inzercia, predaj, predám, bazár

Ponúkame na predaj polyfunkčnú budovu v širšom centre

Kategória: Ostatné

Ponúkaná budova sa nachádza na Železničiarskej ulici v Prešove.



Samostatná časť dvojdomu tvorí hlavnú časť ponuky na predaj.

Doplnená je o väčší plechový sklad a priestrannú dvoj-garáž.

Pozemok v zadnej časti, ktorý je vybavený altánkom a jazierkom, ponúka slušný komfort v rámci oddychovej zóny.

Väčšina z budov v okolí slúži na ubytovanie či ako rodinné domy a v prípade potreby je tento účel využitia možný riešiť aj pri tomto objekte.

Budova bola pôvodne postavená ako rodinný dom. V tejto lokalite sa však niektoré neďaleké budovy prestavali na byty. Vzhľadom na pozemok, ktorý patrí k ponúkanej budove, je možná aj táto alternatíva.

Hlavná časť rekonštrukcie objektu prebehla v roku 1997. Ide o tehlovú stavbu z plných pálených tehál. Strechu tvorí pozinkovaný plech, vykurovanie je zabezpečené plynovým kotlom značky Viessmann.



Dispozične je budova rozdelená na tri podlažia.

Spodné podlažie pozostáva z troch miestností a v súčasnosti slúži prevažne ako sklad.

Na prvom nadzemnom podlaží sa nachádzajú tri kancelárie, ktoré sú aktuálne využité na prevádzku spoločnosti Orange. V prípade záujmu môže pokračovať nájomný vzťah aj po zmene majiteľa.

Druhé nadzemné podlažie bolo pôvodne spojené s prvým, avšak po rekonštrukcii vznikla samostatná obytná časť prístupná zo zadnej strany. Nachádza sa tam jedna oddychová miestnosť a tiež 3-izbový byt.

Budova je vedená ako obchodno-prevádzkové a kancelárske priestory.

Celková veľkosť pozemkov, ktoré sú k dispozícií je 1051 m2.

Výhodou je tiež dostatočná kapacita a možnosť parkovania na pozemku za kancelárskymi priestormi.

K dispozícii je tam cca 12 parkovacích miest a ďalších sedem osobných áut môže parkovať na pozdĺžnom parkovisku. Okrem dvoch garáží sú k dispozícií aj ďalšie tri parkovacie miesta pre väčšie autá či dodávky pod prístreškom plechového skladu.

Oceľový demontovateľný sklad sa nachádza hneď za budovou s priamym prístupom z hlavnej cesty. Skladá sa z dvoch častí - uzatvorenej skladovej a otvorenej na parkovanie áut. Obe časti skladu majú cca 80 m2.

Priestranná dvoj-garáž momentálne slúži prevažne ako sklad - jej veľkosť je 66 m2. Postavená bola v roku 1998.

Všetky stavby sú riadne skolaudované. Budova je vhodná na podnikanie, prípadne na kombináciu bývania a podnikania. Vzhľadom na svoju lokalitu, dobrý prístup a bezproblémové parkovanie, môže ísť o zaujímavú investíciu.

