inzercia, predaj, predám, bazár

Posteľ z jaseňa

Kategória: Výroba

Predám - vyrobím na mieru
posteľ z jaseňa.
Hneď k odberu.
Rozmery 160x200cm - výška pri čele 70cm pri prednom čele 45cm
Rošt zdarma k posteli
Posteľ z jaseňa
Podobné inzeráty
POSTEĽ Z MASÍVU - OPÁLENÁ
Ponúkame vám posteľ z poriadneho prvotriedneho masívu, vyrobenú z poriadnych smrekových hranolov. Posteľ je hobľovaná a do hladka brúsená, opálená otvoreným ohňom a lakovaná. Rozmer postele vonkajší: -220x160x40 + čelo postele(dxšxv) Rozmer postele vnútorný (matrac): -200x140 Možnosť vyrobiť v akýchkoľvek rozmeroch. Ponúkame dopravu po celom Slovensku s vynesením a montážou vo vašej spálni. Posteľ môžeme vyrobiť podľa Vašich predstáv, prípadne podľa fotky z internetu! Viac informácií na tel. čísle alebo nám pošlite správu. (Vyhľadávanie: masiv, rezivo, postel, postel z masivu, masivna postel, postel z dreva, drevena postel, drevo, paletový nábytok, nábytok z paliet, sedenie z paliet, paletové sedenie, paletová posteľ, posteľ z paliet, paleta, palety, paletový stolík, stolík z paliet, postel)
PORIADNA POSTEĽ Z MASÍVU
Ponúkame vám posteľ z poriadneho prvotriedneho masívu. Posteľ je vyrobená z poriadnych hranolov 200x100mm a forštov. Rozmer postele vonkajší: 220x200x40 (dxšxv) Rozmer postele vnútorný (matrac): 200x180 Ponúkame dopravu po celom Slovensku s vynesením a montážou vo vašej spálni. Možnosť vyrobiť posteľ na mieru. Viac informácií na tel. čísle alebo nám pošlite správu. (Vyhľadávanie: masiv, rezivo, postel, postel z masivu, masivna postel, postel z dreva, drevena postel, drevo)
PORIADNA POSTEĽ Z MASÍVU
Ponúkame vám posteľ z poriadneho prvotriedneho masívu. Posteľ je vyrobená z poriadnych hranolov 200x100mm a forštov. Rozmer postele vonkajší: 220x200x40 (dxšxv) Rozmer postele vnútorný (matrac): 200x180 Ponúkame dopravu po celom Slovensku s vynesením a montážou vo vašej spálni. Možnosť vyrobiť posteľ podľa Vašich predstáv, prípadne podľa fotky z internetu! Viac informácií na tel. čísle alebo nám pošlite správu. (Vyhľadávanie: masiv, rezivo, postel, postel z masivu, masivna postel, postel z dreva, drevena postel, drevo)
VYSOKÁ MANŽELSKÁ PALETOVÁ POSTEĽ
Vysoká Manželská Paletová Posteľ vyrobená z prvotriedneho Oravského Smreku. Posteľ s vysokými nočnými stolíkmi, čelom a dvoma zásuvkami. Rozmery: - posteľ 205x170x45 - čelo 240x85 - nočné stolíky 35x35x60 - zásuvky 85x85x30 - Dostanete od nás originálny a jedinečný kus. - Možnosť vyrobiť v iných rozmeroch. - Nikam nemusíte chodiť, pretože nábytok dovezieme až k Vám domov. - Posteľ nieje vyrobená z EURO paliet ale z MASÍVU. - Viac informácií na tel. čísle alebo nám pošlite e-mail (formulár pod inzerátom). - Pozrite si ďalšie naše inzeráty. - Na nočné stolíky ponúkame tvrdené sklo. (Vyhľadávanie: paletový nábytok, nábytok z paliet, sedenie z paliet, paletové sedenie, paletová posteľ, posteľ z paliet, paleta, palety, paletový stolík, stolík z paliet, postel)
VYSOKÁ MANŽELSKÁ PALETOVÁ POSTEĽ
Vysoká Manželská Paletová Posteľ vyrobená z prvotriedneho Oravského Smreku. Posteľ s vysokými nočnými stolíkmi, čelom a dvoma zásuvkami. Rozmery: - posteľ 205x170x45 - čelo 240x85 - nočné stolíky 35x35x60 - zásuvky 85x85x30 - Dostanete od nás originálny a jedinečný kus. - Možnosť vyrobiť v iných rozmeroch. - Nikam nemusíte chodiť, pretože nábytok dovezieme až k Vám domov. - Posteľ nieje vyrobená z EURO paliet ale z MASÍVU. - Viac informácií na tel. čísle alebo nám pošlite e-mail (formulár pod inzerátom). - Pozrite si ďalšie naše inzeráty. - Na nočné stolíky ponúkame tvrdené sklo. (Vyhľadávanie: paletový nábytok, nábytok z paliet, sedenie z paliet, paletové sedenie, paletová posteľ, posteľ z paliet, paleta, palety, paletový stolík, stolík z paliet)
Manželská Paletová Posteľ S Čelom A Nočnými Stolíkmi
Ponúkame Vám krásny a voňavý kus nábytku, ktorý spríjemní chvíle odpočinku a iných aktivít v spálni. Posteľ je upravená priehľadným zdraviu nezávadným lakom. Rozmer postele: - posteľ 200x180x30. - nočné stolíky 40x30x45 - čelo 240x70 - Dostanete od nás originálny a jedinečný kus. - Možnosť vyrobiť v iných rozmeroch. - Nikam nemusíte chodiť, pretože nábytok dovezieme až k Vám domov. - Posteľ nieje vyrobené z EURO paliet ale z masívu - Viac informácií na tel. čísle alebo nám pošlite e-mail (formulár pod inzerátom). - Pozrite si ďalšie naše inzeráty. - Na nočné stolíky ponúkame tvrdené sklo. (Vyhľadávanie: paletový nábytok, nábytok z paliet, sedenie z paliet, paletové sedenie, paletová posteľ, posteľ z paliet, paleta, palety, paletový stolík, stolík z paliet, postel)