inzercia, predaj, predám, bazár

Ponúknite chatu, chalupu pre nášho klienta

Kategória: Chalupy, Chaty

Typ: Chata
Ulica: Košice okolie, Prešov,
Obec: Slančík

MEGA realitná kancelária hľadá pre seriózneho klienta chatu, chalupu, drevenicu v krásnom prostredí. 

Chalupa by mohla byť 2 až 4 izbová, stav chalupy nerozhoduje, no výhodou je po rekonštrukcií. Dôležitá je lokalita, najideálnejšie lokality sú v okolí krásnej prírody alebo rekreačnej oblasti.

Drevenica/chata/chalupa by mala byť pripojená na elektinu, a disponovať minimálne studňou. 

Nerozhoduje terén, veľkosť pozemku ani stav nehnuteľnosti. 

Budeme radi ak sa nám ozvete v prípade, že zvažujete predaj takejto nehnuteľnosti cca do 100km od Košíc.

Ak disponujete podobnou nehnuteľnosťou a plánujete v blízkej dobe jej predaj neváhajte nás kontaktovať. Veľmi radi Vašu nehnuteľnosť ponúkneme nášmu klientovi. 

       

Mgr. Osmolská Patrícia

patricia.osmolska@

 

Status: aktívne
Vlastníctvo: osobné
Stav: neuvedený
Celková plocha: 55 m2
Úžitková plocha: 55 m2
Ponúknite chatu, chalupu pre nášho klienta
Podobné inzeráty
Vo výhradnom zastúpení klienta, predáme zrekonštruov…
chata/chalupa, Kováčška, Borský Mikuláš, Senica - Vo výhradnom zastúpení klienta, predáme zrekonštruovanú chalupu Počet izieb: 3.izbový Celková úžitková plocha m2: 66 Plocha obytnej časti m2: 64 Výmera pozemku m2: 191 Popis: Hľadáte zrekonštruovanú chalupu na Záhorí? Máme pre Vás jedinečnú ponuku! Vo výhradnom zastúpení klienta predáme kompletne zrekonštruovanú chalupu v obci Borský Mikuláš. Chalupa je vhodná na trvalé bývanie, predáva sa kompletne zariadená. Dispozične pozostáva z kuchyne s obývačkou, spálňou, hosťovskou izbou, samostatným WC a kúpeľne. Je napojená na všetky inžinierske siete, kúrenie je zabezpečené plynovým kotlom aj krbovými kachľami. Kotol a obehové čerpadlo má aj záložný zdroj, ktorý im v prípade výpadku el. energie dokáže ešte 10 hodín dodávať energiu. Pôvodná časť chalupy má steny o hrúbke do 100 cm, takže v lete nepotrebujete klimatizáciu, aj pri pootvorených oknách je vnútri príjemných cca 26 stupňov. V zime sa rýchlo vykúri a udrží si teplo. Stropná izolácia je o hrúbke 45cm. Na dvore sa nachádza veľká terasa z časti zastrešená so záhradným grilom. Záhrada je bezúdržbová, vhodná pre ľudí, ktorý preferujú odpočinok a relax. Prístrešok pre parkovanie vozidla má elektrickú bránu. Na dvore je predpríprava na vonkajšie WC. Dom je možné kúpiť aj na hypotekárny úver, ktorý vám sprostredkujeme za najvýhodnejších podmienok na trhu. V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať. Obhliadky sú možné aj cez víkend. Okolie obce poskytuje oddych v prírode, turistiku, hubárčenie, rybárčenie, kúpanie, golf alebo cyklistiku, vo vzdialenosti 3km sa nachádza pútnické mesto Šaštín Stráže, ktoré navštevujú tisíce pútnikov nielen zo Slovenska, ale aj zo zahraničia. Dostupnosť do Skalice - 30 km, Senice - 16km, Gbely 8km, Bratislavy - 65 km. Hranice s ČR a Rakúskom sú cca 30km. Doprava je autobusová a železničná. Zastavaná plocha m2: 66 Pozemok: Rovinatý Konštrukcia domu: Tehla Príjazdová cesta: Asfalt Podpivničený: Nie Skolaudovaný v roku: 1950 Rok poslednej rekonštrukcie: 2022 Inžinierske siete: Elektrina, Plyn, Kanalizácia, Verejný vodovod, Satelitný prijímač Kúrenie: Plynové, Na tuhé palivo Počet nadzemných podlaží: 1 Forma vlastníctva: Osobné Garáž: Nie Vybavenie domu: Krb, Terasa Rekonštrukcie: Po kompletnej rekonštrukcii Terasa: Áno Elektrický prúd: 220/380 V Spoločenské možnosti: Kúpalisko, Turistika, Golf, Kino, Cyklistické trasy Možnosti využitia: Trvalé bývanie, Rekreácia Typ strechy: Sedlová Viac informácií: Obhliadky a ďalšie informácie: Mário Strapák m.strapak@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Fair Adresa: Potočná 14, 909 01, Skalica Telefón:
Ponúknite chatu, chalupu
Ponúknite chatu, chalupu na Liptove
Predám  chatu na Jelenci-Remitáž,voda,elektrina.
Hľadáte príjemné miesto pre svoje celoročné bývanie alebo len ako relaxačnú chalupu? Navštívte krásnu chatovú oblasť Remitáž na Jelenci a získajte svoj vysnený domov. Ponúkame na predaj rozostavanú chatu, ktorá sa nachádza na mierne svahovitom pozemku o výmere 4á. Chatu pozostáva z pôvodnej murovanej časti a dostavby z dreva, ktorá je po dokončení celoročne obývateľná. Chatu je možné dokončiť podľa vlastných predstáv a potrieb. Chata má výmeru 60 m2 a pozostáva z chodby, kuchyne prepojenej s obývačkou, kúpeľne, WC a spálne. Je začatá rozsiahla rekonštrukcia, pričom časť materiálov je v cene chaty. Zo zadnej strany chaty je východ na zadný pozemok, ktorý je možné využiť ako záhradu alebo miesto na posedenie. V chatovej oblasti Remitáž sa nachádza reštauračné zariadenie, cyklistické chodníky a množstvo prírodných krás pre rybárov, turistov aj hubárov. Okolie ponúka výborné občianske vybavenie a je dobre dopravne dostupné. Nečakajte a získajte svoj nový domov v tichej a príjemnej lokalite už dnes! Kontaktujte nás pre bližšie informácie a prehliadku. Cena chaty je 45000,- s možnosťou kúpy na HÚ.
Zháňam chatu chalupu záhradu
Dobrý deň, zháňam chatu alebo chalupu poprípade pozemok v Trnavskom kraji. Môže sa jednať aj o záhradu. Mal by som záujem o predaj alebo dlhodobý nájom. Keďže sa práce nebojím môže sa jednať aj o staršiu chatu ktorú si upravím podľa svojich predstáv. Cenu pri kúpe si predstavujem do 15000e. Cenu za nájom podľa dohody. Ponuku posielajte pomocou formulára na bazoši. Alebo mi zavolajte na dole uvedené číslo. Vopred ďakujem za každú ponuku. Foto je ilustračná
Mám záujem o chatu alebo chalupu na Duchonke.
Mám záujem o chatu alebo chalupu na Duchonke + 3-4áre pozemku. Môže byť aj zariadená starším nábytkom od roku 2000. Veci ktoré sú potrebné: Pevná strecha bez zatekania. Nezavlhčené múry-steny. Priestory zamorené hlodavcami a hmyzom nie. Komín s potvrdením od kominára. Elektrika musí byť overená potvrdením u elektrikára. Odpadová kanalizácia do septiku musí byť v poriadku. Čím väčší septik tým lepšie. Žiadne vecné bremeno nesmie byť. Chata musí mať garáž. Veľkosť bytovej plochy 30-metrov = stačí mi jedna alebo dve izby, kuchyňa a kúpelňa s wc. Nemám záujem o chatu, ktorá je zrúcanina alebo je na spadnutie. Všetko si dôkladne popozerám. Cena do 60.000eur v hotovosti. Za prípadnú ponuku vopred ďakujem.
PONÚKNITE chatu,chalupu alebo záhradu,pozemok, v Košiciach.
Mám záujem o chatu,chalupu alebo záhradu,pozemok na jej výstavbu ,v osobnom vlastníctve, s celoročným prístupom autom a IS v Košiciach. Nie som realitná kancelária , dobrá ponuka=rýchla platba v HOTOVOSTI. Ponuky posielajte na e-mail: straka66@ , alebo cez formulár