inzercia, predaj, predám, bazár

postel / valanda / valenda 120x200

Kategória: Postele

Predam postel / valendu s operadlom, rozmery 120x200cm. Postel ma ulozny priestor (otvara sa vpredu, nie zboku). Dovod predaja-nevyuziva sa, takze neni ani prelezena. Len osobny odber v Petrzalke.
postel / valanda / valenda 120x200
Podobné inzeráty
POSTEL- Váľanda - úložný priestor-KONDELA  ALEX - uplne nova
Uplne nová postel-váľanda: Alex VALANDA MOLITAN FALCONE 25 SV HNEDA kupovaná v Kondele. Iba osobný odber. Presná stránka postele: Alex VALANDA MOLITAN FALCONE 25 SV HNEDA: PS: kontaktovať najprv emialom, resp. SMS. PS: nevhodný darček /ešte zabalený v krabici, možný osobný odber/.
valenda/vaľanda/posteľ
Zdravím, predám túto vaľandu 80x200cm s úložným priestorom, slovenskej výroby. Drevo: dub. Osobný odber Spišská Nová Ves 40€ valanda, valenda, postel
Poschodová posteľ VESTERVIG 80/120x200 vr. rebríka biela
Predám Poschodovú posteľ VESTERVIG 80/120x200 vr. rebríka biela. K posteli sú dva madrace.
Posteľ 120x200 s úložným priestorom a matracom
Predám posteľ na obrázku. Veľmi pevná a tuhá. Rozmery 120x200 cm, pod posteľou výsuvný úložný priestor. Vrátane matracu aloe - 120x200 cm Posteľ má pár rokov, mali sme ju vo víkendovom dome s plánom spania pre deti alebo hostí, ale zavadzia nám a ideme ju nahradiť dvoma samostatnými postelami. Je v stave novej, nikdy na nej nikto nespal
Posteľ ( váľanda ) s úložnou skrinkou.
Posteľ ( váľanda ) s úložnou skrinkou Posteľ ( váľanda ) na nôžkach s dočasným úložným priestorom a prístennou doskou pevne pripevnenou k posteli. Na nôžkach sú prilepené akostné plstené klzáky na ochranu podlahy pred poškrabaním. Dvierka na úložnej skrinke sú na pántoch, preto sa dajú otvoriť čím sa využije celková ložná plocha postele. Posteľ má tri tuhé matrace na ktorých je tenký mäkký ložný matrac. Matrace sú voľne položené, takže je možnosť ich výmeny za iný moderný matrac. Posteľ je kvalitná - pevná, nehýbe sa a nevŕzga - proste Made in ČSSR 1966. Rozmery ložnej plochy 192 x 82 x 43 cm, výška skrinky so sklopenými dvierkami 73 cm, výška skrinky s vyklopenými dvierkami 97 cm. Cena : 30 € -------------------------- Možnosti platby : 1. Osobne v hotovosti 2. Prevodom na účet ( platba vopred ) Možnosti dodania : 1. Osobne Inzerát platí do jeho zmazania. Odpovede prosím len písomne e-mailom, nie telefonicky. POZOR !!! Uveďte prosím Vašu e-mailovú adresu nie len do poľa „Váš e-mail“ , ale aj do poľa „Text správy“ , lebo inak Vám moja odpoveď nebude systémom doručená !!!
Rozkladacia válenda x2
Na predaj rozkladacia válenda - posteľ s úložným priestorom v TOP stave. Válenda má čelo a lamelový rošt. Druhá válenda je podobná. Prosím, pozrite si aj moje ďalšie inzeráty.