inzercia, predaj, predám, bazár

Ponukam realizáciu obkladov a dkazby

Kategória: Brigády

Zdravím ponúkam realizáciu obkladov a dlažieb okolie Galanta a Trnava
Ponukam realizáciu obkladov a dkazby
Podobné inzeráty
Brigadnik na upratovacie práce
Dobrý deň, upratovacia firma hľadá brigádnikov na občasné čistiace a upratovacie práce. Najbližšia brigáda bude v utorok 9.5. Jedná sa o čistenie predajne pred otvorením-utieranie políc, obkladov, skiel, sanitárií. Plat podľa odpracovaných hodín, 8€/hodina.
pomocník v záhradníctve
Ponúkam prácu v okrasnom záhradnictve. Jedná sa o údržbu záhrad a realizáciu záhrad. Len NZ, Nesvady,Imeľ,Hurbanovo. Plat od 6,- eur. Prac. doba 7.00-15.30 dzahradnik377@
Rozpočtár/Prípravár pozemných a líniových stavieb
Do priateľského a dynamického kolektívu v ZA prijmeme šikovného človeka na pozíciu Rozpočtár/Prípravár pozemných a líniových stavieb. Druh pracovného pomeru plný úväzok, skrátený úväzok Termín nástupu ASAP Mzdové podmienky (brutto) 1 200 EUR/mesiac Konečná výška mzdy bude vecou osobného pohovoru. Náplň práce: * Príprava cenových ponúk a rozpočtov, * spolupráca pri výbere dodávateľov, * orientácia na čo najvyššiu úspešnosť v súťaži o konkrétnu realizáciu zákazky, * spracovanie podkladov do súťaže, * tendrovanie pred začatím realizácie a jeho vyhodnotenie, * spracovanie časového a finančného HMNG pred realizáciou, * spracovanie nákladového rozpočtu, * kontrola výkazov počas realizácie, * ďalšie pracovné úlohy podľa požiadaviek nadriadeného. Zamestnanecké výhody, benefity: * mladý, priateľský kolektív, * zázemie stabilnej spoločnosti * káva, čaj na pracovisku sú samozrejmosťou, * možnosť kariérneho rastu, * zabezpečenie školení a ďalšieho vzdelávania v obore Požiadavky na zamestnanca: Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie študent vysokej školy vysokoškolské I. stupňa vysokoškolské II. stupňa Vzdelanie v odbore: strojárstvo, stavebníctvo Ostatné znalosti: Microsoft Word - Pokročilý Microsoft Excel - Pokročilý CENKROS - Pokročilý AutoCAD - Základy Vodičský preukaz B Pozícia je vhodná aj pre absolventa Osobnostné predpoklady a zručnosti * Samostatnosť, * komunikatívnosť, * tímový hráč, * technické myslenie, * zmysel pre detail. * analyzovanie a riešenie problémov, * kultivovaný písomný prejav, * organizovanie a plánovanie práce, * orientácia vo výkresoch. Osobnostné podmienky v prípade absolventskej praxe: * Uchádzač musí byť absolventom školy do 26 rokov, vedený v evidencii ako uchádzač o voľné pracovné miesto na ÚPSVaR minimálne jeden mesiac. * Ak nespĺňate túto požiadavku, nemôžete vykonávať absolventskú prax. * Viac informácií získate priamo na ÚPSVaR u Vášho sprostredkovateľa, ku ktorému sa chodievate hlásiť. Tešíme sa na každého jedného z Vás, v prípade bližších informácií nás neváhajte kontaktovať na tel. čísle: , E-mail: personal@
Záhradník - pomocník
Hľadáme brigádnika na jarné a letné práce v záhradách. Sme záhradnícka firma a hľadáme nových ľudí do nášho kolektívu. Jedná sa o realizáciu a údržbu okrasných záhrad. Práca je od pondelka do piatku do konca novembra, v prípade spokojnosti možnosť aj trvalý pracovný pomer plný alebo polovičný úväzok. Plat je 6,00€ v čistom. Viac info cez telefón a na osobnom pohovore. Preferujem seriózny a zodpovedný prístup.
záhradnícka firma hľadá brigádnika
Záhradnícka firma hľadá brigádnika - muža na údržbu a realizáciu záhrad. Práca na dohodu alebo na živnosť. Plat 6 až 9€/hod. Výhodou prax v odbore a v šoférovaní dodávky s vozíkom. Začíname denne v Moste pri Bratislave.
Záhradné práce
Hladam brigadnika/brigadnikov na zahradne prace(realizaciu a udrzbu zahrad) - SZCO alebo pracu na dohodu. Praca je ukolova 6-8eur/hod. V pripade dlhodobejsej spoluprace uprednostnujem SZCO, vlastne auto vyhodou a mzda podla dohody. V pripade zaujmu volat na t.c. .