inzercia, predaj, predám, bazár

Popruh Nikon Coolpix.

Kategória: Brašne a púzdra

Ponúkam popruh Nikon Coolpix na fotoaparát.

Pošlem poštou alebo packetou.
Popruh Nikon Coolpix.
Podobné inzeráty
Puzdra na Nikon Coolpix
Nove, kus 5 euro Nikon CS-S34 pouzdro vertikální pro Coolpix řady S, žlutá ( S4100, S3100, S4000, S3000, S2500 ) Nikon červené ( S6200, S6150, S6100 )
NiKON VAE CS-S16 Case - nové kožené púzdro na opasok
Predám Nikon Case VAE CS-S16, nové, orig. zabalené. Je to kožené púzdro - s uchytením na opasok, určené pre fotoaparáty Nikon COOLPIX série S ale aj iných sérií alebo typov, prípadne ako univerzálne kožené púzdro na rôzne predmety ako napr. vysielačka, mobil, dialkové ovl. gas attack spray, baterka, boxer etc... Púzdro je vyrobené z kvalitnej jemnej kože, farba modrá alebo červená. Vo vnútri púzdra je zabudovaná samozatváracia spona, ktorá sa pri zatváracom záklapovom pohybe jemne aktivuje. Koženné púzdro CS-S16 značky Nikon ochráni váš fotoaparát pred nárazom, prachom alebo poškriabaním. Inzerát platí do zmazania. Odber v BA III
Brasna Nikon
Predam pouzivanu brasnu Nikon. Bol v nej Nikon Coolpix l340, cize je vhodna na nejaky kompakt, nie zrkadlovku. Najlepsie osobny odber v Ziline.
Popruh Sony alpha + canon
Sony STP-SS5 ramenní popruh pro Alpha Kameras (STPSS5B.SYH); ramenní popruh, komponent urtčený pro: kamery Sony Alpha Popruh Canon L7 univerzální pro zrcadlovky EOS (5753B001) canon 1x sony 2x ako nové 10€/ks KONTAKT: dudo315@ Foto sú z internetu
Kalahari dual-harness dvojitý popruh
Mám na predaj tento skvelý popruh značky Kalahari, objednaný pred rokom z Česka. Dôvod predaja: prestal som fotiť svadby. Popruh je veľmi silný a odolný, spodné rýchloupýnacie karabínky fungujú skvele. Je to z pravej kože, a kovaný material je tiež veľmi kvalitný. Popruh je vo veľmi zachovalom stave.
Predám neoprénový popruh
Predám nový, nepoužitý, neoprénový popruh s logom Nikon. Pri nosení je popruh mäkučký a neomína ako pôvodný prikladaný v balení s aparátom. Kontakt telefón, e-mail.