inzercia, predaj, predám, bazár

Posteľ Boxspring 100x200, ako nová a so zárukou

Kategória: Postele

Predám peknú modernú posteľ aj s matracom,bez úložného priestoru. Matrac je ako nový !
Jedná sa o čalúnenú posteľ,rozmer 100x200, farba čierna, ktorá je doplnená elektrickým roštom,ktorý je jednoducho pomocou ovládača ovládať. Konštrukcia je vyrobená z kvalitného masívneho dreva a drevotriesky.
Súčasťou postele sú 3 vrstvy matracov.
Vysoké čelo je pevné a dá sa oň krásne oprieť.
Posteľ nemá úložný priestor.

Matrac:
Spodná časť je tvorená 14cm vysokým rámom
Potom nasleduje matrac 18cm
Ďalej nasleduje nosný matrac 19cm
Vrchnú vrstvu tvorí kvalitný matrac Top Classic Komfortschaum 4cm
Topper:polyuretánová pena Komfortschaum, výhody polyuretánovej peny Komfortschaum sú dobré ortopedické vlastnosti, vyznačujú sa vysokou pružnosťou, má nízku hmotnosť antibakteriálny, obojstranný poťah z netkanej textílie s polyesterovou klimatizáciou,veľmi príjemný na dotyk, elegantný dizajn, zabraňuje vzniku roztočov antimikrobiálna úprava poťahu zamedzuje tvorbe živného prostredia pre roztoče a pôsobí preventívne proti vzniku plesní snímateľný prací povlak je prateľný do 60 °C, topper je vhodný pre astmatikov a alergikov
Posteľ bola zakúpená v septembri 2021 a je vo výbornom stave, skoro vôbec nepoužívaná (vtedajšia cena bola 999,-Euro)
Posteľ Boxspring 100x200, ako nová a so zárukou
Podobné inzeráty
Vintage postel aj s pametovym matracom
Postel bola kupovaná v lete 2021. Zariadoval som si prenajatý byt, ktorý bol bez nábytku. Vzhľadom na to, ze pracovne veľa cestujem, byt bol veľkú časť roka prázdny, takze je postel ako nová. Teraz sa sťahujem preč, tak tento štýlový nábytok rád posuniem ďalej. Postel - povodna cena na SCONTO 750€ Pametovy matrac - povodna cena na SCONTO 200€ Odomna spolu za 600€ Vysoké prošívané čelo Zvýšená ložná plocha Systém vrstvených matrací Celočalouněná postel z příjemného materiálu Kontinentální dvoulůžková postel VINTAGE je kombinace elegantního designu v podobě luxusního čalounění a vysokého komfortu. Boxspring postel má vysoké prošívané čelo, které nabízí možnost se pohodlně opřít. Díky zvýšené ložné ploše je vstávání z postele pohodlnější. Postel disponuje matracemi v několika vrstvách. První vrstva je složená z bonellových pružin, které zajišťují pevnou oporu při ležení. Další vrstva matrace se skládá z taštičkových pružin, ty rovnoměrně roznáší tlak těla a odolávají proležení matrace. Postel je dodávaná bez ochranné vrstvy topperu, ale určitě si vyberete z naší široké nabídky, aby bylo vaše lůžko kompletní. Vzhled Barva: Hnědá Provedení postele: Boxspring Typ postele: Manželské Typ čela: Vysoké čelo Styl: Vintage Potahová látka: 100% polyester Materiál a povrch Složení potahu: 100% Polyester Materiál postele: Potažený dřevěný materiál Povrch postele: Čalouněný Vybavení a funkce Úložný prostor: Ne Postel je dodávaná: Včetně matrace a roštu Matrace Počet matrací: 1ks Jádro matrace: Taštičkové pružiny Doplňující informace Určeno do: Ložnice Boxspring Jádro boxu (první vrstva): Bonelové pružiny Jádro matrace boxspringu (druhá vrstva): Taštičkové pružiny
Posteľ Boxspring 100x200, ako nová so zárukou
Predám peknú modernú posteľ aj s matracom,bez úložného priestoru. Matrac je ako nový ! Jedná sa o čalúnenú posteľ,rozmer 100x200, farba čierna, ktorá je doplnená elektrickým roštom,ktorý je jednoducho pomocou ovládača ovládať. Konštrukcia je vyrobená z kvalitného masívneho dreva a drevotriesky. Súčasťou postele sú 3 vrstvy matracov. Vysoké čelo je pevné a dá sa oň krásne oprieť. Posteľ nemá úložný priestor. Matrac: Spodná časť je tvorená 14cm vysokým rámom Potom nasleduje matrac 18cm Ďalej nasleduje nosný matrac 19cm Vrchnú vrstvu tvorí kvalitný matrac Top Classic Komfortschaum 4cm Topper:polyuretánová pena Komfortschaum, výhody polyuretánovej peny Komfortschaum sú dobré ortopedické vlastnosti, vyznačujú sa vysokou pružnosťou, má nízku hmotnosť antibakteriálny, obojstranný poťah z netkanej textílie s polyesterovou klimatizáciou,veľmi príjemný na dotyk, elegantný dizajn, zabraňuje vzniku roztočov antimikrobiálna úprava poťahu zamedzuje tvorbe živného prostredia pre roztoče a pôsobí preventívne proti vzniku plesní snímateľný prací povlak je prateľný do 60 °C, topper je vhodný pre astmatikov a alergikov Posteľ bola zakúpená v septembri 2021 a je vo výbornom stave, skoro vôbec nepoužívaná (vtedajšia cena bola 999,-Euro)
Posteľ - boxspring
Predám Posteľ - boxspring velmi málo používaná pôvodná cena 420 EUR , nevyležaná ako nová 90 x 200 Moderná posteľ - boxspring ASTER vás na prvý pohľad zaujme vysokým čelom a dizajnom.Posteľ sa skladá z niekoľkých rôznych vrstiev, z ktorých každá má špecifickú funkciu. Najdôležitejšou časťou postele je spodný rám, ktorý tvorí drevený delený box - úložný priestor postele. Na tomto drevenom boxe je umiestnený kvalitný bonellový matrac. Na matraci sa nachádza vrchný matrac alebo topper.úložný priestor 20 cm vysoký pružinový matrac Obojstranný topper vysoký 4 cm Výška sedadla 60 cm
Palladio Boxspring manželská posteľ 180x200
Ponúkam na predaj manželskú posteľ Boxspring Palladio, na matrac 180x200 cm. Nohy má č.1 - farba orech. Posteľ bola používaná polroka, no z dôvodu presťahovania do iného mesta posteľ už nebudeme potrebovať a tu už máme inú posteľ. (nevyšlo nam sťahovanie do vlastného bývania v Prešove keď bola už posteľ objednaná, tak sme ju len dočasne zložili k rodičom, kým si nenájdeme niečo vlastné a tam už byť nemôže, chcú si tam dať vlastný nábytok) Posteľ je maximálne zachovalá, je ešte v záruke. Ideálna pre pružinové matrace, nakoľko má pevný rošt. Úžasný ľahkočistiaci semišový materiál postele, v krémovej farbe. Posteľ sa predáva bez matracov, tie sme si vzali. Možné pozrieť si posteľ osobne v Prešove.
Polohovateľná el. posteľ Boxspring 100x200  ako nová
Jedná sa o čalúnenú posteľ,rozmer 100x200, farba čierna, ktorá je doplnená elektrickým roštom,ktorý je jednoducho pomocou ovládača ovládať. Konštrukcia je vyrobená z kvalitného masívneho dreva a drevotriesky. Súčasťou postele sú 3 vrstvy matracov. Vysoké čelo je pevné a dá sa oň krásne oprieť. Posteľ nemá úložný priestor. Matrac: Spodná časť je tvorená 14cm vysokým rámom Potom nasleduje matrac 18cm Ďalej nasleduje nosný matrac 19cm Vrchnú vrstvu tvorí kvalitný matrac Top Classic Komfortschaum 4cm Topper:polyuretánová pena Komfortschaum, výhody polyuretánovej peny Komfortschaum sú dobré ortopedické vlastnosti, vyznačujú sa vysokou pružnosťou, má nízku hmotnosť antibakteriálny, obojstranný poťah z netkanej textílie s polyesterovou klimatizáciou,veľmi príjemný na dotyk, elegantný dizajn, zabraňuje vzniku roztočov antimikrobiálna úprava poťahu zamedzuje tvorbe živného prostredia pre roztoče a pôsobí preventívne proti vzniku plesní snímateľný prací povlak je prateľný do 60 °C, topper je vhodný pre astmatikov a alergikov Posteľ bola zakúpená v septembri 2021 a je vo výbornom stave, skoro vôbec nepoužívaná(vtedajšia cena 999,-Euro)
Boxspring posteľ ASKO FOREST
Predám boxspring posteľ ASKO FOREST: - masív, dub - farba mentolovo zelená, - plochá polyesterová tkanina (oteruvzdornosť: 100.000 cyklov), - rozmery: 180x200 cm, - zakúpené 10/2018, - Len osobný odber, platba v hotovosti.