3D obhliadka: 445 000 € + DPH

V prípade záujmu nás kontaktujte na antoska.miroslav@, prípadne telefonicky na 8.
Ponúkame na predaj polyfunkčnú budovu v širšom centre
Podobné inzeráty
Predám historickú budovu v dobrom statickom stave 5000 m2
Predám historickú budovu v dobrom statickom stave 5000 m2 - 1 Predám historickú budovu v dobrom statickom stave 5000 m2 - 2 Predám historickú budovu v dobrom statickom stave 5000 m2 - 3 Predám historickú budovu v dobrom statickom stave 5000 m2 - 4 Predám historickú budovu v dobrom statickom stave 5000 m2 - 5 Predám historickú budovu v dobrom statickom stave 5000 m2 - 6 Predám historickú budovu v dobrom statickom stave 5000 m2 - 7 Predám historickú budovu v dobrom statickom stave 5000 m2 - 8 Predám historickú budovu v dobrom statickom stave 5000 m2 - 9 Predám historickú budovu v dobrom statickom stave 5000 m2 - 10 Predám historickú budovu v Horných Orešanoch pod Karpatmi, v krásnom prostredí a dobrom statickom stave. Budova cca 2 300 m2, stavebný pozemok cca 5 000 m2, možnosť dokúpiť viac stavebného pozemku. Budova je vhodná na kultúrne účely ( kamenná hala ), výrobu a skladovanie vína, oblastný domáci pivovar s hotelom, chov a ustajnenie koní a iné. Nehnuteľnosti sa nachádzajú v peknom kraji vedľa priehrady neďaleko Trnavy a Bratislavy.
POLYFUNKČNÁ BUDOVA_centrum obce Beluša
B10 vám výhradne ponúka na predaj Polyfunkčnú budovu v súčasnosti prevádzkovanú ako Ubytovanie NATY, ktorá sa nachádza v centre obce Beluša. Obrovskou výhodou je TOP lokalita v centre obce Beluša vďaka ktorej je budova dobre dostupná a viditeľná a zároveň umožňuje perfektné napojenie na diaľnicu - LEN 1km. Keďže sa budova nachádza priamo v centre obce - len na skok máte všetko dianie v Beluši -svojou polohou je výnimočná, vysoko atraktívna a spĺňa všetky atribúty výbornej investície. MÔJ TIP: Budova má veľký potenciál pre investičného klienta, ktorý môže budovu využiť rôznymi spôsobmi: -sídlo svojej firmy -na prízemí nechať jestvujúceho stabilného nájomcu 101 Drogerie a poschodie prevádzkovať ako ubytovacie zariadenie -prerobiť celú budovu na byty a tie prenajímať alebo predať -druhé a tretie poschodie prerobiť na obchodné priestory/kancelárie a tie prenajímať Budova je napojená na obecnú vodu a kanalizáciu. Kúrenie je zabezpečené plynovým kotlom. DISPOZÍCIA: Prízemie: -Obchodný priestor o výmere 120m2 – v súčasnosti dlhoročný stabilný nájomca 101 Drogerie -kotolňa 1.poschodie: -2xtrojposteľová izba s kúpeľňou a WC, 2x dvojposteľová izba s kúpeľňou a WC, spoločná kuchyňa, balkón, kancelária 2.poschodie: -3xtrojposteľová izba s kúpeľňou a WC, 1x dvojposteľová izba s kúpeľňou a WC, balkón, spoločná kuchyňa Všetky doplňujúce otázky Vám rada zodpoviem. V prípade záujmu pôjdem s Vami rada na obhliadku! V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať aj počas víkendov na tel.č. ID: 104250 Cena: dohodou Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku
Zvláštne nehnuteľnosti na predaj  Ipeľské Predmostie
Zvláštne nehnuteľnosti na predaj v lokalite Ipeľské Predmostie v okrese Veľký Krtíš Ponúkame vám na predaj alebo prenájom Polyfunkčnú budovu v Ipeľskom Predmostie Ponúkame vám Polyfunkčnú budovu/Penzión s 22 pastelmi. pozemok 964m2 Prístup asfaltová Kúrenie plyn Voda: Studňa, verejný vodovod Elektrika áno Poschodie 2x Pivnica : Chodba Práčovňa Kotolňa 12 menších skladových priestorov. Prízemie: Spoločenská miestnosť Bar Vchod WC 3 Kancelársky priestor Vchodx3 1 Poschodie : 2x Apartmán : 2x spalná s kúpeľnou Kuchyňa s obývačkou 2x Podlažie 2x: 3x izby s kúpeľnou Termín obhliadky si môžete dohodnúť na tel.č. , alebo mailom: dkomsro@ alebo osobne v kancelárii Dkom s.r.o. v Šahách na adrese SNP 9 Web makléra:
✅ Investičná príležitosť – polyfunkčná budova s veľkým pozem
