sú použivané takže sa tam nájdu aj chybičky. Ponúkam na predaj: Spätne zrkadlá (okrúhle) 15 € Brašňa kožená malá vybíjaná 20 € Rolka veľká kožená vybíjaná 15 € - PREDANÁ Operadlo kožené (vankúš) 20 € Držiaky brašní 25€ - PREDANÉ Nosič na opierku 30€-PREDANÝ Smerovky predne original (honda vtx 1300) 20 € Pridavne svetla plastove H3 - 10 € Emblemy kawasaki VN vulcan classic (nové) 20 € Svetlo LED prídavné na motorku alebo štvorkolku 10 € V prípade otázok, alebo rozmerov príp. vzdialenosti vŕtania ma kontaktujte e-mailom. Ďakujem.
Chopper - rôzne diely + doplnky
Zdravím, po upratovaní garáže som sa rozhodol ponúknuť na predaj veci, ktoré už nevyužijem a ktoré som demontoval z motoriek, ktoré som vlastnil.Vsetky veci sú použivané takže sa tam nájdu aj chybičky. Ponúkam na predaj: Spätne zrkadlá (okrúhle) 15 € Brašňa kožená malá vybíjaná 20 € Rolka veľká kožená vybíjaná 15 € - PREDANÁ Operadlo kožené (vankúš) 20 € Držiaky brašní 25€ - PREDANÉ Nosič na opierku 30€-PREDANÝ Smerovky predne original (honda vtx 1300) 20 € Pridavne svetla plastove H3 - 10 € PREDANÉ Emblemy kawasaki VN vulcan classic (nové) 20 € Svetlo LED prídavné na motorku alebo štvorkolku 10 € V prípade otázok, alebo rozmerov príp. vzdialenosti vŕtania ma kontaktujte e-mailom. Ďakujem.
volant a opierka
predam volant a opierku na choper opierka ma aj nosic povrchova uprava komaxit viac informacii mailom alebo telefonicky
Victory cross country 1700
Limitovana edicia victory cross country ,Rok 2010 ,64.000km ,rádio, tempomat ,vyhrievane rukoväte. Motor 1700 (106-ka) 77kw .ojedinelá a veľmi komfortná veľmi pohodlne vozenie...hlavne aj pre spolujazdca Bez investície Aktuálne po servise Viac info tel.alebo mail. Náhradné diely dostupne rovnako ako na harley Motorka bola kupovaná na zrazy a dlhé výlety vo dvojici po zahraničí ale nakoľko čakáme bábätko takým výletom je na dlhšie koniec a zbytočne by stala v garazi Mam k nej aj opierku pre vodiča... Možný leasing