inzercia, predaj, predám, bazár

Ponukam pracu pre elektrikara

Kategória: Priemysel a výroba

Ponukam pracu pre elektrikara szco robime priemyselnu instalaciu plat je pausal na den 100 az 150 eur
Ponukam pracu pre elektrikara
Podobné inzeráty
Ponúkam prácu pre elektrikára.
Ponúkam prácu pre elektrikára s vyhláškou min.§21.S praxou výhoda,bez praxe zaučíme.Práca v BA a Stredné Slovensko.Cesta do práce a späť zabezpečená, tak isto aj ubytovanie.Nástup 11.4.2023. Pre bližšie informácie(mzda turnusy atď) a seriózny záujem,prosím kontaktujte ma na tel..
Ponúkam prácu pre elektrikára.
Ponúkam prácu pre elektrikára.S praxou výhoda,bez praxe zaučíme.Práca v BA a stredné slovensko.Cesta do práce a späť zabezpečená, tak isto aj ubytovanie.
Ponúkame prácu pre pomocného elektrikára s nemeckým jazykom
Práca pre pomocného elektrikára do Nemecka s nástupom ihneď. Turnusy 3+1 Podmienka práce : nemecký jazyk na komunikatívnej úrovni Náplň práce : komunikácia v nemčine, pomocné jednoduché práce Ubytovanie hradené Mzda od 18e/hod. Bližšie informácie na tel. čísle .
Hľadám prácu elektrikár-pomocník.
Hľadám si prácu ako elektrikár-pomocník. Som vyučení v obore mechanik-elektronik.Doposiaľ moja práx bola prevažne v oblasti mechaniky hlavne v zahraničí. Mám prax aj ako elektrikár bytová inštalácia ,ťahanie káblov zapájanie zásuviek,vypínačov,svietidiel.Môžem pracovať aj ako pomocník-elektrikára a zdokonaliť sa v tomto smere. Neovládam NJ-AJ,VP-nevlastním.Hľadám prácu na TPP alebo SZČO. -vlastním preukaz na zdvíhacie zariadenia-plošiny -aktívna živnosť - paragraf §21 -čítanie výkresov Nástup dohodou,číslo je vymyslené prosím ponuky len na e-mail. Doterajšia moja prax: -montáž a demontáž dopravníkovej linky Nemecko -montáž kablových tras zapájanie svetiel a zásuviek vo výrobnej hale MONDI SCP-Ružomberok -montáž kablových tras a ťahanie káblov-pre firmu AMAZON-Nemecko -montáž kablových tras a ťahanie káblov-pre firmu RENAULT-Francúzko
VODIČ VZV NA TPP
Informácie o ponuke Ak máš prax a skúsenosti na VZV a oceníš stabilnú a dlhodobú prácu vo významnej spoločnosti? Prihlás sa k nám a získaš, tak prácu, kde si svojich zamestnancov vážime a dávame im priestor aj na ďalšie rozvíjanie svojich schopnosti! Za každého známeho, ktorého nám odporučíš získaš navyše bonus 150€! Čo získaš? - MZDA 996 € - závisí od zmennosti + MOŽNOSŤ NADČASOV (príplatky za prácu popoludní, prácu v noci, prácu v sobotu a nedeľu, prácu vo sviatok, dochádzkový bonus, motivačný bonus) - ubytovanie k dispozícii pre zamestnancov ZDARMA - bonus za odporučenie známeho 150€ (po odpracovaní 3 mesiacov) - možné zálohy po odpracovanom týždni - 50€ -osobné hodnotenie do výšky 20% -dochádzkový bonus (mesačný) 50 € a (ročný) 30 € -nadčas 25% z priemernej hodinovej mzdy, mimo svojej zmeny 50% - dlhodobá, stabilná a seriózna práca s možným profesijným rastom - poobedná 0,40 € - 1,43 €/h nočný príplatok (príplatok platí aj za nadčas v nočnej zmene) -príplatky za soboty 1,79 €/h a nedele 3,58 €/h -sviatok 100% -stravné lístky 4,50 € - 55% hradí zamestnávateľ - práca na trvalý pracovný pomer - možnosť prechodu do kmeňového stavu Naše požiadavky na vhodného kandidáta sú: - skúsenosti s obsluhou VZV a prácou v sklade vo výrobnej spoločnosti - platný preukaz výhodou (neplatný obnovíme) - spoľahlivosť - chuť učiť sa nové veci a zručnosti - lojalita voči firme - odolnosť voči stresu - ochota pracovať na zmeny Aké úlohy na Teba čakajú? - práca na vysokozdvižnom vozíku - zásobovanie výrobných liniek - odvážanie materiálu na miesto spotreby v rámci výrobnej haly - naskladnenie tovaru - nakladanie a vykladanie tovaru, tak ako je stanovené - ukladanie tovaru do stohov, podľa stanovených postupov - 3 zmennej prevádzka po 8hod.
Pozrite si výrobu skôr ako nastúpite Práca v automobilke
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti: Ponúkame prácu na TPP v automobilke v blízkosti Závodia - doprava zabezpečená zadarmo firemným autobusom na každú zmenu aj z každej zmeny. Ľahká dostupnosť z centra peši, na bicykli, MHD (27, 29, 31), ale aj autom. Práca je na pozíciu Operátora, ale v prípade, že máte platný preukaz VZV alebo zváračský, vieme ponúknuť aj tieto pozície. - práca vo výrobe, nenáročná obsluha automatu, pracuje sa za linkou, nie za pásom - vo výrobe sú rôzne pozície - obsluha robotizovaného pracoviska - len nakladáte a vykladáte menšie kusy plechov - vizuálna kontrola kvality vyrobených dielov - prísun a odsun materiálov k strojom - kontrola kvality a kvantity vyrábaných výrobkov - trojzmenná prevádzka - zmeny sa striedajú po týždni Mzdové podmienky - TPP: + Základná mzda je 5,49€ brutto/hod (mzda sa skladá zo základu 4,89€ + príplatok za prácu v hale 0,60 € brutto/hod - tento príplatok je za každú jednu odpracovanú zmenu) + 29,00 € za prácu v sobotu/nedeľu - nariadená podnikom, + do 70,20 € mesačný bonus + nočný príplatok, + príplatok za prácu nadčas 25 % z priemerného zárobku/pracovný deň, + príplatok za prácu nadčas 50% z priemerného zárobku/víkend, + covid príplatok za prácu nadčas, + 4,50 € stravný lístok/nočná zmena, + obed pre zamestnanca - ranná a poobedná zmena - na výber cca 15 rôznych jedál (1,57 € si platí zamestnanec), + letný bonus (vypláca sa v júni), + zimný bonus (vypláca sa v decembri), + možnosť TÝŽDENNÝCH ZÁLOH, + preplatenie lekárskej prehliadky, + pracovné oblečenie. Nástup možný od ihneď. PONUKA JE BEZ UBYTOVANIA V prípade záujmu nás kontaktujte na alebo na . Môžete nás kontaktovať aj mailom fourmis4@ alebo na Facebooku si vyhľadajte stránku "Fourmis" a pošlite nám správu tam. Zamestnanecké výhody, benefity: Možnosť týždenných záloh. Pravidelná koordinácia. Doprava z autobusovej stanice.