inzercia, predaj, predám, bazár

Ponúkame upratovacie služby TipTop cleaning

Kategória: Upratovanie

Naša ponuka služieb zahŕňa aj upratovacie práce, resp. čistiace a upratovacie služby v Trenčíne a okolí. Ako upratovacia služba kladieme maximálny dôraz na kvalitu, spoľahlivosť a korektný prístup a zároveň je u nás spokojnosť každého zákazníka na prvom mieste. Upratovacie práce, resp. upratovanie v Trenčíne a okolí, ale aj kdekoľvek inde musí byť vykonané dôsledne. Preto pri záujme o upratovaciu službu nás neváhajte kontaktovať.

Ponúkame:
Upratovanie bytov, domov, kancelárií, nebytových priestorov, priestorov po rekonštrukcii.


Cenník služieb TipTop cleaning.

Ceny sú orientačné, presná cenová ponuka pri osobnej prehliadke.
Ceny sa môžu líšiť a to od stavu bytu, domu a jeho celkového znečistenia.
Iná cena je za upratovanie bytu, domu po prerábke a iná kde je udržiavanie bežnej čistoty.

Cenník upratovania: 1 - izbový byt - 30 €
2 - izbový byt - 50 €
3 - izbový byt - 70 €
4 - izbový byt - 80 €
5 - izbový byt - 90 €

Rodinný dom cca do 150m² - 100 €
Rodinný dom cca do 250m² - 160 €

Upratovanie kancelárií, nebytových priestorov: cena dohodou

Popis upratovania:

- vysávanie kobercov a podláh
- umývanie podláh
- čistenie kúpeľne a WC, celková sanita
- utieranie prachu
- umývanie spotrebičov

Pri záujme je možnosť aj jednorazového upratovania, kde bude cena upresnená pri obhliadke.

Taktiež máme pre Vás v ponuke aj detailné upratovanie, cenová ponuka pri obhliadke.

CENA PRÁCE : 10 € PAUŠÁL

DOPRAVA OSOBNE VOZIDLO MIMO MESTA A SPÄŤ: 0,50 € km
Ponúkame upratovacie služby TipTop cleaning
Podobné inzeráty
UPRATOVACIE SLUŽBY
✅ Upratovacie služby ✅ Upratovacie služby, čistenie, facility. KOMPLEXNÉ UPRATOVACIE SLUŽBY - byty, kancelárie, rodinné domy, firmy, chaty, zdravotné zariadena -umývanie okien -tepovanie -prenájom tepovača Jednorazové alebo pravidelné upratovanie. UPRATOVANIE MARTIN UPRATOVANIE ŽILINA UPRATOVANIE PRIEVIDZA UPRATOVANIE RUŽOMBEROK V prípade záujmu nás kontaktujte na telefónnom čísle: WWW.
Ponúkam tepovanie sedačiek, kobercov, stoličiek, áut a pod.
SK Ponúkam tepovanie sedačiek, kobercov, stoličiek, áut a pod. Čistiace služby ponúkam v lokalite Bratislava a okolie. Používam Profi tepovač ako aj originálny čistiaci prípravok značky Kärcher. Tepovacie stroje Kärcher sú výkonné a šikovné extraktory, ktoré vyčistia všetky textilné povrchy a uvoľnia a odstránia špinu v jednom pracovnom kroku. So silnými sacími turbínami pre nedosiahnuteľne nízku zvyškovú vlhkosť. Sú vybavené komplexným príslušenstvom na všestranné využitie pre dosiahnutie najlepšieho výsledku. Pokiaľ nemáte čas počas pracovného týždňa, u nás to nie je problém, radi Vám pomôžeme aj počas víkendu a to BEZ PRÍPLATKU. Cenník tepovania: sedačka - 6EUR/miesto koberec - 1.2EUR/m2 stoličky - 4EUR/ks kreslá - 7EUR/ks taburetky - 4EUR/ks vankúše - 4EUR/ks matrace - 9EUR/ks ostatné - dohodou Tepovanie auta: predné a zadné sedačky - 23EUR koberec, koberčeky a kufor - 23EUR čalúnenie dverí a strop - 19EUR čistenie plastov - 19EUR komplet auto - 59EUR ostatné - dohodou Cenník je platný pre bežné znečistenie, pri vačšom znečistení príplatok podľa úrovne znečistenia. Doprava: v ramci BA - 5EUR mimo BA - 0.4EUR/km Minimálna cena objednávky je 25EUR. EN We offer cleaning services for your flats, houses and offices also cleaning with extractors all fabric materials on sofas, chairs, car seats, mattress, carpets etc. We use only Karcher machines to assure the best cleaning result. Viac informacii na stranke/More details:
Prenájom tepovačov KARCHER,tepovacie a upratovacie služby .
Ponúkame Vám prenájom tepovačov a párnych čističov KARCHER, prenájom profesionálnych čistiacích rohoží LINDSTROM. Prenájom tepovačov KARCHER na 24 hod za 25 e.Vrátna záloha je 100 e.Prenájom párneho čističa KARCHER na 24 hod je 15 e.Vrátna záloha je 50 e.Prenájom profesionálnych čistiacích rohoží LINDSTROM je podľa veľkosti rohoží. Takéto rohože sa nachádzajú aj pri vstupe do nákupných obchodných centier (Kaufland, Lidl, Tesco a iné).Sú vhodné aj do rodinných domov,bytov, reštaurácií, hotelov, kancelárií, kostolov, benziniek, chát a inde. Ďalej ponúkame tepovacie a upratovacie služby. Tepovanie sedačiek, kobercov, postelí, matracov, stoličiek, taburetiek, rohových lavíc, áut, kamiónov, autobusov, dodávok, vlakových vozňov a iné. Upratovanie rodinných domov, bytov, reštaurácií, hotelov, kancelárií, novostavieb, chát a iné. Ďalej ponúkame profesionálne strojové čistenie kobercov lepených veľkometrážnych a voľne položených kobercov. Ponúkame aj strojové čistenie tvrdých dlažobných plôch. Tieto služby vykonávame v lokalitách SABINOV, STARÁ ĽUBOVŇA, PREŠOV, BARDEJOV, VRANOV nad Topľou, KOŠICE ako aj v iných lokalitách podľa požiadaviek zákazníka. Tieto služby vykonávame aj cez víkend SO-NE po predošlej dohode. Tieto služby vykonávame 13 rokov.Bližšie informácie ,ktoré Vás budú zaujímať radi poskytneme na telefóne .
Upratovacie služby, Bratislava a okolie
Ponúkame profesionálne upratovacie služby v Bratislave a jeho okolí a v Rakúsku. Upratujeme: -byty, domy -pravidelné upratovanie -kancelárie -prevádzky -showroomy pre Viac info nás kontaktujte info@
Tepovacie a upratovacie služby
Tepovacie a upratovacie služby ????????✨ Dezinfekcia,čistenie parou,impregnacia kože. ????️????️????️????️????️????️????️????️????️????️????️????️????️????️????️ Špinavá sedačka, okná, prach, neumyté podlahy?Vytepovať a vyčistiť auto?Nechce sa Vám do toho? Nechajte to na nás ???? ???????????????????????????????????????????????????????? PONÚKAME TEPOVACIE A UPRATOVACIE SLUŽBY. Prečo si nás vybrať? ✅ profesionalita, precíznosť ✅ neúčtujeme si za dopravu ✅ skvelé ceny ???????????????????????????????????? ???????? Neváhajte nás kontaktovať! Web.
Upratovacie služby / Takarítás
Nechce sa Vám po náročnom dni/týždni upratovať Váš domov, vyriešíme to za Vás. Ponúkame upratovacie služby pre domácnosti, kancelárie, firmy...(umývanie okien,tepovanie, kosenie trávnika, pozbieranie listov...všetko podla žiadosti.) Upratovacie služby poskitujeme už dlhé roky, pracujeme efektíve. Prípade záujmu alebo otázok neváhajte a kontaktujte nás velmi radi odpovieme na všetky Vaše otázky. Egy fárasztó hosszú nap/hét után nincs kedve takarítani, megoldjuk Ön helyett. Takarítást vállalunk háztartásoknál, vállalatoknál, irodáknál. (Felmosás,ablakmosás, teppelés, funyírás, gereblyézés levek összeszedése.. és sok más az ügyfelek kérése szerint). Sok éves tapasztalattal rendelkezünk! Tel: