inzercia, predaj, predám, bazár

Ponúkame prácu do drevospracujucej prevádzky

Kategória: Priemysel a výroba

Hľadáme pomocných robotníkov na odoberanie reziva a pilcikov na uhlovu pílu
Ponúkame prácu do drevospracujucej prevádzky
Podobné inzeráty
Obsluha drevospracujúcej linky
Hľadáme pracovníka na obsluhu drevospracujúcej linky. Nástup možný ihneď na TPP. Hľadáme zodpovedného, spoľahlivého, dochvíľneho pracovníka. Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať emailom alebo telefonicky.
Obsluha drevospracujúcej linky
Hľadáme pracovníka na obsluhu drevospracujúcej linky. Nástup možný ihneď na TPP. Hľadáme zodpovedného, spoľahlivého, dochvíľneho pracovníka. Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať emailom alebo telefonicky.
24x PLC programator S7,Rockwell AB,Beckoff,Schneider
Projekt 1 GE-UK Uvedenie do prevadzky TOP CNC modulov 5axis Získate riadiacu techniku našich montážnych systémov na výrobu elektrického pohonu a batérií (rotor, akumulátor...) automatizačne riešenia ,testy a optimalizacia softvéru na virtuálne,skutočny stroj pri uvedení do prevádzky a odovzdáte plne funkčný montážny systém koncovému zákazníkovi Nakonfigurujete ovládače, HMI, zbernicové systémy a rozhrania do najmodernejších podsystémov a prispejete k vývoju a ďalšiemu vývoju riadiacej techniky a riadiacich technológií na mieste u našich zákazníkov. zvládnuť výzvy riadiacej technológie a uviesť automatizačné riešenia do prevádzky programovania PLC (najlepšie Siemens TIA) atd Súdržnosť, tímová práca, pracovného času spolu s kolegami priamo u našich zákazníkov plynule hovorit anglicky a nemecky sa dohovorit Projekt 2 Podrobnosti: · POLOHA: Nemecko (viaceré miesta) · TRVANIE: 6-12 mesiacov · ŠTART: ASAP Požadované zručnosti: · Skúsenosti s programovaním a spúšťaním PLC/DCS v Siemens a iných softvérových prostrediach. · Skúsenosti s projektmi farmaceutických, potravinárskych a nápojov, batérií, automobilového priemyslu a elektrární · Nemecky a/alebo anglicky hovoriaci. Byť zapojený do programovania PLC pre viacero automatizačných balíkov a schopnosť uviesť do prevádzky zariadenia Projekt 3 Nemecko PLC DEVELOPER – 10 MESIACOV – HYBRID Automatizačny inžinier Zodpovednosti - Prevezmite zodpovednosť za programovanie riešení automatizácie strojov - Vývoj operačných štruktúr HMI - Uvedenie do prevádzky a optimalizácia testovania vo vlastnej réžii a u zákazníkov - Príprava dokumentácie Požiadavky - Silná znalosť programovania PLC TIA Portal a SPS - Skúsenosti s projektovaním, programovaním a uvádzaním PLC strojov do prevádzky - Pochopenie funkčnej PLC struktury Projekt c4 Zodpovednosti kľúčových pozícií: •Inštalácie novej linky pomocou PLC Rockwell. Uvedenie do prevádzky a inštalácia. Zručnosti, schopnosti a požiadavky na vzdelanie: • odbor automatizácia, informatika, elektrotechnika alebo príbuzný odbor. • Dobré skúsenosti s prácou s automatizovanými riadiacimi systémami. • Dobré skúsenosti s Allen Bradley ControlLogix 5000, Allen Bradley Guard Logix, Siemens PLC (portál S7 alebo TIA), Pilz Safety PLC a Wonderware Intouch/Archestra, FactoryTalk View HMI softvér. projekt 5 Hľadame skúseného C++ vývojára s grafickým zázemím do svojho tímu,Berlín ponúkame 100% prácu na diaľku vývoj TOP CAD softvér Projekt 6 programátor PLC · POLOHA: Oblasť Greater Freiburg · TRVANIE: 3-6 mesiacov (možné predĺženie) · ŠTART: ASAP Požadované zručnosti: · Skúsenosti s programovaním PLC a uvádzaním do prevádzky v softvérových prostrediach Beckhoff a Schneider. · Skúsenosti vo farmaceutických projektoch výhodou. · Nemecky a/alebo anglicky hovoriaci. programovanie PLC automatizačných pro
