inzercia, predaj, predám, bazár

Ponúkame na predaj rekreačnú chatu v obci Moča

Kategória: Chalupy, Chaty

Ponúkame Vám na predaj peknú rekreačnú chatu - domček v blízkosti rieky Dunaj vo vyhľadávanej chatovej oblasti.



Chata sa nachádza na pozemku o rozlohe 290 m2.



Novostavba postavená na pozemku - drevodom má rozmery 12 x 4 m. Okrem obytnej plochy 48 m2 k nemu patrí tiež drevená terasa, ktorá má rozmer 28 m2.



Dispozícia interiéru: veľká slnečná kuchyňa spojená s obývacou izbou posuvnými dverami vedúcimi na peknú terasu,2 samostatné izby (spálne), kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou.



Okná a dvere: plastové, Strecha: plochá plechová



Inžinierske siete: elektr. vedenie 230 V/ 380 V, voda z vlastnej studne, vlastná žumpa. Vykurovanie objektu zabezpečujú infrapanely a klimatizácia spojená s tepelným čerpadlom. Domček sa predáva aj s kuchynskou linkou, s elektrickou rúrou a varnou doskou značky Whirlpool.



V cene ponúkanej nehnuteľnosti je zahrnutá aj výsadba trávnika - zatrávnenie celého pozemku.



Možnosť celoročného bývania.



Turisticky zaujímavá lokalita: blízkosť rieky Dunaj, medzinárodnej cyklotrasy, v blízkosti Čárdy v Moči.



Blízkosť historického mesta Komárna a komárňanskej pevnosti (20 km), kúpaliska Patince (6 km), štúrovského kúpaliska Vadaš a Ostrihomskej katedrály (29 km)



Ak hľadáte pekný domček s možnosťou celoročného bývania vo vyhľadávanej rekreačnej lokalite neváhajte nás kontaktovať na tel. čísle:



Cena: 79 000 €



Na predaj sú aj dve identické chatky s pozemkami o rozlohe 290 m2 a 280 m2



Cena je vrátane provízie a sú v nej zahrnuté všetky poplatky týkajúce sa predaja alebo kúpy nehnuteľnosti. Vybavíme Vám financovanie ku kúpe vami vybranej nehnuteľnosti, zabezpečíme potrebnú zmluvnú dokumentáciu (advokát alebo notár) a prepis energií. Odbremeníme Vás od všetkých vybavovačiek. Zodpovedáme za bezpečný a bezproblémový prevod vlastníckych práv.



- poskytujeme komplexný realitný servis,



- preverujeme nehnuteľnosti po právnej stránke,



- stavebné povolenia, legalizácia stavieb,



- potvrdenie trhovej ceny pre dedičské konanie.
Ponúkame na predaj rekreačnú chatu v obci Moča
Podobné inzeráty
Predaj, chata Moča, nový mobilný dom len 100 m od Dunaja - N
Ponúkame Vám na predaj nový mobilný dom na pozemku o rozlohe 280 m2 v rekreačnej oblasti v obci Moča. Ide o novostavbu mobilného domu, skolaudovaného v decembri 2022, sa nachádza vo vyhľadávanej oblasti pre rekreačné príležitosti , so vzdialenosťou 100 m od pobrežia rieky Dunaj. Úžitková plocha 48 m2 a 28 m2 terasa. Dispozícia: vstup do priestrannej obývacej miestnosti prepojenej s kuchyňou, dve nepriechodné izby, kúpeľňa s toaletou. V miestnostiach je laminátová podlaha a v kúpeľni je dlažba. Okná s vnútornými žalúziami a bezpečnostné dvere sú plastové. Kúpeľňa je vybavená sprchovým kútom a elektrickým bojlerom. V kuchyni je kuchynská linka. Kúrenie je riešené klimatizáciou napojenou na wifi a ohrev vody elektrickým bojlerom a splašková voda je odvedená do žumpy s veľkosťou 8 m3. Strecha je pokrytá pozinkovaným trapézovým plechom. Voda je zo 14 m hlbokej vŕtanej studne. Prístupová asfaltová a čiastočne spevnená komunikácia umožňuje bezproblémovú dostupnosť k nehnuteľnosti ako aj parkovanie pred ňou. Nehnuteľnosť sa predáva čiastočne zariadená. Obec Moča ponúka zaujímavé možnosti turistických, cyklistických a relaxačných aktivít, je vzdialená 4 km od obce Radvaň nad Dunajom, v ktorej je kompa Radvaň (SK) - Neszmély(HU). Termálne kúpalisko Wellness Patine je vzdialené 9 km a okresné mesto Komárno 23km. Obec Moča ponúka veľmi dobrú občiansku vybavenosť. Nehnuteľnosť je v osobnom vlastníctve a bez tiarch. Na Vaše ďalšie prípadné otázky Vám radi odpovieme pri osobnom stretnutí. Energetická trieda G. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: KN-59492 Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH - nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti - poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými profesionálnymi maklérmi - vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a pôdorys nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami - na našom webe nájdete už viac ako 3000 referencií našich spokojných klientov - naše služby neustále zdokonaľujeme / zaujíma nás Váš názor -----------
Znížená cena Rekreačná chata na predaj v Radvani nad D./Moča
Ponúkam Vám na predaj rekreačnú chatu vo vyhľadávanej chatovej oblasti Radvaň nad Dunajom/Moča. Chata sa nachádza na 300 m2 pozemku, v tesnej blízkosti známej Čárdy Moča a medzinárodnej cyklotrasy EuroVelo 6. Štrkovitá pláž Dunaja sa nachádza v 50 m vzdialenosti od chaty. K pozemku vedie asfaltová cesta. Orientácia chaty je juhovýchodná. Jedná sa o novostavbu – montovaný drevený domček tzv. mobilný dom so 48 m2 obytnou plochou a 28 m2 terasou. Domček má 2 spálne, kuchyňu spojenú s obývačkou, kúpeľňu so sprchovacím kútom a toaletou. Obývačka má výstup cez sklenené posuvné dvere na priestrannú terasu. Domček má zavedené inžinierske siete (elektrina, vodovod), pitná voda je zabezpečená zo studne. Domček je vybavený klimatizáciou, kúrenie je zabezpečené tepelným čerpadlom s infrapanelmi. Odpadová voda je riešená septikom. Do ceny domčeka ja zahrnutá aj hodnota kuchynskej linky s elektrickými spotrebičmi a parková úprava pozemku. Domček môže slúžiť aj na celoročné bývanie. Na predaj sú 2 samostatné chaty s pozemkami v spomenutej veľkosti. Lokalita, v ktorej sa chaty nachádza ponúka zaujímavé možnosti rôznych turistických, cyklistických a relaxačných aktivít, rieka Dunaj poskytuje veľa možností na vodné športy. V 6 km blízkosti lokality sa nachádza termálne kúpalisko a vychýrený Wellness Hotel Patince. Podrobnejšie informácie poskytneme na tel. čísle alebo mailovej adrese zsitvova@ . V KÚPNEJ CENE SÚ UŽ ZAHRNUTÉ PRÁVNE A ADMINISTRATÍVNE SLUŽBY A POPLATKY SPOJENÉ S PREDAJOM NEHNUTEĽNOSTI. SB REALITY zabezpečuje klientsky servis, ktorý zahŕňa všetky úkony spojené s predajom, kúpou, prenájmom nehnuteľností, ako aj právne a hypotekárne poradenstvo. Realitná kancelária SB REALITY, s.r.o. je overený člen ZRKS (Združenie Realitných Kancelárií Slovenska). --- SB REALITY s.r.o. - Kancelária KOMÁRNO Palatínova 39 Komárno 945 01 Cena 79 000 € vrátane všetkých poplatkov
Rekreačnú chatu v chatovej oblasti v obci Jahodná pri DS
Ponúkam na predaj rekreačnú chatu v chatovej oblasti v obci Jahodná pri Dunajskej Strede, priamo pri Malom Dunaji. Ide o časť dvojdomu - 1izbovú murovanej chatu, ktorá je podpivničená a má rovnú strechu. Dispozícia rekreačnej chaty: vstupná predsieň, samostatná kuchyňa riešená na mieru so zabudovanými spotrebičmi a priestranná obývacia časť domu, kde nájdeme aj elektrický krb, ktorý sa využíva na kúrenie, krásna zrekonštruovaná kúpeľňa riešená so sprchovacím kútom spolu s toaletou. Rozlohou rekreačnej chaty je 40m2 a je možnosťou dostavby až do 110 m2. Pod celou rekreačnou chatou sa nachádza pivnica a s prednej časti domu je garáž kde je umiestnená studňa na vodu. Pozemok je oplotený, prístupová cesta je asfaltová. Murovaná chata bola zrekonštruovaná v roku 2019 okrem vonkajšieho zateplenia. V blízkosti sa nachádza reštaurácia Alba Régia a koniec záhrady končí na brehu rieky Malý Dunaj. Vzdialenosť od Dunajskej Stredy 12 km a od Bratislavy asi 50 km. Celková výmera pozemku je 350 m2. Na pozemku nájdeme útulný drevený altánok a stojisko na ohnisko. Dom je napojený na elektrinu, žumpu a má vlastnú nezávadnú studňu. Rekreačnú chatu je možné celoročne obývať. Cena: 155 000,- eur prípadne dohoda možná. Nehnuteľnosť je možné financovať prostredníctvom úveru. Poskytujeme sprostredkovanie najvýhodnejšieho úveru našim úverovým špecialistom. prípade záujmu volajte , alebo pošlite e-mail na : mgr.evasarkoziova@ Hľadáme pre našich klientov garzónky, 1 izbové, 2 izbové, 3 izbové, 4 izbové byty v celej Bratislave. Neváhajte a ponúknite! Ďakujename za Vašu dôveru. Stačí prezvoniť. .
Ponúkame na predaj rekreačnú chatu v obci Moča
Ponúkame Vám na predaj peknú rekreačnú chatu - domček v blízkosti rieky Dunaj vo vyhľadávanej chatovej oblasti. Chata sa nachádza na pozemku o rozlohe 290 m2. Novostavba postavená na pozemku - drevodom má rozmery 12 x 4 m. Okrem obytnej plochy 48 m2 k nemu patrí tiež drevená terasa, ktorá má rozmer 28 m2. Dispozícia interiéru: veľká slnečná kuchyňa spojená s obývacou izbou posuvnými dverami vedúcimi na peknú terasu,2 samostatné izby (spálne), kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou. Okná a dvere: plastové, Strecha: plochá plechová Inžinierske siete: elektr. vedenie 230 V/ 380 V, voda z vlastnej studne, vlastná žumpa. Vykurovanie objektu zabezpečujú infrapanely a klimatizácia spojená s tepelným čerpadlom. Domček sa predáva aj s kuchynskou linkou, s elektrickou rúrou a varnou doskou značky Whirlpool. V cene ponúkanej nehnuteľnosti je zahrnutá aj výsadba trávnika - zatrávnenie celého pozemku. Možnosť celoročného bývania. Turisticky zaujímavá lokalita: blízkosť rieky Dunaj, medzinárodnej cyklotrasy. Blízkosť historického mesta Komárna a komárňanskej pevnosti (20 km), kúpaliska Patince (6 km), štúrovského kúpaliska Vadaš a Ostrihomskej katedrály (29 km) Ak hľadáte pekný domček s možnosťou celoročného bývania vo vyhľadávanej rekreačnej lokalite neváhajte nás kontaktovať na tel. čísle: Cena: 79 000 € Na predaj sú aj dve identické chatky s pozemkami o rozlohe 290 m2 a 280 m2 Cena je vrátane provízie a sú v nej zahrnuté všetky poplatky týkajúce sa predaja alebo kúpy nehnuteľnosti. Vybavíme Vám financovanie ku kúpe vami vybranej nehnuteľnosti, zabezpečíme potrebnú zmluvnú dokumentáciu (advokát alebo notár) a prepis energií. Odbremeníme Vás od všetkých vybavovačiek. Zodpovedáme za bezpečný a bezproblémový prevod vlastníckych práv. - poskytujeme komplexný realitný servis, - preverujeme nehnuteľnosti po právnej stránke, - stavebné povolenia, legalizácia stavieb, - potvrdenie trhovej ceny pre dedičské konanie.
Predaj, chalupa Moča - EXKLUZÍVNE HALO REALITY
Ponúkame Vám na predaj viničný dom v krásnom tichom prostredí, v blízkosti rieky Dunaj, v obci Moča. Dom sa nachádza na 40 árovom pozemku medzi ďalšími viničnými domami a je podpivničený. Pred vstupom do chaty je terasa s výhľadom na prednú časť záhrady a smerujúcim na rieku Dunaj. Chata dispozične pozostáva z kuchyne prepojenej s jedálenskou časťou, ktorá je oddelená od malej izbičky a samostatného sprchového kúta. Chata bola postavená v roku 2003 z pálených tehál. Podlaha je betónová a pokrytá dlaždicami, dvere a okná sú drevené. Steny interiéru sú pokryté dreveným obkladom. Kúrenie je riešené kachľami na tuhé palivo. Do domu je zavedená elektrina a voda a na pozemku je žumpa. V podzemnom podlaží je pivnica, kde sú umiestnené nerezové nádrže na víno, lis na hrozno a ostatné vinárske potreby ktoré sú tiež súčasťou predaja spolu nábytkom v chate. Na pozemku je vinica a pekné päťročné orechové stromy. V zadnej časti pozemku je vedľajšia budova, ktorú sa dá využiť na rôzne účely má tiež tehlovú konštrukciu. Príjazdová, čiastočne asfaltová a spevnená komunikácia umožňuje dostupnosť k nehnuteľnosti, ako aj parkovanie priamo pred ňou aj na konci pozemku. Centrum obce je vzdialené len 1 km, kde nájsť úplnú občiansku vybavenosť. Krásne pláže Dunaja sú vzdialené cca 1000 m, ako aj medzinárodná cyklotrasa Eurovelo 6. Obec Moča sa nachádza vo vinohradníckej oblasti a leží medzi Štúrovom a Komárnom kde sú termálne kúpaliská. Nehnuteľnosť je v osobnom vlastníctve, bez tiarch a kúpou ihneď voľná. Na Vaše ďalšie prípadné otázky Vám radi odpovieme pri osobnom stretnutí. Energetická trieda G. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: KN-61604 Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH - nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti - poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými profesionálnymi maklérmi - vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a pôdorys nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami - na našom webe nájdete už viac ako 3000 referencií našich spokojných klientov - naše služby neustále zdokonaľujeme / zaujíma nás Váš názor -----------------------------------------------------------------------------
Predaj, chalupa Moča - EXKLUZÍVNE HALO REALITY
Ponúkame Vám na predaj viničný dom v krásnom tichom prostredí, v blízkosti rieky Dunaj, v obci Moča. Dom sa nachádza na 42 árovom pozemku medzi ďalšími viničnými domami a je podpivničený. Pred vstupom do chaty je terasa s výhľadom na prednú časť záhrady a smerujúcim na rieku Dunaj. Chata dispozične pozostáva z kuchyne prepojenej s jedálenskou časťou, ktorá je oddelená od malej izbičky a samostatného sprchového kúta. Chata bola postavená v roku 2003 z pálených tehál. Podlaha je betónová a pokrytá dlaždicami, dvere a okná sú drevené. Steny interiéru sú pokryté dreveným obkladom. Kúrenie je riešené kachľami na tuhé palivo. Do domu je zavedená elektrina a voda a na pozemku je žumpa. V podzemnom podlaží je pivnica, kde sú umiestnené nerezové nádrže na víno, lis na hrozno a ostatné vinárske potreby ktoré sú tiež súčasťou predaja spolu nábytkom v chate. Na pozemku je vinica a pekné päťročné orechové stromy. Príjazdová, čiastočne asfaltová a spevnená komunikácia umožňuje dostupnosť k nehnuteľnosti, ako aj parkovanie priamo pred ňou aj na konci pozemku. Centrum obce je vzdialené len 1 km, kde nájsť úplnú občiansku vybavenosť. Krásne pláže Dunaja sú vzdialené cca 1000 m, ako aj medzinárodná cyklotrasa Eurovelo 6. Obec Moča sa nachádza vo vinohradníckej oblasti a leží medzi Štúrovom a Komárnom kde sú termálne kúpaliská. Nehnuteľnosť je v osobnom vlastníctve, bez tiarch a kúpou ihneď voľná. Na Vaše ďalšie prípadné otázky Vám radi odpovieme pri osobnom stretnutí. Energetická trieda G. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: KN-61604 Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH - nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti - poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými profesionálnymi maklérmi - vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a pôdorys nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami - na našom webe nájdete už viac ako 3000 referencií našich spokojných klientov - naše služby neustále zdokonaľujeme / zaujíma nás Váš názor ----------------------------------------------------------------------------- Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