inzercia, predaj, predám, bazár

Ponúkame na predaj chatu s pozemkom v Radvani nad Dunajom

Kategória: Chalupy, Chaty

Ponúkame na predaj rekreačnú chatu s veľkým pozemkom v Radvani nad Dunajom.



Plocha pozemku aj s murovanou chatkou: 3165 m2



Pozemok vedie od hlavnej cesty až po breh Dunaja, chatka sa nachádza na vyššie položenej časti pozemku



- zastavaná plocha chaty: 53 m2, úžitková plocha chatky spolu s poschodím: 95 m2



Dispozícia chatky:



Prízemie: - kúpeľňa so sprchou a toaletou,



- veľká kuchyňa s možnosťou rozdelenia na ďalšiu izbu



- pekná zastrešená terasa s murovaným krbom



- bočná murovaná prístavba využívaná ako sklad náradia



Poschodie s dvomi miestnosťami : - veľká podkrovná izba



- podkrovná spálňa



Na poschodie sa ide externým dreveným schodiskom - výhľad na okolie z menšieho balkónu



Stavebný materiál spodnej časti je tehla, vrchná časť je zateplená.



Podlahu na prízemí tvorí keramická dlažba, na poschodí je laminátová podlaha.



Izby na poschodí sú obložené tatranským profilom.



Sedlová strecha - betónové škridle KM beta.



Chatka so súpisným číslom je už dlhšiu dobu neobývaná, posledné fotky sú s obdobia jej používania



Možnosť úpravy a prispôsobenia podľa predstáv nového majiteľa



Inžinierske siete: elektr. vedenie, vlastná studňa, možnosť pripojenia na obecnú vodu vedúcu na hranici pozemku, plynové vedenie vedie popri hlavnej ceste vedúcej k pozemku



V prípade záujmu možnosť dokúpenia susediacich pozemkov o rozlohe 22,6 árov, resp. pozemku o rozlohe 128 árov.



Turisticky zaujímavá a lukratívna oblasť: vo vzdialenosti cca 200 m od pozemku bude sprevádzkovaná kompa vedúca do Maďarska.



Pozemok vedie až k brehu Dunaja, blízkosť kúpaliska a Wellness Patince ako aj Virtského jazera, resp. medzinárodnej cyklotrasy sú veľkou výhodou.



- vzdialenosť od historického mesta Komárna a komárňanskej pevnosti 20 km



- od štúrovského kúpaliska Vadaš a Ostrihomskej katedrály 29 km



Vhodné na rekreačné účely, pre milovníkov vodných športov, rybárov, veľká perspektíva z hľadiska podnikania.



V prípade záujmu o bližšie informácie a obhliadku nás kontaktujte na čísle:



Cena: 94 950 €



Cena je vrátane provízie a sú v nej zahrnuté všetky poplatky týkajúce sa predaja alebo kúpy nehnuteľnosti. Vybavíme Vám financovanie ku kúpe vami vybranej nehnuteľnosti, zabezpečíme potrebnú zmluvnú dokumentáciu (advokát alebo notár) a prepis energií. Odbremeníme Vás od všetkých vybavovačiek. Zodpovedáme za bezpečný a bezproblémový prevod vlastníckych práv.