RE/MAX ponúka na predaj zaujímavú investičnú príležitosť – polyfunkčnú budovu s veľkým pozemkom s možnosťou výstavby kúsok od pešej zóny na ulici J. Braneckého 10. Momentálne na pozemku stojí polyfunkčná budova o celkovej podlahovej výmere cca 370m2 s dvoma obchodnými priestormi a čiastočným podpivničením (cca 1/3 budovy). Skopírujte si nasledovný link do vášho prehliadača pre 3d virtuálnu obhliadku budovy: Celková výmera pozemku je 1110m2, z čoho: • Parcely 326/1 a 326/5 o celkovej rozlohe 801m2 sú súčasťou územia, definovaného regulatívom UC 01A – Centrálny mestský blok, s maximálnou výškou zástavby 2 NP + S. Maximálna zastavanosť je pri tomto regulatíve určená na 100%, minimálny podiel zelene je stanovený na 0%. Na plochách s regulatívom UC 01A je možné uvažovať so stavbou polyfunkčného objektu. • Parcely 326/2 a 326/6 o celkovej rozlohe 309m2 sú súčasťou územia, definovaného regulatívom UO 01A – Nekomerčné vybavenie samostatné areálové, s maximálnou výškou zástavby 4 NP + S. Maximálna zastavanosť je pri tomto regulatíve určená na 40% a minimálny podiel zelene je stanovený na 30%. Aktuálne mesto Trenčín ako orgán územného plánovania zabezpečuje aktualizáciu ÚPN – Zmeny a doplnky č. 7, v rámci ktorých nie je uvažované so žiadnou zmenou funkčného a priestorového využitia, a teda aj po ich predpokladanom schválení v orgánoch mesta na jar 2022 ostanú v platnosti regulatívy UC 01A a UO 01A. Súčasná budova má rozlohu cca 50m2 pivničná časť a cca 160m2 prvé podlažie a 160m2 podkrovie. Oba obchodné priestory sú prenajaté, nájomné zmluvy skončia predajom nehnuteľnosti. Vzhľadom na UPI a lokalitu ide o skvelú investičnú príležitosť pre polyfunkčnú budovu, reštauráciu, administratívu, apartmány, byty.
POLYFUNKČNÁ BUDOVA V CENTRE MESTA TORNAĽA - EXKLUZÍVNE NA PR
ID:015-12-NOVA Vo výhradnom zastúpení majiteľa Vám ponúkame na predaj zaujímavú polyfunkčnú budovu s veľkým pozemkom a potenciálom v centre mesta Tornaľa. Objekt so zastavanou plochou 302 m² a širokým záberom využiteľnosti leží na pozemku o veľkosti 819 m² . Vzhľadom na jeho rozlohu a aktuálne dispozičné riešenie je možné jeho využitie rôznymi spôsobmi, poprípade prispôsobenie podľa vlastných predstáv. Budovu je možné rozdeliť na samostatné bytové jednotky alebo po malej úprave používať ako bežný rodinný dom, bývanie s možnosťou podnikania poprípade vytvorenie nájomných priestorov. Objekt pozostáva z dvoch celkov: Prvý celok tvorí časť, ktorá disponuje tromi izbami s oknami do tichej ulice, samostatným vstupom, miestnosťou pre sociálne zariadenia a veľkým spoločným priestorom. Tento veľkorysý priestor priamo nadväzuje na druhý, historicky zaujímavý celok - bývalú židovskú modlitebňu postavenú okolo roku 1910. Dlhé desaťročia sa využívala ako pekáreň a sklad, čomu nasvedčuje aj prispôsobenie dispozície a rozšírenie zásobovacích vstupov a skladovacieho priestoru. Priamo v budove už absentuje väčšina pôvodných architektonických prvkov, priečelie je však zachované. Budova nie je chránenou nehnuteľnosťou, avšak by bolo pekným gestom zachovať jej unikátne priečelie. Cena DOHODOU. Prostredníctvom nášho finančného poradcu Vám pomôžeme s financovaním kúpy nehnuteľností NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM.
Ponúkame na predaj polyfunkčnú budovu v Komárne
Ponúkame Vám na predaj polyfunkčný objekt v Komárne. - 2 nadzemné podlažia, terasa, veľký pivničný priestor Prízemie: zabehnutá prevádzka - pohostinstvo. Dispozícia: predná miestnosť pohostinstva, terasa, zadná spojovacia chodba, 2 samostatné sociálne zariadenia, schodisko vedúce na poschodie a schodisko vedúce do pivničných priestorov Poschodie: bytový priestor Dispozícia: obývacia izba, spálňa, veľká kuchyňa, kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou, balkón. Nehnuteľnosť je napojená na všetky inžinierske siete : kanalizácia, mestská voda, el. vedenie, plynové vedenie Vykurovanie zabezpečujú plynový kotol, ohrev TÚV plynový bojler. Stavebný materiál: tehla strecha: sedlová - nové asfaltové škridle Nehnuteľnosť vhodná na podnikateľské účely (pohostinstvo, kozmetický salón, kaderníctvo,..), resp. na bývanie - možnosť ponechania aj súčasných nájomníkov. V prípade ak hľadáte komerčný objekt v širšom centre mesta v dobrej lokalite neváhajte nás kontaktovať. na tel. čísle: Cena 105 000 € Cena je vrátane provízie a sú v nej zahrnuté všetky poplatky týkajúce sa predaja alebo kúpy nehnuteľnosti. Vybavíme Vám financovanie ku kúpe vami vybranej nehnuteľnosti, zabezpečíme potrebnú zmluvnú dokumentáciu (advokát alebo notár) a prepis energií. Odbremeníme Vás od všetkých vybavovačiek. Zodpovedáme za bezpečný a bezproblémový prevod vlastníckych práv. - poskytujeme komplexný realitný servis, - preverujeme nehnuteľnosti po právnej stránke, - potvrdenie trhovej ceny pre dedičské konanie.