inzercia, predaj, predám, bazár

Popruh na monoflasu

Kategória: Vodné športy, potápanie

Este su k dispozicii:
2ks s nerezovou prackou (19e/ks).
2ks s plastovou prackou (predane).
Popruh na monoflasu
Podobné inzeráty
Scubapro X-Tek postroj
Scubapro X-Tek Form harness na potapanie , tzv Soft backplate. Pouzitelny s beznym kridlom, adapterom na monoflasu pripadne zatazovymi kapsami (vid ostatne inzeraty). Luxusne calunenie, lahky, vhodny na cestovanie. Nahradza bezny backplate. Integrovane dva popruhy na monoflasu.
Popruh na monoflasu
Este su k dispozicii: 2ks s nerezovou prackou (19e/ks). 2ks s plastovou prackou (12e/ks).
Kridlo DUX
PREDANE!!! BCD na potapanie, DUX Precis 15, vhodne primarne na monoflasu. V skvelom stave, za zlomok povodnej ceny.
Kompletny postroj
DIR postroj DTD pre vsetky bezne backplate. V bezchybnom stave, popruh neskracovany. Pripadne mozem pridat uplne novy hlavny popruh.
sportova taska Speedo
Vo vybornom stave, nosena na treningy plavania, idealne, ak mate aj plutvy, vsetko krasne zmestite a je lahucka a skladna. Kapacita úložného priestoru 30l znamená, že pre svoje veci budete mať dostatok miesta. Bočné vrecká udrží vaše mokré, alebo spotené veci oddelené od tých čistých. Taška má nastaviteľný popruh a pohodlnú rukoväť, ktoré zaisťujú pohodlné nošneí. Taška Duffel Bag je k dispozícii v rade farieb. Materiál: 100% Polyester Farba: ružová / sivá Ideálne taška pre použitie pri bazéne alebo do posilňovne Ľahká, nepremokavá látka Nastaviteľný ramenný popruh pohodlná rukoväť odolná konštrukcia
Nový nafukovací paddleboard s príslušenstvom
Predá čisto-nový, ešte zabalený paddle board, paddleboard značky Funwater v 2 rôznych farbách – čierno-oranžovo-biely a čierno-červený v štýle kamufláž. Padleboard je jednokomorový, dvojplášťový, mimoriadne odolný – navrhnutý s dodatočnou vrstvou PVC. Multifunkčná doska je vhodná na rôzne vodné aktivity ako je joga, rybárčenie, surfovanie či pádlovanie v sladnej alebo slanej vode. Rozmery dosky: 320 x 84 x 15 cm, Nosnosť do 150 kg. Obsah balenia: vysokotlaková pumpa s tlakomerom, nafukovací paddleboard – doska, hlinikové nastaviteľné, skladacie veslo, veľký vak na prepravu, do ktorého všetko zmestíte, sedačka na paddleboard, 3 plutvy, popruh na nohu, vodotesný obal na mobil, sada na opravu. Hlavné výhody: vysoká nosnosť až do 150 kg, protišmykový povrch padleboardu, nerezové krúžky pre uchytenie ďalších vecí, gumené popruhy pre zaistenie osobných vecí, odopínateľné plutvy, pevná plátenná rukoväť na nosenie, fotozávit pre uchytenie kamery, hmotnosť dosky 8kg Veľmi pevná a tuhá konštrukcia. Jedná sa o dve vrstvy PVC, ktoré sa pri bežnom používaní nezničia. Technológia je vhodná aj do požičovní. Vďaka vysokej pozdĺžnej tuhosti je technológia vhodná aj pre ťažších jazdcov. Paddleboardy majú vnútornú hubovitú štruktúru, ktorá po nafúknutí na tlak 10-15 PSI perfektne drží tvar a je veľmi tuhá. Odporúčaný tlak je 13 PSI, maximum 15 PSI. Paddleboard je veľmi lahko ovládateľný a preto je vhodný ako pre začiatočníkov tak aj pre pokročilých surferov. Osobný odber Bratislava, TN, BN alebo pošlem kurierom. Cena pevná 220 eur.