inzercia, predaj, predám, bazár

Ponúkame na prenájom kancelárie, Žilina, Vlčince.

Kategória: Ostatné

Ponúkame na prenájom nové kancelárie, s rozlohou od 10 m2- 84m2, Žilina. Možnosť prenajať komplet poschodie pripadne ho rozdeliť na krídla. Ku kanceláriám je vlastný vchod, 2x výťah, schodisko, sociálne zariadenia, kuchynky, zasadačky. Kancelárie majú plastové okná, časť po kompletnej rekonštrukcii a časť vhodná na prerábku a zariadenie podľa potreby. Majiteľ ponúka upraviť priestor podľa požiadavky klienta. Možnosť pripojenia na internet (vysokorýchlostný, optika 10€/1mesiac.Kancelárie sú prázdne bez nábytku. Vhodne aj pre tanečnú školu alebo kozmetický, masážny salón a podobne.
Výhodná poloha – dobrá dopravná dostupnosť, autobusová zastávka - priestor v blízkosti lesoparku.

Cena za m2 v RK, ale pohybuje sa cca od 5€ - 8€ podľa veľkosti kancelárie + 1x depozit + 1x provízia za kompletný právny a finančný servis RK.
Viac informácii Vám radi poskytneme na osobnom stretnutí.
Ponúkame na prenájom kancelárie, Žilina, Vlčince.
Podobné inzeráty
Ponúkame na prenájom kancelárie, Žilina, Vlčince.
N010-28-MOPR Ponúkame na prenájom nové kancelárie, s rozlohou od 10 m2- 84m2, Žilina. Možnosť prenajať komplet poschodie, prípadne ho rozdeliť na krídla. Ku kanceláriám je vlastný vchod, 2x výťah, schodisko, sociálne zariadenia, kuchynky, zasadačky. Kancelárie majú plastové okná, časť po kompletnej rekonštrukcii a časť vhodná na prerábku a zariadenie podľa potreby. Majiteľ ponúka upraviť priestor podľa požiadavky klienta. Možnosť pripojenia na internet (vysokorýchlostný, optika 10€/1mesiac.Kancelárie sú prázdne bez nábytku. Vhodne aj pre tanečnú školu alebo kozmetický, masážny salón a podobne. Výhodná poloha – dobrá dopravná dostupnosť, autobusová zastávka - priestor v blízkosti lesoparku. Cena za m2 v RK, ale pohybuje sa cca od 5€ - 8€ podľa veľkosti kancelárie + 1x depozit + 1x provízia za kompletný právny a finančný servis RK. Viac informácii Vám radi poskytneme na osobnom stretnutí.
Ponúkame na prenájom kancelárie, Žilina, Vlčince.(N010-28-MO
N010-28-MOPR Ponúkame na prenájom nové kancelárie, s rozlohou od 10 m2- 84m2, Žilina. Možnosť prenajať komplet poschodie, prípadne ho rozdeliť na krídla. Ku kanceláriám je vlastný vchod, 2x výťah, schodisko, sociálne zariadenia, kuchynky, zasadačky. Kancelárie majú plastové okná, časť po kompletnej rekonštrukcii a časť vhodná na prerábku a zariadenie podľa potreby. Majiteľ ponúka upraviť priestor podľa požiadavky klienta. Možnosť pripojenia na internet (vysokorýchlostný, optika 10€/1mesiac.Kancelárie sú prázdne bez nábytku. Vhodne aj pre tanečnú školu alebo kozmetický, masážny salón a podobne. Výhodná poloha – dobrá dopravná dostupnosť, autobusová zastávka - priestor v blízkosti lesoparku. Cena za m2 v RK, ale pohybuje sa cca od 5€ - 8€ podľa veľkosti kancelárie + 1x depozit + 1x provízia za kompletný právny a finančný servis RK. Viac informácii Vám radi poskytneme na osobnom stretnutí.
Prenájom kancelárie, Žilina - Závodie, Cena: 10€/m2 be
Ponúkame Vám na prenájom kancelárie o výmere  od 13 m2 až 1120 m2 v obci Žilina, lokalita Závodie. Ponúkame Vám na prenájom klimatizovaný štýlový pracovný priestor o rôznej výmere  v rekonštruovanej budove v administratívno-obchodnej časti mesta Žilina s vynikajúcou dopravnou dostupnosťou a bezproblémovým parkovaním.  Na prízemí sú k dispozícii kancelárske priestory o výmere 415 m2 , ktoré je možné stavebne upraviť podľa požiadaviek na mešie priestory alebo pre jedného nájomníka. Na 1. poschodí sú na prenájom taktiež k dispozícii kancelárske priestory. Môžete si prenajať jednu alebo niekoľko z 16 presvetlených kancelárií, miestnosti sa dajú navzájom prepojiť. Vo výškovej budove na 7.poschodí máme pripravený priestor 290 m2 so zariadením a vybavením s nárokmi pre IT spoločnosti.  V spoločných priestoroch budovy s nadštandardným vybavením sú k dispozícii: - dámske a pánske toalety; - kuchynka s linkou; - Kúpelňa so sprchou; Cena za prenájom zahŕňa: - prenájom vybraného kancelárskeho priestoru; - využívanie spoločných priestorov; - parkovacie miesta 130 ks - 24-hodinová strážna služba; - elektronický vstup do budovy; - upratovanie spoločných priestorov. Cena: 10,00 €/m2 bez DPH - prenájom priestorov   2,30 €/m2 bez DPH - servisný poplatok, upratovanie, strážna služba, vrátnik   2,70 €/m2 bez DPH - energie, internet 25,00 €/ks  bez DPH - Parkovacie miesto Ďalšie technické špecifikácie : - Všetky priestory klimatizované modernými klimatizáciami DAIKIN - Zálohovanie vybraných zásuviek centrálnym batériovým systémom - Zálohovanie napájania dieselagregátom - Veľká kuchynka na každom poschodí - Všetky poschodia chránené kamerovým systémom a EPS - Non-stop recepcia - Kontrolovaný prístup digitálnym vrátnikom z každej kancelárie - Vstup do budovy a na parkovisko čítačkou čipových kariet - Možnosť využitia zasadacej miestností - Moderné priestory sú po rekonštrukcii - Celkový počet parkovacích miest pre návštevy – cca 12 - Výhodná poloha – dobrá dopravná dostupnosť, autobusová zastávka, vlaková zastávka Nájdete na stránke pod ID ZA013370. Call centrum tel: 0910 86 11 86.
Prenájom kancelárie, Žilina - Závodie, Cena: od 10€/m2
Ponúkame Vám na prenájom kancelárie o výmere  od 13 m2 až 830 m2 v obci Žilina, lokalita Závodie. Ponúkame Vám na prenájom klimatizovaný štýlový pracovný priestor o rôznej výmere  v rekonštruovanej budove v administratívno-obchodnej časti mesta Žilina s vynikajúcou dopravnou dostupnosťou a bezproblémovým parkovaním.  Na prízemí sú k dispozícii kancelárske priestory o výmere 415 m2 , ktoré je možné stavebne upraviť podľa požiadaviek na mešie priestory alebo pre jedného nájomníka. Na 1. poschodí sú na prenájom taktiež k dispozícii kancelárske priestory. Môžete si prenajať jednu alebo niekoľko z 16 presvetlených kancelárií, miestnosti sa dajú navzájom prepojiť. V spoločných priestoroch budovy s nadštandardným vybavením sú k dispozícii: - dámske a pánske toalety; - kuchynka s linkou; - Kúpelňa so sprchou; Prenájom zahŕňa: - prenájom vybraného kancelárskeho priestoru; - využívanie spoločných priestorov; - parkovacie miesta 130 ks - 24-hodinová strážna služba; - elektronický vstup do budovy; - upratovanie spoločných priestorov. Cena: 10,00 €/m2 bez DPH - prenájom priestorov   2,30 €/m2 bez DPH - servisný poplatok, upratovanie, strážna služba, vrátnik   2,70 €/m2 bez DPH - energie, internet 25,00 €/ks  bez DPH - Parkovacie miesto Ďalšie technické špecifikácie : - Všetky priestory klimatizované modernými klimatizáciami DAIKIN - Zálohovanie vybraných zásuviek centrálnym batériovým systémom - Zálohovanie napájania dieselagregátom - Veľká kuchynka na každom poschodí - Všetky poschodia chránené kamerovým systémom a EPS - Non-stop recepcia - Kontrolovaný prístup digitálnym vrátnikom z každej kancelárie - Vstup do budovy a na parkovisko čítačkou čipových kariet - Možnosť využitia zasadacej miestností - Moderné priestory sú po rekonštrukcii - Celkový počet parkovacích miest pre návštevy – cca 12 - Výhodná poloha – dobrá dopravná dostupnosť, autobusová zastávka, vlaková zastávka Nájdete na stránke pod ID ZA013483. Call centrum tel: 0910 86 11 86.
Prenájom kancelárie, Žilina - Závodie, Cena: info v RK
Ponúkame Vám na prenájom kancelárie o výmere  od 13 m2 až 830 m2 v obci Žilina, lokalita Závodie. Ponúkame Vám na prenájom klimatizovaný štýlový pracovný priestor o rôznej výmere  v rekonštruovanej budove v administratívno-obchodnej časti mesta Žilina s vynikajúcou dopravnou dostupnosťou a bezproblémovým parkovaním.  Na prízemí sú k dispozícii kancelárske priestory o výmere 415 m2 , ktoré je možné stavebne upraviť podľa požiadaviek na mešie priestory alebo pre jedného nájomníka. Na 1. poschodí sú na prenájom taktiež k dispozícii kancelárske priestory. Môžete si prenajať jednu alebo niekoľko z 16 presvetlených kancelárií, miestnosti sa dajú navzájom prepojiť. V spoločných priestoroch budovy s nadštandardným vybavením sú k dispozícii: - dámske a pánske toalety; - kuchynka s linkou; - Kúpelňa so sprchou; Prenájom zahŕňa: - prenájom vybraného kancelárskeho priestoru; - využívanie spoločných priestorov; - parkovacie miesta 130 ks - 24-hodinová strážna služba; - elektronický vstup do budovy; - upratovanie spoločných priestorov. Cena: 11,00 €/m2 bez DPH - prenájom priestorov   2,30 €/m2 bez DPH - servisný poplatok, upratovanie, strážna služba, vrátnik   2,70 €/m2 bez DPH - energie, internet 25,00 €/ks  bez DPH - Parkovacie miesto Ďalšie technické špecifikácie : - Všetky priestory klimatizované modernými klimatizáciami DAIKIN - Zálohovanie vybraných zásuviek centrálnym batériovým systémom - Zálohovanie napájania dieselagregátom - Veľká kuchynka na každom poschodí - Všetky poschodia chránené kamerovým systémom a EPS - Non-stop recepcia - Kontrolovaný prístup digitálnym vrátnikom z každej kancelárie - Vstup do budovy a na parkovisko čítačkou čipových kariet - Možnosť využitia zasadacej miestností - Moderné priestory sú po rekonštrukcii - Celkový počet parkovacích miest pre návštevy – cca 12 - Výhodná poloha – dobrá dopravná dostupnosť, autobusová zastávka, vlaková zastávka Nájdete na stránke pod ID ZA013483. Call centrum tel: 0910 86 11 86.
Prenájom kancelárie, Žilina - Závodie, Cena: 11€/m2
Ponúkame Vám na prenájom kancelárie o výmere  od 13 m2 až 830 m2 v obci Žilina, lokalita Závodie. Ponúkame Vám na prenájom klimatizovaný štýlový pracovný priestor o rôznej výmere  v rekonštruovanej budove v administratívno-obchodnej časti mesta Žilina s vynikajúcou dopravnou dostupnosťou a bezproblémovým parkovaním.  Na prízemí sú k dispozícii kancelárske priestory o výmere 415 m2 , ktoré je možné stavebne upraviť podľa požiadaviek na mešie priestory alebo pre jedného nájomníka. Na 1. poschodí sú na prenájom taktiež k dispozícii kancelárske priestory. Môžete si prenajať jednu alebo niekoľko z 16 presvetlených kancelárií, miestnosti sa dajú navzájom prepojiť. V spoločných priestoroch budovy s nadštandardným vybavením sú k dispozícii: - dámske a pánske toalety; - kuchynka s linkou; - Kúpelňa so sprchou; Prenájom zahŕňa: - prenájom vybraného kancelárskeho priestoru; - využívanie spoločných priestorov; - parkovacie miesta 130 ks - 24-hodinová strážna služba; - elektronický vstup do budovy; - upratovanie spoločných priestorov. Cena: 11,00 €/m2 bez DPH - prenájom priestorov   2,30 €/m2 bez DPH - servisný poplatok, upratovanie, strážna služba, vrátnik   3,50 €/m2 bez DPH - energie, internet 25,00 €/ks  bez DPH - Parkovacie miesto Ďalšie technické špecifikácie : - Všetky priestory klimatizované modernými klimatizáciami DAIKIN - Zálohovanie vybraných zásuviek centrálnym batériovým systémom - Zálohovanie napájania dieselagregátom - Veľká kuchynka na každom poschodí - Všetky poschodia chránené kamerovým systémom a EPS - Non-stop recepcia - Kontrolovaný prístup digitálnym vrátnikom z každej kancelárie - Vstup do budovy a na parkovisko čítačkou čipových kariet - Možnosť využitia zasadacej miestností - Moderné priestory sú po rekonštrukcii - Celkový počet parkovacích miest pre návštevy – cca 12 - Výhodná poloha – dobrá dopravná dostupnosť, autobusová zastávka, vlaková zastávka Nájdete na stránke pod ID ZA013483. Call centrum tel: 0910 86 11 86.