Ponúkam Prácu
Ponúkam prácu v drevospracujúcej firme (píla) Jedna sa o pracu s rezivom (ukladanie a triedenie stolarského reziva) Uprednostňujem ľudí so zmyslom pre samostatnosť a spoľahlivosť. Jedná sa o dlhldobú spoluprácu.
Pozrite si výrobu skôr ako nastúpite Práca v automobilke
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti: Ponúkame prácu na TPP v automobilke v blízkosti Závodia - doprava zabezpečená zadarmo firemným autobusom na každú zmenu aj z každej zmeny. Ľahká dostupnosť z centra peši, na bicykli, MHD (27, 29, 31), ale aj autom. Práca je na pozíciu Operátora, ale v prípade, že máte platný preukaz VZV alebo zváračský, vieme ponúknuť aj tieto pozície. - práca vo výrobe, nenáročná obsluha automatu, pracuje sa za linkou, nie za pásom - vo výrobe sú rôzne pozície - obsluha robotizovaného pracoviska - len nakladáte a vykladáte menšie kusy plechov - vizuálna kontrola kvality vyrobených dielov - prísun a odsun materiálov k strojom - kontrola kvality a kvantity vyrábaných výrobkov - trojzmenná prevádzka - zmeny sa striedajú po týždni Mzdové podmienky - TPP: + Základná mzda je 5,49€ brutto/hod (mzda sa skladá zo základu 4,89€ + príplatok za prácu v hale 0,60 € brutto/hod - tento príplatok je za každú jednu odpracovanú zmenu) + 29,00 € za prácu v sobotu/nedeľu - nariadená podnikom, + do 70,20 € mesačný bonus + nočný príplatok, + príplatok za prácu nadčas 25 % z priemerného zárobku/pracovný deň, + príplatok za prácu nadčas 50% z priemerného zárobku/víkend, + covid príplatok za prácu nadčas, + 4,50 € stravný lístok/nočná zmena, + obed pre zamestnanca - ranná a poobedná zmena - na výber cca 15 rôznych jedál (1,57 € si platí zamestnanec), + letný bonus (vypláca sa v júni), + zimný bonus (vypláca sa v decembri), + možnosť TÝŽDENNÝCH ZÁLOH, + preplatenie lekárskej prehliadky, + pracovné oblečenie. Nástup možný od ihneď. PONUKA JE BEZ UBYTOVANIA V prípade záujmu nás kontaktujte na alebo na . Môžete nás kontaktovať aj mailom fourmis4@ alebo na Facebooku si vyhľadajte stránku "Fourmis" a pošlite nám správu tam. Zamestnanecké výhody, benefity: Možnosť týždenných záloh. Pravidelná koordinácia. Doprava z autobusovej stanice.
Operátor výroby Žilina - možnosť vyplácania týždenne
Ponúkame prácu v Žiline - Operátor výroby Náplň práce, informácie o pracovnom mieste: - Jednoduché a nenáročné montážne a manuálne práce na výrobnej linke - Práca s náradím, obsluha manipulátorov a zariadení - Manipulácia s materiálom - Trojzmenná prevádzka Všeobecne požadované znalosti: - Manuálna zručnosť - Časová flexibilita (práca na 3 zmeny) - Samostatnosť a zodpovednosť Ponúkaný plat : 950€ + príplatky a bonusy = PRIÍPLATKY: za prácu v noci, prácu nadčas, prácu vo sviatok, prácu v sobotu, za prácu v nedeľu. PRÉMIE, BONUSY A ODMENY - MESAČNÉ:- výkonnostná prémia: od 0 do 80 EUR brutto, dochádzková prémia: od 0 do 70 EUR brutto, 13. mzda: 55 % zo základnej mzdy, 14. mzda: 55 % zo základnej mzdy V prípade záujmu pošlite svoj životopis na e-mail: personalne@ alebo volajte na telefónne číslo: