inzercia, predaj, predám, bazár

PONÚKNITE chatu,chalupu alebo záhradu,pozemok, v Košiciach.

Kategória: Chalupy, Chaty

Mám záujem o chatu,chalupu alebo záhradu,pozemok na jej výstavbu ,v osobnom vlastníctve, s celoročným prístupom autom a IS v Košiciach.
Nie som realitná kancelária , dobrá ponuka=rýchla platba v HOTOVOSTI.
Ponuky posielajte na e-mail: straka66@ , alebo cez formulár
PONÚKNITE chatu,chalupu alebo záhradu,pozemok, v Košiciach.
Podobné inzeráty
Zháňam chatu chalupu záhradu
Dobrý deň, zháňam chatu alebo chalupu poprípade pozemok v Trnavskom kraji. Môže sa jednať aj o záhradu. Mal by som záujem o predaj alebo dlhodobý nájom. Keďže sa práce nebojím môže sa jednať aj o staršiu chatu ktorú si upravím podľa svojich predstáv. Cenu pri kúpe si predstavujem do 15000e. Cenu za nájom podľa dohody. Ponuku posielajte pomocou formulára na bazoši. Alebo mi zavolajte na dole uvedené číslo. Vopred ďakujem za každú ponuku. Foto je ilustračná
Zháňam chatu chalupu záhradu
Dobrý deň, ponúknite chatu, záhradu alebo pekný pozemok. Zháňam chatku, chalupu kľudne staršiu ktorú si viem dotvoriť podľa svojich predstáv. Ideálne keby sa v chatke nachádza elektrika aj voda ale nie je to úplná podmienka. Hlavne mi ide o pekné prírodné prostredie. Lokalita v ktorej hľadám : Malé Karpaty, Smolenice, Jahodník, Lošonec, Budmerice, Horné Orešany, Dolné Orešany, Suchá nad Parnou, Píla, Kočín, Chtelnica, Častá, Modra, Pezinok Ale kľudne skúste ponúknuť aj niečo iné v celom Trnavskom kraji. Cenová predstava je do 30000 euro. Vašu ponuku mi môžete poslať pomocou formulára na Bazoši alebo mi zavolajte na dole uvedené číslo.
Ponúknite staršiu chatu alebo záhradu
Dobrý deň, ponúknite chatu, záhradu alebo pekný pozemok. Zháňam chatku, chalupu kľudne staršiu ktorú si viem dotvoriť podľa svojich predstáv. Ideálne keby sa v chatke nachádza elektrika aj voda ale nie je to úplná podmienka. Hlavne mi ide o pekné prírodné prostredie. Lokalita v ktorej hľadám : Malé Karpaty, Smolenice, Jahodník, Lošonec, Budmerice, Horné Orešany, Dolné Orešany, Suchá nad Parnou, Kamenný mlyn. Ale kľudne skúste ponúknuť aj niečo iné v celom Trnavskom kraji. Cenová predstava je do 30000 euro. Vašu ponuku mi môžete poslať pomocou formulára na Bazoši alebo mi zavolajte na dole uvedené číslo. Vopred ďakujem za každú ponuku. Fotka je ilustračná.
Predám  chatu na Jelenci-Remitáž,voda,elektrina.
Hľadáte príjemné miesto pre svoje celoročné bývanie alebo len ako relaxačnú chalupu? Navštívte krásnu chatovú oblasť Remitáž na Jelenci a získajte svoj vysnený domov. Ponúkame na predaj rozostavanú chatu, ktorá sa nachádza na mierne svahovitom pozemku o výmere 4á. Chatu pozostáva z pôvodnej murovanej časti a dostavby z dreva, ktorá je po dokončení celoročne obývateľná. Chatu je možné dokončiť podľa vlastných predstáv a potrieb. Chata má výmeru 60 m2 a pozostáva z chodby, kuchyne prepojenej s obývačkou, kúpeľne, WC a spálne. Je začatá rozsiahla rekonštrukcia, pričom časť materiálov je v cene chaty. Zo zadnej strany chaty je východ na zadný pozemok, ktorý je možné využiť ako záhradu alebo miesto na posedenie. V chatovej oblasti Remitáž sa nachádza reštauračné zariadenie, cyklistické chodníky a množstvo prírodných krás pre rybárov, turistov aj hubárov. Okolie ponúka výborné občianske vybavenie a je dobre dopravne dostupné. Nečakajte a získajte svoj nový domov v tichej a príjemnej lokalite už dnes! Kontaktujte nás pre bližšie informácie a prehliadku. Cena chaty je 45000,- s možnosťou kúpy na HÚ.
Exkluzívne ponúkam na predaj chalupu v obci Paňa, kam …
chata/chalupa, Paňa, Paňa, Nitra - Exkluzívne ponúkam na predaj chalupu v obci Paňa, kam si viete zájsť z Nitry aj na bicykli. Popis: Exkluzívne ponúkam na predaj chalupu v obci Paňa, kam si viete zájsť z Nitry aj na bicykli. Ponúkam na predaj novú chalupu pristavanú k staršiemu viničnému domčeku. Stavba vznikla v roku 2004 a nachádza sa v tichej pokojnej uličke v obci Paňa. Výborná dostupnosť do Nitry, len 18km, alebo Vrábeľ, 8km. Do obce vedie z Nitry aj cyklistický chodník. Dom má všetko potrebné pre bývanie. Pozostáva z dvoch izieb, kúpeľne s WC, z kuchyne. Kúrenie je riešené plynovým kotlom a radiátormi, voda je obecná a odpad je riešený do žumpy. Pred pozemkom sa nachádza aj kanalizácia, na ktorú však momentálne dom nie je napojený. Nová časť domu je postavená z tvárnic, strecha je plechová. Dom je ideálny na vypadnutie z mesta, na relax a oddych. Pozemok má výmeru 650m2 a s domom sa predáva aj vinica (bez vinohradu) 208m2. Výhody domu: + Dve priestranné miestnosti (veľká obývačka a spálňa), kúpeľňa a menšia kuchyňa. + V dome je obecná voda, elektrina, plyn + Odpad je vyvedený do žumpy, možnosť napojiť sa na kanalizáciu. + Kúrenie je ústredné, plynovým kotlom a radiátormi + Dom je vhodný k okamžitému užívaniu + Záhrada je dostatočne veľká, slížovitý pozemok, (5x130m) + Obcou vedie cyklotrasa Nitra - Vráble + V blízkosti je kúpalisko Podhájska alebo wellness Polný Kesov. + Výborná cena, 49 900eur + Pár metrov od domu sú potraviny, materská škola V prípade záujmu ma pokojne kontaktujte na tel: alebo mailom: s.repasky@ Cena nehnuteľnosti je 49 900 eur. V súčasnosti prebieha zapísanie a legalizácia prístavby. Cena je vrátane kompletného právneho servisu. Samozrejmosťou pre nás je pomoc pri vybavovaní hypotekárnych úverov u našich hypotekárnych špecialistov. Počet izieb: 2.izbový Celková úžitková plocha m2: 55 Plocha obytnej časti m2: 50 Výmera pozemku m2: 650 Zastavaná plocha m2: 80 Pozemok: Rovinatý Rozmery pozemku m: 5m x 130m Konštrukcia domu: Porfix Príjazdová cesta: Asfalt Podpivničený: Áno čiastočne Skolaudovaný v roku: 2004 Inžinierske siete: Elektrina, Plyn, Žumpa, Verejný vodovod Kúrenie: Plynové Počet nadzemných podlaží: 1 Forma vlastníctva: Osobné Garáž: Nie Počet bytov v dome: 1 Elektrický prúd: 220/380 V Možnosti využitia: Trvalé bývanie, Rekreácia Typ strechy: Pultová Viac informácií: Obhliadky a ďalšie informácie: Bc. Stanislav Repaský s.repasky@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Exkluziv Adresa: Párovská 42, 949 01 Nitra Telefón:
Exkluzívne ponúkam na predaj chalupu v obci Paňa, kam …
chata/chalupa, Paňa, Paňa, Nitra - Exkluzívne ponúkam na predaj chalupu v obci Paňa, kam si viete zájsť z Nitry aj na bicykli. Popis: Exkluzívne ponúkam na predaj chalupu v obci Paňa, kam si viete zájsť z Nitry aj na bicykli. Ponúkam na predaj novú chalupu pristavanú k staršiemu viničnému domčeku. Stavba vznikla v roku 2004 a nachádza sa v tichej pokojnej uličke v obci Paňa. Výborná dostupnosť do Nitry, len 18km, alebo Vrábeľ, 8km. Do obce vedie z Nitry aj cyklistický chodník. Dom má všetko potrebné pre bývanie. Pozostáva z dvoch izieb, kúpeľne s WC, z kuchyne. Kúrenie je riešené plynovým kotlom a radiátormi, voda je obecná a odpad je riešený do žumpy. Pred pozemkom sa nachádza aj kanalizácia, na ktorú však momentálne dom nie je napojený. Nová časť domu je postavená z tvárnic, strecha je plechová. Dom je ideálny na vypadnutie z mesta, na relax a oddych. Pozemok má výmeru 650m2 a s domom sa predáva aj vinica (bez vinohradu) 208m2. Výhody domu: + Dve priestranné miestnosti (veľká obývačka a spálňa), kúpeľňa a menšia kuchyňa. + V dome je obecná voda, elektrina, plyn + Odpad je vyvedený do žumpy, možnosť napojiť sa na kanalizáciu. + Kúrenie je ústredné, plynovým kotlom a radiátormi + Dom je vhodný k okamžitému užívaniu + Záhrada je dostatočne veľká, slížovitý pozemok, (5x130m) + Obcou vedie cyklotrasa Nitra - Vráble + V blízkosti je kúpalisko Podhájska alebo wellness Polný Kesov. + Výborná cena, 49 900eur + Pár metrov od domu sú potraviny, materská škola V prípade záujmu ma pokojne kontaktujte na tel: alebo mailom: s.repasky@ Cena nehnuteľnosti je 49 900 eur. V súčasnosti prebieha zapísanie a legalizácia prístavby. Cena je vrátane kompletného právneho servisu. Samozrejmosťou pre nás je pomoc pri vybavovaní hypotekárnych úverov u našich hypotekárnych špecialistov. Počet izieb: 2.izbový Celková úžitková plocha m2: 55 Plocha obytnej časti m2: 50 Výmera pozemku m2: 650 Zastavaná plocha m2: 80 Pozemok: Rovinatý Rozmery pozemku m: 5m x 130m Konštrukcia domu: Porfix Príjazdová cesta: Asfalt Podpivničený: Áno čiastočne Skolaudovaný v roku: 2004 Inžinierske siete: Elektrina, Plyn, Žumpa, Verejný vodovod Kúrenie: Plynové Počet nadzemných podlaží: 1 Forma vlastníctva: Osobné Garáž: Nie Počet bytov v dome: 1 Elektrický prúd: 220/380 V Možnosti využitia: Trvalé bývanie, Rekreácia Typ strechy: Pultová Viac informácií: (video obhliadka) Obhliadky a ďalšie informácie: Bc. Stanislav Repaský s.repasky@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Exkluziv Adresa: Párovská 42, 949 01 Nitra Telefón: