inzercia, predaj, predám, bazár

Postel Benlemi

Kategória: Nábytok pre deti

Predám kvalitnu postel Benlemi, rozmer 120x180, cena vrátane matraca a prídavných noziciek na zvysenie postele. Postel je nízka, vhodná pre deti ktoré sa učia spať same.
Postel Benlemi
Podobné inzeráty
Benlemi postel pre deti
Dobry den, ponukam na predaj detsku postel zn. Benlemi. Postel ma rozmery 90x200 a je vo velmi zachovalom stave prakticky ako nova. Postel sa predava bez matraca. Mozny osobny odber v BA. V pripade zaujmu ma prosim kontaktujte mailom. Dakujem
Predam detsku postel Benlemi
Predam domcekovu postel znacky BENLEMI s bocnicou (mozte si ju nasunut na postel kam potrebujete) a s pridavnymi nohami, ktore sa mozu odmontovat aby postielka bola nizsia. Postel je malo pouzivana. Povodna cena bez matraca bola cca 465,- euro. Rozmer: 90x200 cm, farba biela. Matrac: plus 50,- euro k cene,malo pouzivany, bol na nom chranic matraca.
Detská domčeková posteľ Benlemi s matracom
Predám detskú domčekovú posteľ značky Benlemi, posteľ je kvalitná, pevná, vyrobená z masívu, ošetrená bezfarebným voskom. Rozmery postele sú cca 190x90. Matrac je z jednej strany pohánkový a z druhej strany z kokosového vlákna s rozmermi 180x80. Posteľ predávame rozloženú, iba osobný odber.
Posteľ Benlemi
Predám posteľ Benlemi rozmer 200x90, s bočnicou. Posteľ bola takmer nepouživaná, predám aj so špeciálnym detským matracom, ktorý je tiež nepouživaný. V pripde zaujmu pofotím viacero fotiek, pripdne sa dá vidieť aj naživo. Cena je spolu s matracom 260 eur. Len osobný odber v Trnave.
Domcekova postel Benlemi
Predám domcekovu detsku posteľ s bočnicou od značky Benlemi. Postel je minimalne pouzivana, velmi kvalitna, pevna. Rozmery: 90x200 Je mozne kupit aj matrac, ktory bol v posteli.
Domčeková posteľ Benlemi
Predám tuto krásnu domčekovu posteľ s bočnicou od značky Benlemi. Synček ju používal od 15 mesiacov, hneď ako sme ju doniesli domov, už nikde inde nechcel zaspávať . A keďže rozmer postieľky je 200x90cm tak som sa k nemu úplne v pohode zmestila pri uspavani . Je to úžasná posteľ. Dôvod predaja je sťahovanie . K postieľke mame aj nôžky na vyvýšenie . Stav ako Nova , bez skrabanceka :) Pôvodná cena aj S nozkami bola 490 eur. Predávam spolu s matracom od kvalitnej značky matratex. Je to top kvalita kde jedna strana matrace je na zima a druha na leto . Vyrobená priamo na chrbticu dieťaťa. Pôvodná cena 470 eur . Spolu cena 960 eur. Ponúkam za 400 eur .