- poskytujeme komplexný realitný servis,



- preverujeme nehnuteľnosti po právnej stránke,



- stavebné povolenia, legalizácia stavieb,
Ponúkame na predaj chatu s pozemkom v Radvani nad Dunajom
Podobné inzeráty
Iba u nás Ponúkame na predaj rekreačnú chatu v Radvani nad D
Typ: Chata Ulica: . Obec: Radvaň nad Dunajom Exkluzívne ponúkame na predaj  rekreačnú chatu v Radvani nad Dunajom. Plocha pozemku aj s murovanou chatkou: 175 m2, zastavaná plocha: 60 m2, úžitková plocha cca 100 m2 Dispozícia: Prízemie: - Veľká svetlá miestnosť - hala - obývacia izba so schodiskom vedúcim na poschodie,                - garáž s pivničnými dverami vedúcimi do rozsiahlej klenbovej pivnice,                - kúpeľňa so sprchou a toaletou,                - kuchyňa s kuchynskou linkou.  Poschodie: - dve podkrovné miestnosti obložené tatranským profilom - vhodné ako ďalšia izba, spálňa Z hlavnej miestnosti sa vychádza na zadnú časť pozemku s vybetónovanou terasou. Stavebný materiál:  IPOR,  tehla   Strecha: sedlová, azbestová škridla     Okná: pôvodné Inžinierske siete: elektr. vedenie, vlastná žumpa,  vlastná studňa napojená na čerpadlo.  Ponúkaná nehnuteľnosť je v  pôvodnom stave, no zachovalom stave . Strecha je v dobrom stave, steny sú suché  - možnosť úpravy a zariadenia podľa vlastných predstáv. V prípade záujmu je možnosť dokúpenia - výmeny priľahlých, resp. blízkych pozemkov - viníc patriacich majiteľovi (bližšie informácie v RK) Turisticky zaujímavá oblasť: v blízkosti Dunaja,  cyklotrasy, kompy vedúcej do Maďarska, Virtského jazera.  Neďaleko od historického mesta Komárna a komárňanskej pevnosti (20 km), kúpaliska Patince (5 km), štúrovského kúpaliska Vadaš a Ostrihomskej katedrály (29 km) Vhodné na rekreačné účely, pre milovníkov vodných športov,  rybárov. v Radvani nad Dunajom prebiehajúce stavebné práce na sprevádzkovaní kompy.   V prípade záujmu  o bližšie informácie a obhliadku nás kontaktujte na čísle: Cena: 49 900 € Cena je vrátane provízie a sú v nej zahrnuté všetky poplatky týkajúce sa predaja alebo kúpy nehnuteľnosti. Vybavíme Vám financovanie ku kúpe vami vybranej nehnuteľnosti, zabezpečíme potrebnú zmluvnú dokumentáciu (advokát alebo notár) a prepis energií. Odbremeníme Vás od všetkých vybavovačiek. Zodpovedáme za bezpečný a bezproblémový prevod vlastníckych práv.  - poskytujeme komplexný realitný servis,  - preverujeme nehnuteľnosti po právnej stránke,   - stavebné povolenia, legalizácia stavieb,   - potvrdenie trhovej ceny pre dedičské konanie. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný Úžitková plocha: 100 m2 Plocha pozemku: 175 m2 Zastavaná plocha: 60 m2 Balkón: nie Zateplený objekt: nie Terasa: nie
Iba u nás Ponúkame na predaj rekreačnú chatu v Radvani nad D
Exkluzívne ponúkame na predaj  rekreačnú chatu v Radvani nad Dunajom. Plocha pozemku aj s murovanou chatkou: 175 m2, zastavaná plocha: 60 m2, úžitková plocha cca 100 m2 Dispozícia: Prízemie: - Veľká svetlá miestnosť - hala - obývacia izba so schodiskom vedúcim na poschodie,                - garáž s pivničnými dverami vedúcimi do rozsiahlej klenbovej pivnice,                - kúpeľňa so sprchou a toaletou,                - kuchyňa s kuchynskou linkou.  Poschodie: - dve podkrovné miestnosti obložené tatranským profilom - vhodné ako ďalšia izba, spálňa Z hlavnej miestnosti sa vychádza na zadnú časť pozemku s vybetónovanou terasou. Stavebný materiál:  IPOR,  tehla   Strecha: sedlová, azbestová škridla     Okná: pôvodné Inžinierske siete: elektr. vedenie, vlastná žumpa,  vlastná studňa napojená na čerpadlo.  Ponúkaná nehnuteľnosť je v  pôvodnom stave, no zachovalom stave . Strecha je v dobrom stave, steny sú suché  - možnosť úpravy a zariadenia podľa vlastných predstáv. V prípade záujmu je možnosť dokúpenia - výmeny priľahlých, resp. blízkych pozemkov - viníc patriacich majiteľovi (bližšie informácie v RK) Turisticky zaujímavá oblasť: v blízkosti Dunaja,  cyklotrasy, kompy vedúcej do Maďarska, Virtského jazera.  