inzercia, predaj, predám, bazár

Ponukam staré zrkadlovky

Kategória: Zrkadlovky

Mam na predaj nasledovne staré fotoaparaty:
X4 fotoaparát Omo Ljubitel 2
Lubitel 166B
Flexaret VI automat PREDANY
Všetky sú v pôvodných kozenych obaloch, velmi zachovalé. Funkčnosť vsak overiť neviem, mam v ponuke aj zvacsovak fotografií, môžte ho vidieť v mojom ďalšom inzeráte.

Cena dohodou.
Ponukam staré zrkadlovky
Podobné inzeráty
Zanovna zrkadlovka Nikon D3000 s originalnym prislusenstvom
Ponúkam na predaj zánovnú zrkadlovku Nikon D3000 so základným objektívom AF-S Nikkkor 18-55 mm a objektívom AF-S DX Zoom-Nikkor 55-200 mm. Súčasťou príslušenstva je aj 16GB SD karta a taška na zrkadlovku. Všetko je samozrejme plne funkčné. Cena 220 €. Osobný odber možný v MA, BA a SC. Set digitálnej zrkadlovky a objektívu. D3000 je vysoko výkonná digitálna jednooká zrkadlovka formátu DX produkujúca vynikajúce snímky a vybavená množstvom funkcií pre jednoduché a zábavné fotografovanie. Inteligentný režim sprievodca Nikon ponúka neuveriteľne užívateľsky prívetivú nápovedu a umožňuje i úplným začiatočníkom vytvárať vynikajúce snímky. Režim sprievodca je ideálny pri vytváraní snímok, u ktorých si nie ste istí správnym postupom. Parametre Nikon D3000 Hlavné charakteristiky Typ fotoaparátu zrkadlovky Rozlíšenie 10 Mpix Optický zoom 6 x Formát snímku JPEG, RAW Formát videa Nie LCD obrazovka Typ hľadáčika optický Veľkosť displeja 3 palce Objektív Citlivosť (ISO) 100 až 1600 ISO(3 200 s odstupňovaním) Max. ohnisková vzdialenosť 82 mm Min. ohnisková vzdialenosť 82 mm Optický stabilizátor obrazu áno Minimálna clona 3.5 Maximálna clona 38 Expozícia a zaostrenie Najkratší čas 1 / 4000 s Pomocné svetlo AF nie Vyváženie bieleh áno Manuálne ostrenie áno Redukcia červených očí áno Vstupy a výstupy Externý blesk áno Bluetooth nie Ďalšie funkcie a vlastnosti Závit na statív áno Podpora priamej tlače nie Samospúšť áno Zvukové poznámky nie Rozmery a materiál Hmotnosť 485 g Šírka 126 mm Výška 97 mm Hĺbka 64 mm
Zrkadlovky ,digitálne fotoaparáty príslušenstvo a iné
Fotoaparáty zrkadlovky, digitálne, starožitné a príslušenstvo, nájdete na svetstarozitnosti . sk
STABILIZATOR NA ZRKADLOVKY
Dobrý deň Predám foto stabilizátor na zrkadlovky. Mal som na ňom zrkadlovku NIKON D3100. V prípade vážneho záujmu ma kontaktujte. Osobný odber Bratislava. Odošlem poštou alebo kuriérom po úhrade vopred na účet.
Zrkadlovky bez optiky v ponuke na film jeden kus 40€
Zrkadlovky bez optiky v ponuke na film jeden kus 40€
Canon EOS 550D + príslušenstvo
Predám Canon EOS 550D spolu s príslušenstvom (Canon 18-55mm, brašňa, nabíjačka, adaptér na remote shooting napojený na zdroj takže výdrž zrkadlovky je neobmedzená, originál krabička, tieňovacie filtre) - viem doposlať fotky ostnatného. Zrkadlovka je v 100% stave bez poškodení, fotí/točí úžasne. Predávam ju z dôvodu kúpy novej zrkadlovky takže by som ju rád posunul ďalej. Viem poslať poprípade cez packetu. Tu je moje číslo:
Predam zrkadlovky
Dobrý deň, mám na predaj nasledovné zrkadlovky: Sony DSC r1 120€ Canon EOS 550D (rebel) 140€ Pentax 1+1 + objektiv 70€ Canon EF 75-300 120€ Canon EOS 700D (nefunkcny - na náhradné diely) 90€