inzercia, predaj, predám, bazár

Ponúkam spracovanie Vášho účtovníctva a miezd

Kategória: Administratíva


Ponúkam spracovanie Vášho účtovníctva - jednoduché (Alfa+), podvojné účtovníctvo (OMEGA), personalistika a mzdy (OLYMP) a iné administratívne služby podľa požiadavky klienta.
Rožňava a okolie, celé SR
Samozrejme je možná aj externá spolupráca, k dispozícii mám automobil. Cena závisí od množstva a druhu agendy, prípadne od ponuky klienta.
Ponúkam spracovanie Vášho účtovníctva a miezd
Podobné inzeráty
Hľadáme mzdové účtovníčky
Pre nášho klienta hľadáme šikovného mzdára pre výrobnú spoločnosť. Náplň práce, právomoci a zodpovednosti • Vedenie mzdovej agendy zamestnancov. • Mesačné spracovanie miezd. • Spracovanie výkazov pre zdravotné poisťovne a sociálnu poisťovňu. • Spracovanie exekúcií, PN a komunikácia so sociálnou poisťovňou. • Vypracovanie evidenčných listov dôchodkového poistenia, potvrdení pre zamestnancov • Komunikácia s poisťovňami, daňovým úradom a úradom práce. • Vypracovanie zmlúv DDS pre III. pilier. • Ročné zúčtovanie zaplatených preddavkov na daň a poistné. • Spolupráca pri inventarizácii účtov týkajúcich sa miezd. • Objednávanie stravovacích kariet a objednávok na dobitie kreditu. • Spracovanie štatistických výkazov. • Zastupovanie personálneho oddelenia počas neprítomnosti. Osobnostné predpoklady a zručnosti •znalosť pracovnoprávnych predpisov v oblasti miezd, platov a zaraďovania zamestnancov, znalosť výpočtu a spracovania miezd (formy miezd, zložky mzdy, hrubá a čistá mzda atď.) – pokročilý •znalosť mzdových a platových predpisov – pokročilý •znalosť postupov a spôsobov mzdového účtovania – výhodou •znalosť Zákonníka práce a legislatívy súvisiacej so mzdovou a personálnou agendou •ovládanie mzdového programu Human - výhodou Mzdové podmienky (brutto): 1 100 EUR/mesiac Finálna ponuka pre vybraného kandidáta, bude komplexné zhodnotená, podľa jeho schopností a doterajších pracovných skúseností.
Spracovanie účtovníctva
Ponúkame kompletné služby v oblasti vedenia jednoduchého a podvojného účtovníctva, personalistiky a miezd. Vedenie účtovníctva a miezd zabezpečujeme v mieste nášho podnikania v našom účtovnom programe. Účtovnícke práce sú zabezpečované na základe dodaných dokladov, ktoré účtovne spracujeme. Tieto je možné zasielať aj elektronicky. Táto forma je vhodná hlavne pre živnostníkov, ktorí vedú jednoduché účtovníctvo a spoločnosti, ktoré vedú podvojné účtovníctvo a nechcú sa zaťažovať nákupom softvéru, jeho aktualizáciami a sledovaním účtovno-právnych predpisov. Programové vybavenie MONEY S4. V prípade záujmu prosím kontaktovať emailom na Stará Turá a široké okolie. Cena dohodou.
vedenie účtovníctva
Vedenie účtovníctva, daňové priznania - 20.2. - 12:22 Ponúkam vedenie účtovníctva pre malé a stredné firmy, platcov DPH aj neplatcov, s.r.o. SZČO... Spracovanie daňového priznania typ A , typ B Ponúkam komplexné vedenie podvojného účtovníctva,jednoduchého účtovníctva, SZČO, daňové priznania, DPH. Zastúpim Vás pri komunikácií s Finančnou správou, SP, ZP, Živnostenským a Obchodným registrom. Viac informácií telefonicky alebo e-mailom. Ceny podľa dohody
účtovníctvo
Externá účtovníčka s 25 ročnou praxou rozširujúca svoju klientelu ponúka služby v oblasti spracovania podvojného účtovníctva,personalistiky a miezd.Účtovníctvo spracúvam pre fyzické osoby,právnické osoby a neziskové organizácie. Zaúčtovanie dokladov a účtovných prípadov v cene 1euro za zápis,spracovanie mzdy 12eur/osoba,mesiac.V cene spracovania miezd je aj komunikácia s úradmi a ročné zúčtovanie dane. Výkazy súvisiace s Dph,daňové priznania a daŇ z motorových vozidiel sú v cene účtovných prípadov. Dodanie dokladov osobne alebo mailom. Tešíme sa na spoluprácu s Vami.
Externé účtovníctvo, daňové priznanie
Ponúkam spoľahlivé externé spracovanie jednoduchého účtovníctva, podvojného účtovníctva a komplexného mzdového účtovníctva. Vrátane spracovania DPH, daňových priznaní a elektronickej komunikácie s inštitúciami. Účtovníctvo ponúkam pre fyzické i právnické osoby. Cena závisí od počtu dokladov a individuálnych požiadaviek klientov. Mám prax v účtovníctve 25 rokov, preferujem klientov z lokalít Košice, Prešov, Bardejov, Svidník, Giraltovce, Vranov nad Topľou, Humenné. V prípade záujmu ma kontaktujte na tel. č.
Hľadáme externú účtovníčku
Účtovná kancelária ponúka prácu externej účtovníčke s praxou týždenne 20 hod. Znalosť slovenského a maďarského jazyka nutná. Účtovanie podvojného účtovníctva v programe POHODA, spracovanie miezd (5), spracovanie DPH a DPPO.