Neďaleko od historického mesta Komárna a komárňanskej pevnosti (20 km), kúpaliska Patince (5 km), štúrovského kúpaliska Vadaš a Ostrihomskej katedrály (29 km) Vhodné na rekreačné účely, pre milovníkov vodných športov,  rybárov. v Radvani nad Dunajom prebiehajúce stavebné práce na sprevádzkovaní kompy.   V prípade záujmu  o bližšie informácie a obhliadku nás kontaktujte na čísle: Cena: 49 900 € Cena je vrátane provízie a sú v nej zahrnuté všetky poplatky týkajúce sa predaja alebo kúpy nehnuteľnosti. Vybavíme Vám financovanie ku kúpe vami vybranej nehnuteľnosti, zabezpečíme potrebnú zmluvnú dokumentáciu (advokát alebo notár) a prepis energií. Odbremeníme Vás od všetkých vybavovačiek. Zodpovedáme za bezpečný a bezproblémový prevod vlastníckych práv.  - poskytujeme komplexný realitný servis,  - preverujeme nehnuteľnosti po právnej stránke,   - stavebné povolenia, legalizácia stavieb,   - potvrdenie trhovej ceny pre dedičské konanie.
Iba u nás Ponúkame na predaj rekreačnú chatu v Radvani nad D
Exkluzívne ponúkame na predaj rekreačnú chatu v Radvani nad Dunajom. Plocha pozemku aj s murovanou chatkou: 175 m2, zastavaná plocha: 60 m2, úžitková plocha cca 100 m2 Dispozícia: Prízemie: - Veľká svetlá miestnosť - hala - obývacia izba so schodiskom vedúcim na poschodie, - garáž s pivničnými dverami vedúcimi do rozsiahlej klenbovej pivnice, - kúpeľňa so sprchou a toaletou, - kuchyňa s kuchynskou linkou. Poschodie: - dve podkrovné miestnosti obložené tatranským profilom - vhodné ako ďalšia izba, spálňa Z hlavnej miestnosti sa vychádza na zadnú časť pozemku s vybetónovanou terasou. Stavebný materiál: IPOR, tehla Strecha: sedlová, azbestová škridla Okná: pôvodné Inžinierske siete: elektr. vedenie, vlastná žumpa, vlastná studňa napojená na čerpadlo. Ponúkaná nehnuteľnosť je v pôvodnom stave, no zachovalom stave . Strecha je v dobrom stave, steny sú suché - možnosť úpravy a zariadenia podľa vlastných predstáv. V prípade záujmu je možnosť dokúpenia - výmeny priľahlých, resp. blízkych pozemkov - viníc patriacich majiteľovi (bližšie informácie v RK) Turisticky zaujímavá oblasť: v blízkosti Dunaja, cyklotrasy, kompy vedúcej do Maďarska, Virtského jazera. Neďaleko od historického mesta Komárna a komárňanskej pevnosti (20 km), kúpaliska Patince (5 km), štúrovského kúpaliska Vadaš a Ostrihomskej katedrály (29 km) Vhodné na rekreačné účely, pre milovníkov vodných športov, rybárov. v Radvani nad Dunajom prebiehajúce stavebné práce na sprevádzkovaní kompy. V prípade záujmu o bližšie informácie a obhliadku nás kontaktujte na čísle: Cena: 49 900 € Cena je vrátane provízie a sú v nej zahrnuté všetky poplatky týkajúce sa predaja alebo kúpy nehnuteľnosti. Vybavíme Vám financovanie ku kúpe vami vybranej nehnuteľnosti, zabezpečíme potrebnú zmluvnú dokumentáciu (advokát alebo notár) a prepis energií. Odbremeníme Vás od všetkých vybavovačiek. Zodpovedáme za bezpečný a bezproblémový prevod vlastníckych práv. - poskytujeme komplexný realitný servis, - preverujeme nehnuteľnosti po právnej stránke, - stavebné povolenia, legalizácia stavieb, - potvrdenie trhovej ceny pre dedičské konanie.
Ponúkame na predaj chatu s pozemkom v Radvani nad Dunajom
Ponúkame na predaj rekreačnú chatu s veľkým pozemkom v Radvani nad Dunajom. Plocha pozemku aj s murovanou chatkou: 3165 m2 Pozemok vedie od hlavnej cesty až po breh Dunaja, chatka sa nachádza na vyššie položenej časti pozemku - zastavaná plocha chaty: 53 m2, úžitková plocha chatky spolu s poschodím: 95 m2 Dispozícia chatky: Prízemie: - kúpeľňa so sprchou a toaletou, - veľká kuchyňa s možnosťou rozdelenia na ďalšiu izbu - pekná zastrešená terasa s murovaným krbom - bočná murovaná prístavba využívaná ako sklad náradia Poschodie s dvomi miestnosťami : - veľká podkrovná izba - podkrovná spálňa Na poschodie sa ide externým dreveným schodiskom - výhľad na okolie z menšieho balkónu Stavebný materiál spodnej časti je tehla, vrchná časť je zateplená. Podlahu na prízemí tvorí keramická dlažba, na poschodí je laminátová podlaha. Izby na poschodí sú obložené tatranským profilom. Sedlová strecha - betónové škridle KM beta. Chatka so súpisným číslom je už dlhšiu dobu neobývaná, posledné fotky sú s obdobia jej používania Možnosť úpravy a prispôsobenia podľa predstáv nového majiteľa Inžinierske siete: elektr. vedenie, vlastná studňa, možnosť pripojenia na obecnú vodu vedúcu na hranici pozemku, plynové vedenie vedie popri hlavnej ceste vedúcej k pozemku V prípade záujmu možnosť dokúpenia susediacich pozemkov o rozlohe 22,6 árov, resp. pozemku o rozlohe 128 árov. Turisticky zaujímavá a lukratívna oblasť: vo vzdialenosti cca 200 m od pozemku bude sprevádzkovaná kompa vedúca do Maďarska. Pozemok vedie až k brehu Dunaja, blízkosť kúpaliska a Wellness Patince ako aj Virtského jazera, resp. medzinárodnej cyklotrasy sú veľkou výhodou. - vzdialenosť od historického mesta Komárna a komárňanskej pevnosti 20 km - od štúrovského kúpaliska Vadaš a Ostrihomskej katedrály 29 km Vhodné na rekreačné účely, pre milovníkov vodných športov, rybárov, veľká perspektíva z hľadiska podnikania. V prípade záujmu o bližšie informácie a obhliadku nás kontaktujte na čísle: Cena: 94 950 € Cena je vrátane provízie a sú v nej zahrnuté všetky poplatky týkajúce sa predaja alebo kúpy nehnuteľnosti. Vybavíme Vám financovanie ku kúpe vami vybranej nehnuteľnosti, zabezpečíme potrebnú zmluvnú dokumentáciu (advokát alebo notár) a prepis energií. Odbremeníme Vás od všetkých vybavovačiek. Zodpovedáme za bezpečný a bezproblémový prevod vlastníckych práv. - poskytujeme komplexný realitný servis, - preverujeme nehnuteľnosti po právnej stránke, - stavebné povolenia, legalizácia stavieb,
Rekreačná chata v Radvani nad Dunajom s pozemkom na predaj
Ponúkame Vám na predaj rekreačnú chatu s veľkým pozemkom v Radvani nad Dunajom. Plocha pozemku aj s murovanou chatkou je 3165 m2. Pozemok vedie od hlavnej cesty až po breh Dunaja, chata sa nachádza na vyššie položenej časti pozemku. - zastavaná plocha chaty je 53 m2, úžitková plocha je 95 m2 Na prízemí sa nachádza kúpeľňa so sprchou a toaletou, veľká kuchyňa s možnosťou rozdelenia na ďalšiu izbu, pekná zastrešená terasa s murovaným krbom, bočná murovaná prístavba využívaná ako sklad náradia. Na poschodí sa nachádzajú dve miestnosti - veľká podkrovná izba a spálňa. Na poschodie sa ide externým dreveným schodiskom - výhľad na okolie je z menšieho balkónu. Stavebný materiál spodnej časti je tehla, vrchná časť je zateplená. Podlahu na prízemí tvorí keramická dlažba, na poschodí je laminátová podlaha. Izby na poschodí sú obložené tatranským profilom. Sedlová strecha - betónové škridle KM beta. Chata so súpisným číslom je už dlhšiu dobu neobývaná, posledné fotky sú z obdobia jej používania Možnosť úpravy a prispôsobenia podľa predstáv nového majiteľa Inžinierske siete: elektr. vedenie, vlastná studňa, možnosť pripojenia na obecnú vodu vedúcu na hranici pozemku, plynové vedenie vedie popri hlavnej ceste vedúcej k pozemku V prípade záujmu možnosť dokúpenia susedných pozemkov o rozlohe 22,6 árov, resp. pozemku o rozlohe 128 árov. Turisticky zaujímavá a lukratívna oblasť: vo vzdialenosti cca 200 m od pozemku bude sprevádzkovaná kompa vedúca do Maďarska. Pozemok vedie až k brehu Dunaja, blízkosť kúpaliska a Wellness Patince ako aj Virtského jazera, resp. medzinárodnej cyklotrasy sú veľkou výhodou. - vzdialenosť od historického mesta Komárna a komárňanskej pevnosti 20 km - od štúrovského kúpaliska Vadaš a Ostrihomskej katedrály 29 km Vhodné na rekreačné účely, pre milovníkov vodných športov, rybárov, veľká perspektíva z hľadiska podnikania. Bližšie informácie Vám rada poskytnem na telefónnom čísle a pomôžem Vám v komplexnom poradenstve, právnych službách a vo výbere najlepšej ponuky úveru v banke - bezplatne.
Chata a 4a pozemok v Radvani n/Dunajom 100m od Dunaja
Predám legalnu stavbu - chatu v Radvani nad Dunajom 100 m od Dunaja. Chata je murovana , poschodova s velkou terasou na 4 arovom pozemku s ovocnymi stromami. Tesne pri rieke Dunaj a cca 250 metrov od novej kompy. Pri chate sa nachadza aj mala drevena chatka pionier a vrtana studna.